Ben daha kesin sonuç almak ve üçlü, dörtlü tarama testleriyle uğraşmak istemediğim için yaptırmışım Genel olarak sabırsız birisiyim nifty için kan verdikten sonra bile 12 gün çok zorlandım Yoksa illa ki direkt yaptırılamsı gereken bir test değil
Cok tesekkur ederim cevap verdigin icin. Bende sizin gibi oyle mi yaptirsam diye dusundum ama sanirim arada maddi olarak bayagi bi fark oluyor. Bende pazartesi ikilo test yaptiracagim Allah korusun olumsuz birsey cikarsa boyle genetik testi yaptiririm diye dusunuyordum ondan sordum size de insallah saglikli bir sekilde kucağınıza alin bebisinizi
Kızlar progestan kullanıyor musunuz? Benim ona başladıktan sonra ağrılarım başladı. Rahim mi idrar yolları mı çözemiyorum. Sürekli hafiften bir ağrı var
Cok tesekkur ederim cevap verdigin icin. Bende sizin gibi oyle mi yaptirsam diye dusundum ama sanirim arada maddi olarak bayagi bi fark oluyor. Bende pazartesi ikilo test yaptiracagim Allah korusun olumsuz birsey cikarsa boyle genetik testi yaptiririm diye dusunuyordum ondan sordum size de insallah saglikli bir sekilde kucağınıza alin bebisinizi ♥
Amin inşallah benim bi doktorum prof perinatolog. Bu nifty daha garanti ama onda bile sonuçların ne çıkarsa çıksın önemli olan benim ultrason bulgum demişti canm yani testler her zaman 2. Planda dedi
O yüzden bence de şart değil
Sağlıkla doğsun hepimizn yavruları inşallah
Anladım canım bazılarının fiyatı 2500 3000 civarı benimkide onlardan olacak inşAllah bunlarda daha fazla birşeyler bakılıyormuş ondan fiyat farkı herkesin farklıda fiyatı ondan sordum canım
Anladım canım bazılarının fiyatı 2500 3000 civarı benimkide onlardan olacak inşAllah bunlarda daha fazla birşeyler bakılıyormuş ondan fiyat farkı herkesin farklıda fiyatı ondan sordum canım
Evet onlar farklı testler canım. Fiyat farkı çok var ya onlarda, ben gerek duymadım. O parayla bissürü şey alırım zaten hepsi tarama testi onlarda tabi daha çok şeye bakılıyor doktor istememişse, yaş riski vs.yoksa o testleri yaptırmaya gerek yok bence ya kesin sonucu doğunca görcez zaten hepsi test çünkü Allaha emanet bebişlerimiz
Kızlar progestan kullanıyor musunuz? Benim ona başladıktan sonra ağrılarım başladı. Rahim mi idrar yolları mı çözemiyorum. Sürekli hafiften bir ağrı var
Canım ilk öğrendiğimden beri kullanıyorum. Ağrılarım da hep var geçen hafta idrar testi yapıldı aşırı yüksek enfeksiyon çıktı. Ama ben de kanama alanı da olduğu için ağrılar ondan da olabilir dedi. Bence bir dahaki kontrolünde idrar testi talep etmekte fayda var. Bebek baskı yaptığı için içerde idrar kalıyor ve bakteri ürüyor. Malesef böbrekte süzülen kan bebeğe gittiği için bebeğe geçen en kolay enfeksiyon denebilir. Kısacası ben ağrılarımın nedenini bilemiyorum çünkü çok fazla sebebim var Belki bebeklerimiz büyüdüğünden de ağrı oluyordur
Doktor bana folik asite devam et dedi. Kas ağrılarım olduğu için magnezyum verdi onu ileriki haftalarda da vercektim zaten dedi bir sonrakinede d vitamini falan vercem dedi
Canım ilk öğrendiğimden beri kullanıyorum. Ağrılarım da hep var geçen hafta idrar testi yapıldı aşırı yüksek enfeksiyon çıktı. Ama ben de kanama alanı da olduğu için ağrılar ondan da olabilir dedi. Bence bir dahaki kontrolünde idrar testi talep etmekte fayda var. Bebek baskı yaptığı için içerde idrar kalıyor ve bakteri ürüyor. Malesef böbrekte süzülen kan bebeğe gittiği için bebeğe geçen en kolay enfeksiyon denebilir. Kısacası ben ağrılarımın nedenini bilemiyorum çünkü çok fazla sebebim var Belki bebeklerimiz büyüdüğünden de ağrı oluyordur
Merhaba enfeksiyonla ilgili ilaç kullanıyor musunuz?2 gün önce bende de çıktı 14+4 haftalık hamileyim doktorun bana verdiği antibiyotik dokundu bugün ilacımı değiştirdi efervasan tablet yazmış yine dokunur diye korkuyorum biraz kasık ağrımda var bol bol su içiyorum