İkili teste kadar sat a göre değerlendirdi ikili teste 5 gün öndeydi erken döllenme dedi doğum tarihini 5 gün öne çekti.Kızlar biliyorsunuz ben yurtdışındayim ve merak ediyorum doktor sizin gebeliklerinizi son adet tarihine göre mi hesaplıyor yoksa döllenme gününe göre mibenim doktor döllenmeye göre hesaplıyor
Cinsiyeti bilseydik alirdikKızlar yarın A101 e bebek ürünleri geliyor. Fiyatları baya uygun. Belki yararlanmak isteyen olur :)
Her renk olur bebeklere renk ayrımı yapmayalım :)Cinsiyeti bilseydik alirdikama bilenler alsin
Evet orasi doğru ama otekiler için baktim ara renk yok mavi pembe neyse gelir inşallah birdahaHer renk olur bebeklere renk ayrımı yapmayalım :)
Banyo küveti var mesela şeffaf alınabilir
Sata göre hesaplanıyor canımKızlar biliyorsunuz ben yurtdışındayim ve merak ediyorum doktor sizin gebeliklerinizi son adet tarihine göre mi hesaplıyor yoksa döllenme gününe göre mibenim doktor döllenmeye göre hesaplıyor
Çok teşekkür ederim bu mesaj çok iyi geldi insan biraz güzel şeyler duymak istiyor. Maalesef normalde de biraz stresli pimpirikli biriyimdir ama dediğiniz gibi sakin kalmak gerekiyor. Sizin kanamanız ne kadar sürdü ne zaman geçti ?Günaydın:) burayı takip ediyordum sırf size yazmak için üye oldum.
Bebeğinizin kalp atışı varmış bence vesveselere kapılmayın.
Kağan Kocatepe'nin youtube'da kanama ile ilgili bir kaç videosu var lütfen izleyin.
Ve sizi rahatlatacak bir doktor randevusu ayarlayın detaylıca bakılıp sorularınıza cevap olsun inşallah.
Kanamalar bizi korkutuyor benim de kanamam olduğunda az sonra ameliyata alınacağıma kendimi hazırlamıştım ama bebeğim benimleydi aklımdaki kötü senaryoların hiçbiri gerçekleşmedi.Kanamanın sebebi ise belirsiz kaldı.
Şuan bebeğiniz için yapabileceğiniz en iyi şey strese girmemek lütfen kendinizi telkin edin.
Elbetteki korkacaksınız ama lütfen aklınızdaki kötü senaryoları durdurun dualarım sizinle.
Benm 2 tane yegenm var erkek biri 5 digeri 2bucuk yasında evin altını üstüne getiriyorlar tabi biraz yetiştirilmek tarzında önemli bizim gelin Rus cok serbest bıraktı ilgi fazla yok cocuklar yaramazlıgı oyun sanıyor bide erkek cocukları daha hareketli oluyor gercekten genellemeye göreNeden cok mu yaramazlar erkeklervalla beN kız cocuk hastasi olarak kız olmasaydi heralde türbe türbe gezerdim tabi mevlam ne verirse başim ustune sağlikli hayirli evlat nasip etsin kız yada erkek işim tatli hecani
En son ki ölçüsü ne zamn ölçüldü ve kactı mesela buradaki doktorlar regl gününe göre hesaplıyor ama söle bsy var ölçümlerde ona göre hesaplanmış yani mesela 12 haftalık bebek ölçümü atıyorum 7 ve 8 cm arası olması gerek diyor aslında belki bebek 1 hafta gec döllendyse 7 erken döllendyse 8 cıkıyor döllenme zamanı bilinmesiğinden Aralık koyulmıs bende pko var sat 1 ocak 10 ve 15 ocak arası ilişki olmadı ZTen 15 ocaktan sonra hamile kaldım o yüzden bebek ölçümleri hep düşük olan sınırda gidiyor bursa mesela önde gidenler var onlarsa reflden sonra erken yumurtlama olanlar sanırım böle bnm arastırmalarım doktorlardan öğrendiklerimle sonuc buna cıkıyorSanırım benimde ölçüsünden yola çıkarak bir kaç gün geç döllenmiş dedi ve hesabını ona göre yaptı
Canım aktif kanama derken neyi kast ediyorsun? Adet kanaması gibi mi dün benimde öyle olmadı 1-2 saat iç çamaşırıma damla damla geldi sonra kahverengi akıntıya döndü. Bu arada senin kanama veya lekelenme devam ediyor mu inşAllah bitmiştir bu şüphe çok kötü bir şeyCanım ben hamileliğimi öğrendiğimden beri kanamam oluyor. Bir seferde boşalıyor sanki sonra kesiliyor aktif hiç kanamadı ağrılı olanda oldu ağrısız olanda. Her seferinde doktora koştum ama bebeğime zarar vermemişti. 16. Haftaya kadar olabiliyor dediler. En son 6 gün önce kese etrafında kanama var dediler öncesinde yoktu ya da söylemediler.Ama ço şükür bebeğim yine sağlıklı. Yani kanama tabiki önemli ama asıl önemli olan bebeğin sağlığı hiç korkma. Doktoruna kanama alanı var mı diye sorabilirsin. Zaten o bilgilendirecektir geçmiş olsun inşAllah hayırlı haberler verirsin
Maalesef doktor çok içimi rahatlatmadı düşük tehliken var dedi ilaç verip gönderdiCanım güzel düşün hamilelikleri sürekli kanamayla geçenler var hem kalbi atıyormuş bir sorun olsa söylerdi doktor bugünde doktorla güzelce konuş içini rahatlat bişeycik olmaz inşallah ❤
Sata göre hesaplanıyor canım
İkili teste kadar sat a göre değerlendirdi ikili teste 5 gün öndeydi erken döllenme dedi doğum tarihini 5 gün öne çekti.
