Benimkinin biri öyle canım komple yanında uzun diğerinde diğer yanda biraz daha küçük valla kafayı yedirtcek insana ah bi geçse bi geçse hamileliğimizi yaşasak senin kaçıncı haftan canım
Canım 10+4 bugün. Gerçekten dolu dolu ne hamileyim diyebiliyorum ne bebeğime bağlanabiliyorum Çok kötü bir duygu inşAllah bir an önce geçer Senin kaç hafta
Geldim kız geeeldim ayyy bu gece uyanmalarım nerden çıktı anlamıyorum gecenin 4ünde uyandım turşu ve zeytin yedim inanılır gibi değil kocam diyoki Allah gebeliği iyiki erkeklere vermemiş benim psikolojim bozulurdu diyo biz kadınlar iyi ayaktayız bu psikolojiyle
Bnde cıktı ama yatakta dönerken zorluk cıkacak kdr değil ayakkabılarımı giyerken filan bazen sıkıstırıyo yada yere direk eğildiğimde sıkısıyo hissediyorum yani artık
İdrar yaparken yanma , sık idrara çıkma , ağrılı idrar yapma sürekli çişin varmış hissi bunlar var mı ? Varsa kullan İdrar yolu enfeksiyonu çok tehlikeli Allah muhafaza . Munorol üromisin bunlar eş değer içerikli
Geldim kız geeeldim ayyy bu gece uyanmalarım nerden çıktı anlamıyorum gecenin 4ünde uyandım turşu ve zeytin yedim inanılır gibi değil kocam diyoki Allah gebeliği iyiki erkeklere vermemiş benim psikolojim bozulurdu diyo biz kadınlar iyi ayaktayız bu psikolojiyle
Hanımlar merhaba:) bende ekim annesi olucam hayırlısıyla. Gerçi 2. Çocugum sez olucagı için belki eylülde olabilir ama olsun :) ilk çocugumdada burdaydım şimdi ikinciye geldim sağlıklı gebelikler :)
Canım 10+4 bugün. Gerçekten dolu dolu ne hamileyim diyebiliyorum ne bebeğime bağlanabiliyorum Çok kötü bir duygu inşAllah bir an önce geçer Senin kaç hafta
Benim tam 11 hafta oldu bugün canım çok korkuyorum valla aklıma kötü senaryolar geliyor sabah uyandım mı tuvalete gitmeye korkuyorum bian önce geçsin İnşAllah