2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ay aynen öyle işte sanki kız istediğimi biliyorlar da inadına erkek erkek diyolar gibi geliyordu
Evet ya dua et bana bende çok istiyorum bi kızım olmasını eşimin ailesi hep erkek ve abisininde çocuğu erkek oldu daha yeni banada seninde erkek olcak o yüzden hep diyorlar banada öyle geliyor

Evet ya dua et bana bende çok istiyorum bi kızım olmasını eşimin ailesi hep erkek ve abisininde çocuğu erkek oldu daha yeni banada seninde erkek olcak o yüzden hep diyorlar banada öyle geliyor
Bizde öyleyiz esimin tarafı hep erkek yegeni de erkek cok kız istiyolardı inşallah senin de gönlüne göre verir rabbim saglıkla kucağımıza alırız

Bizde öyleyiz esimin tarafı hep erkek yegeni de erkek cok kız istiyolardı inşallah senin de gönlüne göre verir rabbim saglıkla kucağımıza alırız
Evet senle baya ortak yönümüz varmış benim eşimin tarafında çok kız istiyor insallah senin kızın olur demişti kaynananm eğer kız olursa yavrumu bana vermesler diyede korkuyorum

Evet canım bende nifty yaptırcam tüp bebek olduğu için onu öneriyorlar doktorlar bakalım ıçumaeım güzel sonuçlar alrım. Lekem geldi gene sabah doktora gittim kanama alanlarından geliyor dedi ona canım sıkıldı daha geçmemiş biri ince uzun kese altında diğeri diğer ya da küçük bi geçseydi de rahat etseydim korkuyorum böyle olunca

Canım dayanamadım gittim ben ağrım çok arttı çünkü, daha 10 gün önce idrar testi yaptırdım bişey yoktu ama 10 gündür de progstan kullanıyorum. Doktor bebekte bir sıkıntı yok dedi çok şükür, idrar testi istedi bir de vajinadan örnek aldı orda bakteri var mı ona bakacak. Allah yardımcımız olsun

İşte böyle tüp bebek ve doktor önerisi olduğu durumlarda aynen yapılmalı. Canını sıkma canım benim. Can sıkıntısı stres daha çok etkiler seni ve bebeğini. Burda kanaması olan kanama alanı olan birsürü gebe var. Nasipte varsa nolursa olsun tutunuyor bebek. Nasipte yoksa da napsan da olmaz. Tevekkül etmek lazım bu durumlarda. Benim yakın bi arkadaşımın da 11.haftada kanaması oldu bi hafta boyunca devam etti. İğnelerle durdurdular şimdi de devam ediyor başka bi sıkıntı olmadı sonra. İçini ferah tut. Sana dua edeceğim. İnşAllah sağlıklı bi şekilde devam eder ve kanama alanların geçer canım

Canım kanama alanın ne zamandır var ? Bendede var iki tane 6.haftalrda başladı bugün gene kahve akıntı olarak geldi seninde geliyor mu. Hemen geçmeyecek bunlar sanırım

Kızlar aranızda ampul şeklinde tek kullanımlık d vitamini kullanan var mı
Ben hamile kalmadan önce kullanmıştım ampul şeklinde d vitamini. Benim hep düşüktü. Şu ana kadar hamilelikte folik asit harici bişey önermiyorum dedi doktorum bana. 13 nisanda randevum var bakalım.

Canım benim çok sağol Allah razı olsun senden İnşAllah canım inşAllah geçer bi iki haftadır gelmiyordu bu sabah gene görünce kötü oldum zor süreçlerden geçiyoruz Rabbim hepimizin yardımcısı olsun Uzun sürüyor galiba bu alanların yok olması canım Rabbim korusun bebeğimi bana bağışlasın İnşAllah

Ben hamile kalmadan önce kullanmıştım ampul şeklinde d vitamini. Benim hep düşüktü. Şu ana kadar hamilelikte folik asit harici bişey önermiyorum dedi doktorum bana. 13 nisanda randevum var bakalım.
Banada tek kullanımlık dedi 3 ay şeklinde kullanıcaksın dedi bakalım her ay 1 ampul şeklinde alıcam galiba kuzum benmde 9 Nisan'da kontrolüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…