Ayy ne sevindim Allah ım bizim yavrularımızı da bize bağışlasın.Merhabalar gercekten ne hissettiğinizi anlıyorum fakat hemen kötüye yormayın.ilk gebeliğimde 8.haftadan 13.haftaya kadar süren kanamalarım oldu hem de oyle az uz degil. Doktor hiç umutlu konusmuyordu fakat kızım direndi ve şimdi 7 yaşında çok sükür.siz de dinlenin ilaçlarınızı için doktorla r sadece öngörüyor ama takdir Allah ın. Lütfen kendinizi yıpratmayın
En son ki ölçüsü ne zamn ölçüldü ve kactı mesela buradaki doktorlar regl gününe göre hesaplıyor ama söle bsy var ölçümlerde ona göre hesaplanmış yani mesela 12 haftalık bebek ölçümü atıyorum 7 ve 8 cm arası olması gerek diyor aslında belki bebek 1 hafta gec döllendyse 7 erken döllendyse 8 cıkıyor döllenme zamanı bilinmesiğinden Aralık koyulmıs bende pko var sat 1 ocak 10 ve 15 ocak arası ilişki olmadı ZTen 15 ocaktan sonra hamile kaldım o yüzden bebek ölçümleri hep düşük olan sınırda gidiyor bursa mesela önde gidenler var onlarsa reflden sonra erken yumurtlama olanlar sanırım böle bnm arastırmalarım doktorlardan öğrendiklerimle sonuc buna cıkıyor
Bebegim bize gel gel yapiomus ben doktora 2 gun nerde die soruyorumama umrumda deil artik saglikli bebegim cok sukur
Benim önce kahverengi akıntı şeklinde geldi 11 gibiydi iş yerindeydim 1e doğru kırmızı görmeye başladım saat 4e kadar devam etti ve akşama doğru tekrar kahveye döndü.Çok teşekkür ederim bu mesaj çok iyi geldi insan biraz güzel şeyler duymak istiyor. Maalesef normalde de biraz stresli pimpirikli biriyimdir ama dediğiniz gibi sakin kalmak gerekiyor. Sizin kanamanız ne kadar sürdü ne zaman geçti ?
Dün benim 1-2 saat kanamam oldu sonra kendiliğinden durdu şimdi kahverengi akıntı şeklinde devam ediyor.
Kanama alanı varmı bende aynısını yaşadım 2hafta sürdü iki kere kanama sonra leke şeklinde arada geldiği oluyor lekenin kanama alanı varmış onsam dedi doktorÇok teşekkür ederim bu mesaj çok iyi geldi insan biraz güzel şeyler duymak istiyor. Maalesef normalde de biraz stresli pimpirikli biriyimdir ama dediğiniz gibi sakin kalmak gerekiyor. Sizin kanamanız ne kadar sürdü ne zaman geçti ?
Dün benim 1-2 saat kanamam oldu sonra kendiliğinden durdu şimdi kahverengi akıntı şeklinde devam ediyor.
Cok cok gecmiş olsun canim bende de vardi 2 kere oldu bende progestan aliyorum hala pazar günü 13 haftaya gircem halada iciyorum bisey olmaz sitres yapma kanama olur genelde grupta cogu kişide oldu zaten ama cok dikat et iş guc yapmaCanım aktif kanama derken neyi kast ediyorsun? Adet kanaması gibi mi dün benimde öyle olmadı 1-2 saat iç çamaşırıma damla damla geldi sonra kahverengi akıntıya döndü. Bu arada senin kanama veya lekelenme devam ediyor mu inşAllah bitmiştir bu şüphe çok kötü bir şey
Biraz önce doktordan geldim kese etrafında kanama alanı varmış bunu kontrol etmeliyiz dedi kanama hiç bir zaman basit görülecek bi konu değil dedi Progesteron verdi bu arada bebeğin kalbi normal bi şekilde atıyordu ben normalde Virüsten dolayı ikili teste gitmeyecektim bu vesileyle onuda yaptılar tek iyi yanı bu oldu
Cinsiyet belli olcak inşallah doktor soylerse tabi aaa ben bile hecan yaptim sana yorum yaptim mi ben sonucu alirsan bizide haber verBenim ikili testim bugün inşallah bugün belli olur o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?