2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar benim karnım hala ağrıyor.12.haftadayım sizin de ağrıyor mu ya Şiddetli değil ama yatarken bile ağrıyor bazen

Ben regenesis max ve d vitamini kullanıyorum. D ye 12. hafta başlattı diğerini zaten hamileliğin başından beri alıyorum.

Merhaba, nifty testi ne sebeple yaptırdınız acaba? Bende ikili testimi yaptıracağım haftaya ilk çocuğum
Ben daha kesin sonuç almak ve üçlü, dörtlü tarama testleriyle uğraşmak istemediğim için yaptırmışım Genel olarak sabırsız birisiyim nifty için kan verdikten sonra bile 12 gün çok zorlandım Yoksa illa ki direkt yaptırılamsı gereken bir test değil

Ben iki doktorla yürütüyordum biri şu an kullandığım efa mom yanına kalsiyumlu bi takviye ve ekstra balık yağı daha önerdi diğeri gerek yok besinden alırsın dedi
Ama şu zamanda neyi ne kadar doğrı kaliteli organik tüketebiliyorız ki..
Önerdiği vitaminlere başlıcam ben

Kızlar benim karnım hala ağrıyor.12.haftadayım sizin de ağrıyor mu ya Şiddetli değil ama yatarken bile ağrıyor bazen
Benim de ağrıyor canım regl ağrısı gibi dün sorcaktım hatta doktora ama unuttum bi an önce işimiz bitsin de hastaneden kaçalm derken
Bide bazen kasıklarım taş gibi oluyr sanki

Günaydın kızlarrrr ya bişey sorucam benim karnım çok çabuk şişti ben h bişey anlamadım çok erken değil mi karın çıkması için yatakta sağa sola dönerken bile zorlanmaya basladım bu durumu yasayan var mı normal mi

Benim de ağrıyor canım regl ağrısı gibi dün sorcaktım hatta doktora ama unuttum bi an önce işimiz bitsin de hastaneden kaçalm derken
Bide bazen kasıklarım taş gibi oluyr sanki

Kızlar progestan kullanıyor musunuz? Benim ona başladıktan sonra ağrılarım başladı. Rahim mi idrar yolları mı çözemiyorum. Sürekli hafiften bir ağrı var

Bende de karın ağrısı var. Ona alıştım ama bir de sürekli başım dönüyor. Bu baş dönmeleri hala normal mi onu bilmyorum. Var mı acaba başı dönen başka biri

Bende şu an 5 aylık bebe göbeği var iç karnım geniş değilmiş demek ki. Olsun ne yapalım

Ben İzmirde 330 TL verdim

Valla benimde hemen göbişim çıktı. Çünkü iç karnım yokmuş. Direk fırtlar zaten çok yemek yesem, su içsem

Arkadaslar decavit isimli vitamini kullanan var mi doktor yazmisti ama beni cok rahatsiz ediyor

Onun dokusu biraz yağ gibi ondan rahatsız edebilir. Bir bardak suya damlatıp içebilirsiniz diye biliyorum. Bir arkadaşıma doktoru öyle demişti, içemediği için.

Cinsiyeti kız olanlar kaçıncı haftada öğrendi ?
Ben 15. Haftada gideceğim cinsiyet belli olur mu acaba ? Yoksa 16 da mı gitsem?
taydin B Bsyo A anidefteri

Selam canım ben 12+3 te öğrendim ama kesin değil dedi doktorum. nifty ya da harmony test ile öğrenen arkadaşlar var benim yasal değil diye paylaşmadılar bilgiyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…