benim için hafifliği pratikliği önemliydi. beklentimi karşıladı. ben memnundum.E bebekte görmüştüm indirimdeydi memnun muydunuz
TitriyoNasıl oluyor o
Hahaha ilahiCocuk etrafı izlemek istemiyor muyazık zaten bütün gün seni görüyor bırak biraz etrafı keşfetsin
Aa dogru onada bakmıstım aslında hosuma da girmişti ama onuda unuttum modelleri yazıp gitmeyince tabi aslında oda cok mantıklıydı bak puseti dönmesi yeterliydi ağırlığı ne kdr cnm arabanınBenim aldığım arabaya bakabilirsin. Kraft twist xlx oturma yeri 360 derece dönüyor. YouTube da kısa bir videosu var :)
Araba 12 Taşıma koltuğu 4.16 kg diyor canım ayrı mu toplam mı bilemedim :)Aa dogru onada bakmıstım aslında hosuma da girmişti ama onuda unuttum modelleri yazıp gitmeyince tabi aslında oda cok mantıklıydı bak puseti dönmesi yeterliydi ağırlığı ne kdr cnm arabanın
Saol bilgi verdiğin için kuzumBu arada gümüş kapak , kalkan mevzuları geçmiş
Kesinlikle kalkan. Gümüş kapağa benzer modeller daha önceden de vardı ama onlar kullanışlı olmuyor . Bu markada alternatif çekici olsun diye gümüş yapmış bence bir manası yok . Kalkanın işlevi çok daha fazla . ( Philips in kini kullandım )
ilk zamanlar süt akmaları çok fazla oluyor , kapak buna engel olmuyor. Kıyafetten fln çıkıyor ama göğüs kalkanın içinde fazla süt birikiyor . Ayrıca süt biriktikçe , göğüs şişiyor sertleşiyor , kalkan yapısından dolayı bası uyguluyor ve gerçekten Mastit engellenmiş oluyor .
Çalışmayan anneler tedbir amaçlı alacaksanız süt sağma makinasını alın ama süt arttırma amaçlı alacaksınız esas o şekilde mastit olma ihtimalinizi arttırırsınız. İkinci gebeliğini yaşayan anneler söylediklerimi doğum yaptıktan sonra hakkaten öyle oluyormuş diyeceksiniz . Her bebeğin yapısı Farklı , ihtiyacı , emme şekli... mucizevi bir şekilde memelerdeki sütler bile ona göre ayarlanıyor . İlk zamanlar süt az az yavaş geliyor çünkü bebeğin ihtiyacı o kadar . Sütün ihtivasıda yine bebeğin o dönemki ihtiyacına göre . Sütün artması ve verimliliği annenin doğru beslenmesiyle oluyor .
çalışan anne mecbur kullanacak makinayı ama evde gerek kalmıyor .
Peki bu tamamen kesilme süresi kaç saat olacak yani şöyle sorayım acaba kaç saattir hissetmezsek panik yapalım
Çok tatlı oluyor demi göz gözeWalla araba işini ben iyi ki erkenden halletmişim. Araba çok gerekiyor, pandemi süresi de olsa ben çok fazla yürüyüşe çıkacağım diye düşünüyorum. Bebek içinde anne içinde çok iyi oluyoraçık havada zaten bir sıkıntı olmaz inşallah bende M mertur a katılıyorum, kesinlikle travel sistem olmalı araba Leylak Bahcesi arkadaşımız gibi bende oğlum binmeyene kadar arabasına (3 yaşını baya genişti ) kendime çevirip kullandım öyle çok güzel oluyor ❤❤❤❤ Bu nedenle kuzuma da öyle bir araba aldım. Çünkü hep onu izlemeyi hayal ediyorum Rabbim hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Al benden de okadar ultrasonda görünce içim rahat ediyor 1 hafta sonra yine aynı kaygılar başlıyor ya doğurunca yada hareketlerini daha sık hissettiğimiz de rahatlıcazSizi cok iyi anliyorum benimde bsima geldi 9 haftalikken kalbi durmustu her doktora gitmemde stres oluyorum doktordan cikincâ rahatim 1 hafta sonra gene stres aliyor beni acaba birsey oldu mu diye dogursak anca rahatlariz biz
[/QUOTE]O tarif edemediğin his sanki böyle düşük walt elektrik veriyolar gibi mibende de tuhaf sanki böyle minik bi zonklu elektrikli bişey hissediyorum, işte bak tarif edilmiyo ahshs
Bende göbek deliğimin altında pıt pıt attığını hissediyorum basende böyle farklı tuhaf bişey oluyor tarif edemiyorumartık bebek mi gaz mı bilmiyorum babam 12 hafta erkek 14 haftada göstermedi 16 haftada kız dedi 18 de devlete gittim oda %90 kız ama hazırlık yapma dedi Bugun gittik detaylıya yönlendirecekti ama doktorumuz ameliyattaydı yarın bakıcaz inşallah
Toplam 12dir cnm benmkide o kiloya yakın ağır biraz malesefAraba 12 Taşıma koltuğu 4.16 kg diyor canım ayrı mu toplam mı bilemedim :)
Ben biraz ağır olsun istedim sarsılmaz olması için. Bugün geldi daha güzel görünüyor bakalım kullandıkça anlayacağız
Sorma canım ya sağolsun burda herkes merak etme diye telkinde bulunmuş ama bugün yine az hareket etti en son 16:30 gibi hissetmiştim ondan sonra hiç hissedemedim maalesef hissetmediğim her an stres seviyem biraz daha artıyorKuzum güm güm hissedip sonra 3 gün boyunca hiç hissetmedim. Sonra detaylıya girdim herşey yolunda. Bak 3 gün hissetmedim diyorum, merak etme çok düzensiz bu haftalar.
