ah o bulantılar keşke bendede bitse yaKızlar ben şu an 12 haftalik hamileyim bulantılarım azaldı normal mi artık bulana bir sıkıntı bulanmasa birşey mi oldu diye sıkıntı yapiyorum
Yarın 14 haftama giriyorum ama ilaç içmeden yataktan çıkamıyorum kafamı kaldıramıyorum keşke benimde gitse bulantılarımKızlar ben şu an 12 haftalik hamileyim bulantılarım azaldı normal mi artık bulana bir sıkıntı bulanmasa birşey mi oldu diye sıkıntı yapiyorum
Canım ben hamileliğimi öğrendiğimden beri kanamam oluyor. Bir seferde boşalıyor sanki sonra kesiliyor aktif hiç kanamadı ağrılı olanda oldu ağrısız olanda. Her seferinde doktora koştum ama bebeğime zarar vermemişti. 16. Haftaya kadar olabiliyor dediler. En son 6 gün önce kese etrafında kanama var dediler öncesinde yoktu ya da söylemediler.Ama ço şükür bebeğim yine sağlıklı. Yani kanama tabiki önemli ama asıl önemli olan bebeğin sağlığı hiç korkma. Doktoruna kanama alanı var mı diye sorabilirsin. Zaten o bilgilendirecektir geçmiş olsun inşAllah hayırlı haberler verirsinKızlar dün gece 24:30 gibi hafif kanamam başladı o kadar çok korktum ki kendimi her duruma hazırladım önce duşa girdim sonra eşimi bilgilendirdim acile gittik birkaç özellerin acilinde kadın doğum doktoru bulamadık bizde şehir hastanesine gitmek zorunda kaldık. Doktor o kadar ilgisizdi ki beni masaya aldılar karnımdan bakacaktı kafanı duvara çevir dedi 5 saniye ultrasonla baktı hemşireye bişeyler söyledi ve gitti. Tabi ben o an ağlıyorum hemşireye sordum bebeğin kalbi atıyor mu atmıyor mu diye oda atıyor dedi o esnada koridorda doktoru yakaladım onada sordum kalp atışı nasıl düşük mü normal mi diye oda yüzüme bakmadan normal dedi bende peki neden kanamam oldu dedim oda giderken bi çok nedeni olabilir deyip tek iki cümle kullanıp beni gönderdiler.
Gece uyuyamadım şimdi hemen özelden randevu alıp gitmek istiyorum çok korkuyorum kızlar ya ağrı filan hiç bir şey yokken kanamam başladı 12+3 günlüğüz böyle bir şey yaşayan veya duyan var mı yardım edin lütfen ve duanıza ihtiyacım var şuna bile ağlıyorum
Canım güzel düşün hamilelikleri sürekli kanamayla geçenler var hem kalbi atıyormuş bir sorun olsa söylerdi doktor bugünde doktorla güzelce konuş içini rahatlat bişeycik olmaz inşallahKızlar dün gece 24:30 gibi hafif kanamam başladı o kadar çok korktum ki kendimi her duruma hazırladım önce duşa girdim sonra eşimi bilgilendirdim acile gittik birkaç özellerin acilinde kadın doğum doktoru bulamadık bizde şehir hastanesine gitmek zorunda kaldık. Doktor o kadar ilgisizdi ki beni masaya aldılar karnımdan bakacaktı kafanı duvara çevir dedi 5 saniye ultrasonla baktı hemşireye bişeyler söyledi ve gitti. Tabi ben o an ağlıyorum hemşireye sordum bebeğin kalbi atıyor mu atmıyor mu diye oda atıyor dedi o esnada koridorda doktoru yakaladım onada sordum kalp atışı nasıl düşük mü normal mi diye oda yüzüme bakmadan normal dedi bende peki neden kanamam oldu dedim oda giderken bi çok nedeni olabilir deyip tek iki cümle kullanıp beni gönderdiler.
Gece uyuyamadım şimdi hemen özelden randevu alıp gitmek istiyorum çok korkuyorum kızlar ya ağrı filan hiç bir şey yokken kanamam başladı 12+3 günlüğüz böyle bir şey yaşayan veya duyan var mı yardım edin lütfen ve duanıza ihtiyacım var şuna bile ağlıyorum
Benim tüp bebek son adet tarihime göre hesapliyorlar.. Ben transfer tarihine göre de hesapladım aynı çıktı 1 gün vardı arada..Kızlar biliyorsunuz ben yurtdışındayim ve merak ediyorum doktor sizin gebeliklerinizi son adet tarihine göre mi hesaplıyor yoksa döllenme gününe göre mibenim doktor döllenmeye göre hesaplıyor
Benim tüp bebek son adet tarihime göre hesapliyorlar.. Ben transfer tarihine göre de hesapladım aynı çıktı 1 gün vardı arada..
