2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Benimkinin biri öyle canım komple yanında uzun diğerinde diğer yanda biraz daha küçük valla kafayı yedirtcek insana ah bi geçse bi geçse hamileliğimizi yaşasak senin kaçıncı haftan canım
Canım 10+4 bugün. Gerçekten dolu dolu ne hamileyim diyebiliyorum ne bebeğime bağlanabiliyorum Çok kötü bir duygu inşAllah bir an önce geçer Senin kaç hafta

Seriiiiii geberticem seni kız, banlanmışsın. Hemen geri gel, yöneticilerle iletişim kur bişey yap.
Geldim kız geeeldim ayyy bu gece uyanmalarım nerden çıktı anlamıyorum gecenin 4ünde uyandım turşu ve zeytin yedim inanılır gibi değil kocam diyoki Allah gebeliği iyiki erkeklere vermemiş benim psikolojim bozulurdu diyo biz kadınlar iyi ayaktayız bu psikolojiyle

Bnde cıktı ama yatakta dönerken zorluk cıkacak kdr değil ayakkabılarımı giyerken filan bazen sıkıstırıyo yada yere direk eğildiğimde sıkısıyo hissediyorum yani artık
Ben özellikle yatakta falan dönerken oluyor iç karnım yokmuş galiba

Enfeksiyon değil midir yani ama ilk defa olunca enfeksiyon geldi direk aklıma
İdrar yaparken yanma , sık idrara çıkma , ağrılı idrar yapma sürekli çişin varmış hissi bunlar var mı ? Varsa kullan İdrar yolu enfeksiyonu çok tehlikeli Allah muhafaza . Munorol üromisin bunlar eş değer içerikli

Kız mı cinsiyeti bebişin

Kız ben de bazen gece 12 gibi turşu ve yeşil zeytin yiyorum. Benim ki de şok içinde beni izliyo.

Canım 10+4 bugün. Gerçekten dolu dolu ne hamileyim diyebiliyorum ne bebeğime bağlanabiliyorum Çok kötü bir duygu inşAllah bir an önce geçer Senin kaç hafta
Benim tam 11 hafta oldu bugün canım çok korkuyorum valla aklıma kötü senaryolar geliyor sabah uyandım mı tuvalete gitmeye korkuyorum bian önce geçsin İnşAllah

Cicikibal Evet ölçüsü 10 haftalık dogru o fark sonradan kapanıyor regl döngülerin uzunmuydu çünkü regle den sonra nerde 31.günde testte cıkmamıs
Yo değildir aslında tam günü gününe ayın ocagın 20 sinde annemlere gittim 26sında döndüm sizce bunun etkisi var mıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…