2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Alanın yetimi gördüğüm canım benim lekenin altına doğru ikiside biri ince upuzun diğer daha küçük
Benim ikisi de uzun canım sanki çevresini sarmış gibi Hamileliğimi öğrendiğimden beri yaşadığım için aynen ben de her tuvalete gidişimde ayrı korku yaşıyorum. Bir an önce şu günler geçse de rutine dönsek bizde

Benimkinin biri öyle canım komple yanında uzun diğerinde diğer yanda biraz daha küçük valla kafayı yedirtcek insana ah bi geçse bi geçse hamileliğimizi yaşasak senin kaçıncı haftan canım

Kızlar bana bir yardımcı olun ikili test sonucum takıldığım tek nokta burun kemiği kısmına bilinmiyor yazılmış bu nedemek şimdi
Laboratuvar sonucu olduğu için mi bilinmiyor yazıyor acaba ultrasona bakarken ense kalınlığını mm olarak söylüyor burun kemiğinide gösteriyor doktorlar

Laboratuvar sonucu olduğu için mi bilinmiyor yazıyor acaba ultrasona bakarken ense kalınlığını mm olarak söylüyor burun kemiğinide gösteriyor doktorlar
Bizimkisi çok hareketliydi zor ölçüm yapa bilmişti en son ölçümü yaparken bu kadar yeter demişti anca bu kadar alabildim dedi

Evet evet midedeki bulantı yapıyor bayağı. Bagirsaktaki acaba kullandigimiz demir ilacindan mi oluyor ki cunku birkac kisi kabizlik yapiyor demisti.
Ben demir kullanmıyorum kabızlıkta cok zamandır var normalde ben cok afedersin her günü katın agrısı ve ishalle geciren biri olmama ragmen böle oldum sindirim alt üst durumda su an

Ben demir kullanmıyorum kabızlıkta cok zamandır var normalde ben cok afedersin her günü katın agrısı ve ishalle geciren biri olmama ragmen böle oldum sindirim alt üst durumda su an
Anne olmak gerçekten zor iş. Sindirim sistemi çok etkileniyor bu gebelik sürecinde. Geçer umarım. Ya bi de şimdi eve tıkılıp kaldık o da etkiliyor sindirim sistemini

Hanımlar meraba herkese. Anadolu yakasında mümkünse ümraniye tarafında riskli gebelik takibi yapan özel hastane doktoru var mı ? Aranızda bilen varsa tavsiyelerinizi bekliyorum

Doktor bana folik asite devam et dedi. Kas ağrılarım olduğu için magnezyum verdi onu ileriki haftalarda da vercektim zaten dedi bir sonrakinede d vitamini falan vercem dedi
Benimde bazen belim ağrıyor acaba magnezyum eksikliğindemi ,birde doktor bana genel kan vermek idrar tahlili yapmadı size yaptı mı?

Kızlar bende yarın kontrole gidicem 14 haftalik olduk cinsiyetimizi öğreniriz inşallah çok merak ediyorum son defa tahmini olan varmi yarın bildiririm sonucu

Eklentiler

• 20200320_075513.webp
    52,9 KB · Görüntüleme: 23
Kızlar bana bir yardımcı olun ikili test sonucum takıldığım tek nokta burun kemiği kısmına bilinmiyor yazılmış bu nedemek şimdi
Canim ikili teste burun kemiğide cikarmi ki o ultrasonda bakıliyor diye biliyorum kanda ne alaka burun kemiği anlamadim ki testin temiz cikmiş

Canim ikili teste burun kemiğide cikarmi ki o ultrasonda bakıliyor diye biliyorum kanda ne alaka burun kemiği anlamadim ki testin temiz cikmiş
Bi arkadaşın da öyle bilinmiyor yazmış ve doktor temiz demiş biraz rahatlattı beni Pazartesi gitmeyi düşünüyorum bakalım kuzum sen yaptırdın mı

Bi arkadaşın da öyle bilinmiyor yazmış ve doktor temiz demiş biraz rahatlattı beni Pazartesi gitmeyi düşünüyorum bakalım kuzum sen yaptırdın mı
Canim ya yaptirmiycam en ufek bir şupe insani deli etmeye yetiyor 9 ay o işkenceyi insan nasil ceksin ki eşimde istemiyor bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…