2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ayne
Kizlar dayanamadim gittim bende doktora herseyimiz normal ve cinsiyetimiz erkek 4 yasinda bi kizim var bakalim cok heycanliyim
Ay darisi başima inşallah banada doktor pazartesi soyler bişey hayirli olsun bebişinsana tahminde bulundum mu ben

Bnde cıktı ama yatakta dönerken zorluk cıkacak kdr değil ayakkabılarımı giyerken filan bazen sıkıstırıyo yada yere direk eğildiğimde sıkısıyo hissediyorum yani artık

Benimde devam ediyor canım her tuvalete korkuyla gitmekten yoruldum artık

Bu arada o pütürlü gibi gelen şey kanın pıhtılaşmış halidir diye düşünüyorum bende de geliyor

Kizlar dayanamadim gittim bende doktora herseyimiz normal ve cinsiyetimiz erkek 4 yasinda bi kizim var bakalim cok heycanliyim

Gozun aydin canim seninle tarihlerimiz ayni bende 2 gun once gittim her sey normal hamdolsun ama cinsiyeti gostermedi ya bagdas kurmustu cok gulduk cok ugrasti doktorum ama goremedik nasip bakalim bi daha ki muayeneye insAllah

Gozun aydin canim seninle tarihlerimiz ayni bende 2 gun once gittim her sey normal hamdolsun ama cinsiyeti gostermedi ya bagdas kurmustu cok gulduk cok ugrasti doktorum ama goremedik nasip bakalim bi daha ki muayeneye insAllah
Ben sana tahminde bulundum bu benimki cikar bak ben sana soyleyimdoktorlar beni gecemez

Kizlar tahlil sonuclari da mi aksiyor su an hastanelerde. Yada erteleme gibi bisy soz konusu olabilir mi. Benim sonucumun 3 hafta sonrasinda çıkacağını soylemisti doktor ama 1 ay oldu hala cikmadi. Mesaj gelecek oyle ogrenirsin demisti. Onumuzdeki hafta kadin dogum doktoruma gostermem gerk

Bir aksilik olmuştur zannetmem tahliler cikti burda bir cok kişide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…