2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar ben şu an 12 haftalik hamileyim bulantılarım azaldı normal mi artık bulana bir sıkıntı bulanmasa birşey mi oldu diye sıkıntı yapiyorum

Kızlar ben şu an 12 haftalik hamileyim bulantılarım azaldı normal mi artık bulana bir sıkıntı bulanmasa birşey mi oldu diye sıkıntı yapiyorum
ah o bulantılar keşke bendede bitse ya midem bulanıyo kusamıyorum oda bitkin düşürüyor acayip hayır sabahtan akşama bide

Yarın 14 haftama giriyorum ama ilaç içmeden yataktan çıkamıyorum kafamı kaldıramıyorum keşke benimde gitse bulantılarım

Canım ben hamileliğimi öğrendiğimden beri kanamam oluyor. Bir seferde boşalıyor sanki sonra kesiliyor aktif hiç kanamadı ağrılı olanda oldu ağrısız olanda. Her seferinde doktora koştum ama bebeğime zarar vermemişti. 16. Haftaya kadar olabiliyor dediler. En son 6 gün önce kese etrafında kanama var dediler öncesinde yoktu ya da söylemediler.Ama ço şükür bebeğim yine sağlıklı. Yani kanama tabiki önemli ama asıl önemli olan bebeğin sağlığı hiç korkma. Doktoruna kanama alanı var mı diye sorabilirsin. Zaten o bilgilendirecektir geçmiş olsun inşAllah hayırlı haberler verirsin

Canım güzel düşün hamilelikleri sürekli kanamayla geçenler var hem kalbi atıyormuş bir sorun olsa söylerdi doktor bugünde doktorla güzelce konuş içini rahatlat bişeycik olmaz inşallah

Kızlar biliyorsunuz ben yurtdışındayim ve merak ediyorum doktor sizin gebeliklerinizi son adet tarihine göre mi hesaplıyor yoksa döllenme gününe göre mi benim doktor döllenmeye göre hesaplıyor

Kızlar biliyorsunuz ben yurtdışındayim ve merak ediyorum doktor sizin gebeliklerinizi son adet tarihine göre mi hesaplıyor yoksa döllenme gününe göre mi benim doktor döllenmeye göre hesaplıyor
Benim tüp bebek son adet tarihime göre hesapliyorlar.. Ben transfer tarihine göre de hesapladım aynı çıktı 1 gün vardı arada..

Benim tüp bebek son adet tarihime göre hesapliyorlar.. Ben transfer tarihine göre de hesapladım aynı çıktı 1 gün vardı arada..

Anladım canım benim 1 hafta oynuyor ya doktorurun dediğiyle o döllenme 21 ocak diyor benim son adetim 9 ocak kafam karıştı bugün de randevum var bakalım bugün ne diyecek

Merhabalar gercekten ne hissettiğinizi anlıyorum fakat hemen kötüye yormayın.ilk gebeliğimde 8.haftadan 13.haftaya kadar süren kanamalarım oldu hem de oyle az uz degil. Doktor hiç umutlu konusmuyordu fakat kızım direndi ve şimdi 7 yaşında çok sükür.siz de dinlenin ilaçlarınızı için doktorla r sadece öngörüyor ama takdir Allah ın. Lütfen kendinizi yıpratmayın

Cok gecmis olsun canim Alllah sifa versin. bi arkafasimin da basina geldi oyle kanamasi vardi cok agrisi falan yoktu dojtoru haftada 1 igne yazdi her hafta kullaniyo suan cok sukur kanamasi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…