2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Benim aldığım arabaya bakabilirsin. Kraft twist xlx oturma yeri 360 derece dönüyor. YouTube da kısa bir videosu var :)
Aa dogru onada bakmıstım aslında hosuma da girmişti ama onuda unuttum modelleri yazıp gitmeyince tabi aslında oda cok mantıklıydı bak puseti dönmesi yeterliydi ağırlığı ne kdr cnm arabanın

Aa dogru onada bakmıstım aslında hosuma da girmişti ama onuda unuttum modelleri yazıp gitmeyince tabi aslında oda cok mantıklıydı bak puseti dönmesi yeterliydi ağırlığı ne kdr cnm arabanın
Araba 12 Taşıma koltuğu 4.16 kg diyor canım ayrı mu toplam mı bilemedim :)
Ben biraz ağır olsun istedim sarsılmaz olması için. Bugün geldi daha güzel görünüyor bakalım kullandıkça anlayacağız

Saol bilgi verdiğin için kuzum Benim kafam bu gümüş kapak mevzusunda iyice karıştı. Bu nedenle an itibari ile bakmıyorum. Bakalım gelecek ne getirecek kalkan da philips avent in süt sağma makinasını aldım yanında hediye verdi. İşime yarayacağına çok sevindim

Walla araba işini ben iyi ki erkenden halletmişim. Araba çok gerekiyor, pandemi süresi de olsa ben çok fazla yürüyüşe çıkacağım diye düşünüyorum. Bebek içinde anne içinde çok iyi oluyor açık havada zaten bir sıkıntı olmaz inşallah bende M mertur a katılıyorum, kesinlikle travel sistem olmalı araba Leylak Bahcesi arkadaşımız gibi bende oğlum binmeyene kadar arabasına (3 yaşını baya genişti ) kendime çevirip kullandım öyle çok güzel oluyor ❤❤❤❤ Bu nedenle kuzuma da öyle bir araba aldım. Çünkü hep onu izlemeyi hayal ediyorum Rabbim hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Kuzum güm güm hissedip sonra 3 gün boyunca hiç hissetmedim. Sonra detaylıya girdim herşey yolunda. Bak 3 gün hissetmedim diyorum, merak etme çok düzensiz bu haftalar.
Peki bu tamamen kesilme süresi kaç saat olacak yani şöyle sorayım acaba kaç saattir hissetmezsek panik yapalım

O tarif edemediğin his sanki böyle düşük walt elektrik veriyolar gibi mi bende de tuhaf sanki böyle minik bi zonklu elektrikli bişey hissediyorum, işte bak tarif edilmiyo ahshs

Bende göbek deliğimin altında pıt pıt attığını hissediyorum basende böyle farklı tuhaf bişey oluyor tarif edemiyorum artık bebek mi gaz mı bilmiyorum babam 12 hafta erkek 14 haftada göstermedi 16 haftada kız dedi 18 de devlete gittim oda %90 kız ama hazırlık yapma dedi Bugun gittik detaylıya yönlendirecekti ama doktorumuz ameliyattaydı yarın bakıcaz inşallah
[/QUOTE]

Çok tatlı oluyor demi göz göze
Bir de küçükken uyudu mu kustu mu her anını kontrol ediyorsun. Biraz daha büyüyünce eline birşeyler veriyorsun yedi mi döktü mü bakıyorsun falan

Sizi cok iyi anliyorum benimde bsima geldi 9 haftalikken kalbi durmustu her doktora gitmemde stres oluyorum doktordan cikincâ rahatim 1 hafta sonra gene stres aliyor beni acaba birsey oldu mu diye dogursak anca rahatlariz biz
Al benden de okadar ultrasonda görünce içim rahat ediyor 1 hafta sonra yine aynı kaygılar başlıyor ya doğurunca yada hareketlerini daha sık hissettiğimiz de rahatlıcaz

