2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Evet canım büyük ihtimalle öyle içerde kalan kanın topaklanmış hali
Canım senin lekelenme gün boyu mu devam ediyor yoksa bir gelip bikaç gün gelmeyip sonra tekrar mı geliyor ? Benim 3 gündür sürekli geliyor kesilmedi işk gün kanamam oldu sonra kahverengi akıntı olarak devam ediyor

Kizlar eğildim dolabin altini silmek için ama dikkatli bir şekilde birden bir ağri girdi allahim o kadar korktum ki sonra hemen geçti sizde de oldu mu ani ağri

Sanırım idrar yolu enfeksiyonum var hastaneye gitmeden kendim üromisin kullansam mı acaba 7. Haftada doktorum vermişti tek kullanımlık

Sanırım idrar yolu enfeksiyonum var hastaneye gitmeden kendim üromisin kullansam mı acaba 7. Haftada doktorum vermişti tek kullanımlık
Ben yedinci haftada kullandim ama doktora sormadan alma bence doktor verdi neden kullanmadin ki

Bayanlar yardımcı olur musunuz kafam iyice karıştı ya. Şimdi 27 aralık son adet tarihim ocagın 27sinde test yaptım negatif, 1 şubatta adet olmayınca tekrar yaptım pozitif 11 haftalıkken doktara gittim doktor adet tarihinden emin misin dedi anlattım bende 1 hafta geriden geliyo dedi şimdi ben adet tarihimi bi hafta ileri alarak hesap yapıyorum doğru mudur ? Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim

Döllenmen gec olmus biraz sanırım 1 hafta geriden geliyomus gibi takip edebilirsin doktor öle dediyse ölçümler göre hafta belirleniyor zaten normalde 14 olman gerekiyorken 13 gibi Bi ölçüm cıkabilirim 11 haftayken bebeğin boyu kaçtı peki

Necla bana da yorum yapabilir misin?12+6burada

Eklentiler

• B5C663D2-A18C-4AA4-9C37-364C227EE282.webp
    48,4 KB · Görüntüleme: 61
Bir prensese benzettim ben doktor tahmin yapmadi mi
Bacak arasında kordonu vardı ama küçük bir çıkıntıda var sanki dedi 17. Haftada tekrar kontrolüm var o zaman net söylerim dedi.bir oğlum var umarım kızdır tahminin doğru çıkar

Canım senin lekelenme gün boyu mu devam ediyor yoksa bir gelip bikaç gün gelmeyip sonra tekrar mı geliyor ? Benim 3 gündür sürekli geliyor kesilmedi işk gün kanamam oldu sonra kahverengi akıntı olarak devam ediyor
Canım benim ilk başladığında 6.haftalarda leke olarak geldi sonra 2 kere kanamam geldi sonra lekeye döndü 2hafta devam etti sonra kesildi iki haftadır falan birşey yoktu bugün başladı yine sabahtan beri geliyor bir açık renk kahve bir koyu bide içinde bazen siyah yada kahve iplik gibi birşeyler oluyor daha önce olmamıştı kafama bu takıldı şimdide normal mi acaba onlar

Onlar kafana takılmasın pıhtının değişik şekilleri onlar bende de geliyor ben onu hiç dert etmedim

Canım nasıl etkileri var ben de idrar yolu enfeksiyonu olmuşum mahvoldum sanki karnımın içinde herşey sıkışıyor, sürekli hiç geçmeyen bir ağrı canıma okudu. Uroday verdi bana. Etkiler aynı ise kullan bence hastaneler çok tehlikeli hele bugün covitli hasta vardı korku yaşadım baya

Bende de oldu ilk koyu renk sonra acik devam etti sonra gine koyu geldi doktora gittim ilaç verdi kan uyuşmazliği var iğne vurdu bana sen doktorunu arasana numarasi yoksa hastaneyi ara nobetci doktoru bağlarlar belki rabbim şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…