2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Hahahahaha çılgın evet kendimi sana ihanet etmiş gibi hissediyorum sen beğenince sanki tehdit ediyorsun beni hhahahba ay kız beni çok güldürdün ya
Neyseki ortak noktamız var, Ekim annesi olucaz inşallah.

Evet senle baya ortak yönümüz varmış benim eşimin tarafında çok kız istiyor insallah senin kızın olur demişti kaynananm eğer kız olursa yavrumu bana vermesler diyede korkuyorum

Kızlar bende sizdenim. allahım bizlere sağlıklı, hayırlı kız bebişler nasip etsin. Amiinnn acaba 12. Haftada ki randevumuzda belli olur mu diye içim içim yiyoorr

Kızlar bende sizdenim. allahım bizlere sağlıklı, hayırlı kız bebişler nasip etsin. Amiinnn acaba 12. Haftada ki randevumuzda belli olur mu diye içim içim yiyoorr
Sen beni görsen ben yerimde duramıyorum çok yavas geçiyor zaman of of

Allah senden de razı olsun. Amin canım inşAllah.

Kızlar şöyle şeyler geliyor reklamlara Allahım çıldırıcam cinsiyet belli olsa da bişeyler alsam

Eklentiler

• Screenshot_20200403-144655_Chrome.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 27
  • Screenshot_20200403-144636_Chrome.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 28
Ayy evet geçsin artık ya. Geçmese de internetten veya başka şekilde alıcaz. Almamız lazım yane
Evet mecburen, artık burdan tavsiyelere göre alıcaz. Bende eşime diyorum bari bi tane zıbın alsaymışız görerek, en azından elimizde olurdu.

Evet mecburen, artık burdan tavsiyelere göre alıcaz. Bende eşime diyorum bari bi tane zıbın alsaymışız görerek, en azından elimizde olurdu.
Eveet ben ikili test kan sonucunu öğrenmek için gidersem inşAllah cinsiyeti öğrenirsem alcam dayanamıyorum artık ya

Maşallah kızlar ne çok yazmışsınız ben uyumaktan başka bir şey yapmiyorum
Saat 1 buçukta kafayı koydum 3 buçukta uyandım aboooow ben nekar uyumuşum diyorum kendi kendime

Maşallah kızlar ne çok yazmışsınız ben uyumaktan başka bir şey yapmiyorum
Saat 1 buçukta kafayı koydum 3 buçukta uyandım aboooow ben nekar uyumuşum diyorum kendi kendime
Bende de hiç uyku yok ya. Çok ilginç. Dün gece 4 e geliyodu uyudum. Sabah 10’da uyandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…