[/QUOTE]
Sanırım bana yazmışsın canım ama alıntılayamamışsın evet hem öyle hem değil ya bazen böyle su dalgası gibim ama değilde çok tuhaf bişey işte

Toplam 12dir cnm benmkide o kiloya yakın ağır biraz malesef

Kuzum güm güm hissedip sonra 3 gün boyunca hiç hissetmedim. Sonra detaylıya girdim herşey yolunda. Bak 3 gün hissetmedim diyorum, merak etme çok düzensiz bu haftalar.
Sorma canım ya sağolsun burda herkes merak etme diye telkinde bulunmuş ama bugün yine az hareket etti en son 16:30 gibi hissetmiştim ondan sonra hiç hissedemedim maalesef hissetmediğim her an stres seviyem biraz daha artıyor

Çok tatlı oluyor demi göz göze
Bir de küçükken uyudu mu kustu mu her anını kontrol ediyorsun. Biraz daha büyüyünce eline birşeyler veriyorsun yedi mi döktü mü bakıyorsun falan ☺
Kesinlikle katılıyorum kontrol açısından da ebeveynin işini çok kolaylaştırıyor

Kızlar bu müslin bezlerden kendimiz özel nevresim takımı diktirebilir miyiz kullanışlı olur mu ? Ben daha önce hiç duymamıştım ama eşim kaliteli olursa özel diktirelim diyor ama tabi tecrübesizlik bize bunları düşündürmüş olabilir

Kalkan veya kapak dogum sonrasinda gerekirse alinmali diye dusunuyorum.

Sutun artmasi ve verimliligi malesef sadece dogru beslenmeyle olmuyor .

İlk gebeligimde neler neler yapmadim sutum artsin diye.. Ve Her firsatta kendimi sagmaya calisirdim. Emdikce de cogalir derler ya.Bir saat ugrassam bebegin doyacagi kadar bi sut elde edemezdim.Her gunumuz gecemiz aglamayla geciyordu. Dans ede ede emzirmeye calisirdim.. emmiyor degildi guzel de emerdi . Hep gogsumde kalmak istiyordu ama sut gelmedikce de kendi kendine sinirlenirdi yavrucum :) Malesef bi yere kadar dayanabildik. Bi sure sonra mama ile desteklemeye basladik..
Bu arada sutum cok az olmasina ragmen direndim bir bucuk yasina kadar . :)

Yaptırmanın faydası var zararı yok canim ben bi kayıp yaşadım hemde 22.haftada tabi doktorlar tam anlamıyla enfeksiyon demediler baska sikintilarda vardi. O yuzden bu yönde korkum çok fazla benimde erken olunca tedavisi oluyor geç kaldıktan sonra bi önemi kalmıyor malesef

benimki biraz fazla olunca korkuttu beni şimdi daha iyiyim sanırım değişen havalardan üşüttüm ondan oluyor..
Bende tuvalete çıktığımda hissediyorum o baskıyı rahmin üzerinde bi baskı oluyor
ilk hamileliğimde son aylarda oluyordu bu sefer erken başlayınca korkuttu beni demekki her hamilelik aynı değilmiş..
bende pregonun ikiz arabasını beğendim ama görmeden almam travel sistemler ilk 1 sene bebegin rahatlığı için daha güzel oluyor şimdiki tam yatan bastonlar nasıl bilmiyorum ben oğlumda almıştım tam yatanlardan ama biraz dik kalıyordu.. Araba işi de çok zor alana kadar acaba hangisi diyorsun aldıktan sonra da aklın diğerlerinde kalıyor
işte bende tam olarak bunu düşünüyorum travel sistem alayım diyorum sonra iki bebekle kis vakti nereye gidecem diyorum baston alayım diyorum ikizlerin bastonlari da yan yana oluyor genelde ikilemdeyim bakalım ne alıcam..
Şuan tek kesin kararım doğumdan sonra alicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…