Kesinlikle katılıyorumÇok tatlı oluyor demi göz göze
Bir de küçükken uyudu mu kustu mu her anını kontrol ediyorsun. Biraz daha büyüyünce eline birşeyler veriyorsun yedi mi döktü mü bakıyorsun falan ☺
. Teşekkür ederim canımGavisgon yada reenei kullanabilirsin tatlım.bir kaç yudum soğuk sütte anlık rahatlama sağlıyor.
Bu arada gümüş kapak , kalkan mevzuları geçmiş
Kesinlikle kalkan. Gümüş kapağa benzer modeller daha önceden de vardı ama onlar kullanışlı olmuyor . Bu markada alternatif çekici olsun diye gümüş yapmış bence bir manası yok . Kalkanın işlevi çok daha fazla . ( Philips in kini kullandım )
ilk zamanlar süt akmaları çok fazla oluyor , kapak buna engel olmuyor. Kıyafetten fln çıkıyor ama göğüs kalkanın içinde fazla süt birikiyor . Ayrıca süt biriktikçe , göğüs şişiyor sertleşiyor , kalkan yapısından dolayı bası uyguluyor ve gerçekten Mastit engellenmiş oluyor .
Çalışmayan anneler tedbir amaçlı alacaksanız süt sağma makinasını alın ama süt arttırma amaçlı alacaksınız esas o şekilde mastit olma ihtimalinizi arttırırsınız. İkinci gebeliğini yaşayan anneler söylediklerimi doğum yaptıktan sonra hakkaten öyle oluyormuş diyeceksiniz . Her bebeğin yapısı Farklı , ihtiyacı , emme şekli... mucizevi bir şekilde memelerdeki sütler bile ona göre ayarlanıyor . İlk zamanlar süt az az yavaş geliyor çünkü bebeğin ihtiyacı o kadar . Sütün ihtivasıda yine bebeğin o dönemki ihtiyacına göre . Sütün artması ve verimliliği annenin doğru beslenmesiyle oluyor .
çalışan anne mecbur kullanacak makinayı ama evde gerek kalmıyor .
Yaptırmanın faydası var zararı yok canim ben bi kayıp yaşadım hemde 22.haftada tabi doktorlar tam anlamıyla enfeksiyon demediler baska sikintilarda vardi. O yuzden bu yönde korkum çok fazla benimde erken olunca tedavisi oluyor geç kaldıktan sonra bi önemi kalmıyor malesefbeni aslında idrar yolları enfeksiyonu vs olmak korkutuyor bazen belirtisiz ve yüksek düzeyler riskli olabiliyormuş bununla ilgili bir kayıp okuduğumdan beri kafamı kurcalıyor bu konu.
Bir de iş yerinde arkadaşım ben hamileyken her gittiğimde kan alınıp bakılırdı diyince iyice kafama takar oldum
benimki biraz fazla olunca korkuttu beni şimdi daha iyiyim sanırım değişen havalardan üşüttüm ondan oluyor..Bende de oluyor hatta bazen bebek cok asagidaymis sanki dusecekmis gibi bir agirlik oluyor doktoruma soyledim normal dedi adet sancisi gi bi sancilarinda olacak dedi ara ara igne batmasi kramp seklinde cesitli yerlerimde agrilar oluyo rahim genisliyor ve bebek buyuyor iceride
ilk hamileliğimde son aylarda oluyordu bu sefer erken başlayınca korkuttu beni demekki her hamilelik aynı değilmiş..Bende tuvalete çıktığımda hissediyorum o baskıyı rahmin üzerinde bi baskı oluyor
bende pregonun ikiz arabasını beğendim ama görmeden almam travel sistemler ilk 1 sene bebegin rahatlığı için daha güzel oluyor şimdiki tam yatan bastonlar nasıl bilmiyorum ben oğlumda almıştım tam yatanlardan ama biraz dik kalıyordu.. Araba işi de çok zor alana kadar acaba hangisi diyorsun aldıktan sonra da aklın diğerlerinde kalıyorSelam kızlar babymall gittik bgn Bi bebek arabası begendm çift yönlü olması benim aradığım Bi özellikti yani o oturağı kaldırmadan direk tutma yerinin yön değiştirmesi bide tam yatar pozisyon alması zaten tekerlekler filan genel olarak birbirlerne benziyo travel sistemlerin çoğu pusetiyle birlikte 2000 TL prego markası bilemedim ama aklımda hep Baska markalar vardı ama bu model 2 markada varmıs sadece
işte bende tam olarak bunu düşünüyorum travel sistem alayım diyorum sonra iki bebekle kis vakti nereye gidecem diyorum baston alayım diyorum ikizlerin bastonlari da yan yana oluyor genelde ikilemdeyim bakalım ne alıcam..Bende bakayım diyorum travel sistemlere bide sadece puset alsam kışa geliyor zaten arabayla hallederim bütün işleri bebek arabasına gerek var mı bahara doğru bastonlardan alırım diyorum ben karar verene kadar zam gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?