Evet senle baya ortak yönümüz varmış benim eşimin tarafında çok kız istiyor insallah senin kızın olur demişti kaynananm eğer kız olursa yavrumu bana vermesler diyede korkuyorum
Kızlar bende sizdenim. allahım bizlere sağlıklı, hayırlı kız bebişler nasip etsin. Amiinnn acaba 12. Haftada ki randevumuzda belli olur mu diye içim içim yiyoorr
Kızlar bende sizdenim. allahım bizlere sağlıklı, hayırlı kız bebişler nasip etsin. Amiinnn acaba 12. Haftada ki randevumuzda belli olur mu diye içim içim yiyoorr
Canım benim çok sağol Allah razı olsun senden ❤ İnşAllah canım inşAllah geçer bi iki haftadır gelmiyordu bu sabah gene görünce kötü oldum zor süreçlerden geçiyoruz Rabbim hepimizin yardımcısı olsun Uzun sürüyor galiba bu alanların yok olması canım Rabbim korusun bebeğimi bana bağışlasın İnşAllah
Özeller söylüyor benim kız cok hareketliydi doktor sizde görebilirsiniz cinsiyeti cok kolay dedi inşallah sen de görürsün ben hic beklemiodum öğrenmeyi sürpriz oldu
Maşallah kızlar ne çok yazmışsınız ben uyumaktan başka bir şey yapmiyorum
Saat 1 buçukta kafayı koydum 3 buçukta uyandım aboooow ben nekar uyumuşum diyorum kendi kendime
Maşallah kızlar ne çok yazmışsınız ben uyumaktan başka bir şey yapmiyorum
Saat 1 buçukta kafayı koydum 3 buçukta uyandım aboooow ben nekar uyumuşum diyorum kendi kendime