Benim doktorum bebegin ölçümlerine gore söylüyor anlamadim karisik yani benim.Kızlar biliyorsunuz ben yurtdışındayim ve merak ediyorum doktor sizin gebeliklerinizi son adet tarihine göre mi hesaplıyor yoksa döllenme gününe göre mibenim doktor döllenmeye göre hesaplıyor
Benim doktorum bebegin ölçümlerine gore söylüyor anlamadim karisik yani benim.
Sat a gore 10+5 olam lazim iki hafta onceki olcumlere gore 10 olmam lazim dunku olcume gire de bugun 9+5 oldum bugunSanırım benimde ölçüsünden yola çıkarak bir kaç gün geç döllenmiş dedi ve hesabını ona göre yaptı
Sat a gore 10+5 olam lazim iki hafta onceki olcumlere gore 10 olmam lazim dunku olcume gire de bugun 9+5 oldum bugun
HahahaBenim gibi bir hafta geriden muhtemelen seninkide geç döllenmiş. Sağlıklı olsunlarda inşallah sabah sabah buna takıldı kafam
Hahahabende dun doktora neden 10 deil 9+5 diye takmistim. Doktor da bosver sen simdi bebege bak hareket edio demisti
Bebegim bize gel gel yapiomus ben doktora 2 gun nerde die soruyorumHahaha demek bebeğin orda zıplarken sen hesap düşünüyordun aynı ben
Canim bu arada kilo durumun nasil ben 5 kilo vermisimHahaha demek bebeğin orda zıplarken sen hesap düşünüyordun aynı ben
Merhabalar gercekten ne hissettiğinizi anlıyorum fakat hemen kötüye yormayın.ilk gebeliğimde 8.haftadan 13.haftaya kadar süren kanamalarım oldu hem de oyle az uz degil. Doktor hiç umutlu konusmuyordu fakat kızım direndi ve şimdi 7 yaşında çok sükür.siz de dinlenin ilaçlarınızı için doktorla r sadece öngörüyor ama takdir Allah ın. Lütfen kendinizi yıpratmayınKızlar dün gece 24:30 gibi hafif kanamam başladı o kadar çok korktum ki kendimi her duruma hazırladım önce duşa girdim sonra eşimi bilgilendirdim acile gittik birkaç özellerin acilinde kadın doğum doktoru bulamadık bizde şehir hastanesine gitmek zorunda kaldık. Doktor o kadar ilgisizdi ki beni masaya aldılar karnımdan bakacaktı kafanı duvara çevir dedi 5 saniye ultrasonla baktı hemşireye bişeyler söyledi ve gitti. Tabi ben o an ağlıyorum hemşireye sordum bebeğin kalbi atıyor mu atmıyor mu diye oda atıyor dedi o esnada koridorda doktoru yakaladım onada sordum kalp atışı nasıl düşük mü normal mi diye oda yüzüme bakmadan normal dedi bende peki neden kanamam oldu dedim oda giderken bi çok nedeni olabilir deyip tek iki cümle kullanıp beni gönderdiler.
Cok gecmis olsun canim Alllah sifa versin. bi arkafasimin da basina geldi oyle kanamasi vardi cok agrisi falan yoktu dojtoru haftada 1 igne yazdi her hafta kullaniyo suan cok sukur kanamasi yokKızlar dün gece 24:30 gibi hafif kanamam başladı o kadar çok korktum ki kendimi her duruma hazırladım önce duşa girdim sonra eşimi bilgilendirdim acile gittik birkaç özellerin acilinde kadın doğum doktoru bulamadık bizde şehir hastanesine gitmek zorunda kaldık. Doktor o kadar ilgisizdi ki beni masaya aldılar karnımdan bakacaktı kafanı duvara çevir dedi 5 saniye ultrasonla baktı hemşireye bişeyler söyledi ve gitti. Tabi ben o an ağlıyorum hemşireye sordum bebeğin kalbi atıyor mu atmıyor mu diye oda atıyor dedi o esnada koridorda doktoru yakaladım onada sordum kalp atışı nasıl düşük mü normal mi diye oda yüzüme bakmadan normal dedi bende peki neden kanamam oldu dedim oda giderken bi çok nedeni olabilir deyip tek iki cümle kullanıp beni gönderdiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?