2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Canım sağol sabah ilk olduğunda gittim doktora baktı kanama alanlarından geliyor dedi onları dışarı atıyor dedi bsefer içinde iplikimsi şeyleri görünce korktum seninde oldumu bu iplik gibi siyah kahve şeylerden

Benimde sari iplik gibi geldi daha önceki cocuklarim da iptlik şeklinde geldi bunda da bir kaç gün önce oldu bende sari renkte

Alt karın bölgemde agrı var ince ince sızı gbi bişe batıo sanki 3 4 gündür gecmedi ya

Bacak arasında kordonu vardı ama küçük bir çıkıntıda var sanki dedi 17. Haftada tekrar kontrolüm var o zaman net söylerim dedi.bir oğlum var umarım kızdır tahminin doğru çıkar
Hayirlisi olsun canimcıkıntı evet kordon da olabilir

Sana idrar testi yaptı mı peki

Benimde sari iplik gibi geldi daha önceki cocuklarim da iptlik şeklinde geldi bunda da bir kaç gün önce oldu bende sari renkte
Normal demekki canım ya valla düşün düşün kafayı yiyecem tuvalete gitmeye korkuyorum

Canım kanama alanın ne zamandır var ? Bendede var iki tane 6.haftalrda başladı bugün gene kahve akıntı olarak geldi seninde geliyor mu. Hemen geçmeyecek bunlar sanırım
Canım ben gebeliğimi de ilk kanamayla öğrendim toplamda 4 kez kırmızı 2 kez kahverengi oldu. Ama hiçbirinde kanama alanı var demediler hatta yok dediler. Ama geçen hafta normal rutin kontrole gittiğimde 3 cm var dedi. Tehlikeli bir yerde dedi. Kafam durdu artık akışına bıraktım. 9 nisanda kontolüm var inşAllah azalmış olur

Onu hatırlamıyorum
P

Eklentiler

• 1585941313023-1602860432.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 42
Anladım canım ya valla inşAllah geçsin artık bunlar benimde beynim yandı bu durumdan kaç hafta oldu geçmedi hala hemende geçmeyecek belli korkuyorum hep tuvallete gittiğimde

Alanın yetimi gördüğüm canım benim lekenin altına doğru ikiside biri ince upuzun diğer daha küçük

Cicikibal Evet ölçüsü 10 haftalık dogru o fark sonradan kapanıyor regl döngülerin uzunmuydu çünkü regle den sonra nerde 31.günde testte cıkmamıs

Kızlar gaz sancılarınız oluyormu beni cok fena ediyor resmen bagırıyorum ne kdr kötü bsy miş bu gaz sancısı bgn resmen inletti beni ya

Kızlar gaz sancılarınız oluyormu beni cok fena ediyor resmen bagırıyorum ne kdr kötü bsy miş bu gaz sancısı bgn resmen inletti beni ya
Sancı şeklinde değil de benim midemde çok gaz oluyor o da beni mahvediyor.

Midede ayrı oluyo o mide mi bulandırıyo bu bagırsaklarda olan gaz oda aşırı sancı yapıyor tahliyesi olamayınca ama resmen bagırıyorum
Evet evet midedeki bulantı yapıyor bayağı. Bagirsaktaki acaba kullandigimiz demir ilacindan mi oluyor ki cunku birkac kisi kabizlik yapiyor demisti.

Kızlar bana bir yardımcı olun ikili test sonucum takıldığım tek nokta burun kemiği kısmına bilinmiyor yazılmış bu nedemek şimdi

Eklentiler

• 9BA9D211-C8BE-4F72-ADC8-23E9D45D1486.webp
    48,4 KB · Görüntüleme: 102
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…