2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Hayırlı olsun paşa geliyor

Benimki 190 tl tutmuştu. :)

Peki igneleri sadece dogumdan sonra mi oldunuz? Bazilari 28.haftada da olmus kafam karisti acikcasi

Peki igneleri sadece dogumdan sonra mi oldunuz? Bazilari 28.haftada da olmus kafam karisti acikcasi
28. Haftada olanların özel durumu olmuştur . Kanama olmuştur , içeride kanama olup kanlar karışmıştır bunun tespiti için ilerileyen haftalarda coombs testi yapılıyor her ay . Sonucun negatif çıkması gerekiyor. Bakıyorlar pozitif ise sonuç hamileyken yapılıyor.hamilelik boyunca sonuçlar negatif devam ederse doğumda kanlar karıştığı için 48 saat içerisinde iğnenin yapılması gerekiyor

Merhaba, nifty testi ne sebeple yaptırdınız acaba? Bende ikili testimi yaptıracağım haftaya ilk çocuğum

Ben de dün doktoruma sordum canım çok önemli değil normal dedi öyle ağrılar. Multivitamin ve demir de başlattı hemen 11+3 teyim

Benim doktor ultrasonda kanama alani gormusti ama igne falan yapalim demedi genede yaptirmam gerekli mi?

Ayyy zaten vardı kabızlık çok kötü olacak desene
Kuru kayısı fln ye , activia deneyebilirsin düzene girene kadar . Birde biyolojik saat ayarla mesela uyandıktan sonra yarım saat içinde git tuvalete otur yemekten onbeş dk sonra git otur . Ama uzun süre otur bu da faydalı oluyor

Erken haftalarda diye ya da önemli değildir kanama alanın . Coombs testi isteyebilirsin bir daha ki gittiğinde .
Doktoruma soyledim kan uyusmazligimiz var diye. Kizdi bana oyle bsy yok dedi. Yani benim doktoruma gore yok. Suan doktor degistiremiyorum da koronadan dolayi doktor doktor hastane hastane dolasmak istemiyorm. Nasilsa 28. Haftama daha var diye rahattim aslinda

Hangi hastane hangi dr a gidiyorsun , böyle birşeyin kabul edilemezliği olmaz ki

Canım kanda zeka testi ne ilk defa senden duydum bebeğin zekası anne karnında belli mi oluyor kan yoluyla

Yiyorum tamam canım uygulamaya çalışayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…