2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Canım kanda zeka testi ne ilk defa senden duydum bebeğin zekası anne karnında belli mi oluyor kan yoluyla
Bilmiyorum ki kuzum onlar öyle deyince ben de öyle yazmışım. Otizme felan bakılıyor ya ondan dolayı o isimle adlandırılıyor galiba

Hangi hastane hangi dr a gidiyorsun , böyle birşeyin kabul edilemezliği olmaz ki
Levent Konur’a gidiyorum central hospitalda. Aslinda cok iyi doktortur memnun hastasi cok. Ama kendi ilkeleri ve dogrulari olan bir doktor :) yani ya tamamen sorgulamadan guveniceksin yada baska doktora gidiceksn. Bizimde sansimiza korona cikti iste

Birde bazı Dr lar vitamin falan başlatıyormuş bu vitaminler neler hangi hafta başlanıyor ne için kullanılıyor ben 13. Haftaya kadar folik asit sonrasında d vitamini başlattı üçlü taramadan sonrada Demir verecekmiş hepsi bu

Bilmiyorum ki kuzum onlar öyle deyince ben de öyle yazmışım. Otizme felan bakılıyor ya ondan dolayı o isimle adlandırılıyor galiba

Anladım canım saolasın ben de sadece ikili taramaya bakıldı oda sıkıntılı bir durum yok dedi gönderdi Dr bu dediğin testten bahsetmedi

Banada şuan sadece folik asit verildi 12 haftadan sonra vitamin vereceğim dedi demir ilacida ozaman verir herhalde..

Kizlar demir ve kan ilaci icin doktor kan tahlili yapiyo mu? Yoksa direkt herkese veriliyo mu bunlar..ben bu koronadan dolayi gitmeyince bunlarida alamadim dogal olarak..sorun olurmu acaba

Kizlar demir ve kan ilaci icin doktor kan tahlili yapiyo mu? Yoksa direkt herkese veriliyo mu bunlar..ben bu koronadan dolayi gitmeyince bunlarida alamadim dogal olarak..sorun olurmu acaba
Kan ve vitamin doguma hazirlik için onemli bide bebek ilk 3 ay annenin depoladiği vitaminleri kullaniyor sonrasinda anneden direk aldiği için anne gucten duşmesin diye takviye ediyorlar canim doktoruna bir sor istersen

Takviye amaçli olduğu için sorun olmaz bence sen et sut balik yeşil sebzeler ye canim ilacini alana kadar

Canım senin yaptrıdığın ikili tarama testi adı neydi ? Bide fiyatı

Kızlar 11 .haftamdayım başım çok ağrıyor sizde de oluyor mı böyle ?

Eveet benim gecen hafta tam 3 gün ağrıdı başım zaten migreni olan biriyim arada ama bu migren değildi daha farklıydı.. Geçmiş olsun çok kötü

Bende negatifim kan uyuşmazlığı var bana ındırek Coombs baktı kanda eğer kanaman olursa gel acile iğne yapsınlar sesi kan uyuşmazlığı iğnesi

Sadece d vitamini tek basına yeterli olmuyor diye biliyorum banada Genesis max verdi içinde baya vi vitamin çeşiti var

Kızlar benm yazı kaynamıs sanırım. Lierac kullanan arkadaslar ne sıklıkla sürüyorsunuz
Ben duştan duşa kullanıyorum şimdilik 11. Haftadayım.ilerleyen haftalarda sıklaştırırım mutlaka.her gün sürerim artık 2-3 hafta sonra ben.ne kadar erken kullansak o kadar iyidir

Afedersin ama.hayatımda böyle saçma bişey ilk defa duydum doktorun harbi enteresanmış..Bu onu reddedebileceği bişey değilki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…