Bu prefonunki tam yatıyor yüksek kalmıyor o açıdan güzel valla fazla düşünmeyeceksin artık en yakın gelen hangisiyse onu alıp cıkacak sın ama görmeden alma bncede bende öle netten alamadımbenimki biraz fazla olunca korkuttu beni şimdi daha iyiyim sanırım değişen havalardan üşüttüm ondan oluyor..
ilk hamileliğimde son aylarda oluyordu bu sefer erken başlayınca korkuttu beni demekki her hamilelik aynı değilmiş..
bende pregonun ikiz arabasını beğendim ama görmeden almam travel sistemler ilk 1 sene bebegin rahatlığı için daha güzel oluyor şimdiki tam yatan bastonlar nasıl bilmiyorum ben oğlumda almıştım tam yatanlardan ama biraz dik kalıyordu.. Araba işi de çok zor alana kadar acaba hangisi diyorsun aldıktan sonra da aklın diğerlerinde kalıyor
işte bende tam olarak bunu düşünüyorum travel sistem alayım diyorum sonra iki bebekle kis vakti nereye gidecem diyorum baston alayım diyorum ikizlerin bastonlari da yan yana oluyor genelde ikilemdeyim bakalım ne alıcam..
Şuan tek kesin kararım doğumdan sonra alicam
Tek olsaydı hiç düşünmezdim ikiz olunca nasıl olacağını kestiremiyorum.. Benim ikinci hamilelik ama sizden farkım yok iki bebekle cikabilecekmiyim cikamayacakmiyim tecrübelerim suya düştüBu prefonunki tam yatıyor yüksek kalmıyor o açıdan güzel valla fazla düşünmeyeceksin artık en yakın gelen hangisiyse onu alıp cıkacak sın ama görmeden alma bncede bende öle netten alamadım
Insallah canim nerdeyse 20 haftalik olacagiz tek hissetmeyen ben kaldim galiba
Gelemedim doktorumuz ameliyata girmiş yarından kaldık
Sen gittin mi kuzum kontroleGeç olsun güç olmasın
çok geçmiş olsun magnezyumun çok faydası olur inşallah tamamen geçer.Günaydın
Dün yazmayı unuttum, muayene sonrası multivitamin, demir, kalsiyum ve magnezyum ve tetanoz asini reçete etti doktorum. Multivitamin olarak decavit, demir için gynoferro , kalsiyum için calsimax, magnezyum için de magnezyum diasporal yazmıştı. Omepa VM, venatura demir alıyorum, calsimax daha önce sorduğumda söylemiştiniz aldım, magnezyum diasporal ve Venatura magnezyum sitrat evde var, aşıya da sağlık ocağına takip için cagiriyorlar deyince reçeteyi geri aldıKlasik çoğu doktorun yazdığı gibi magnezyum oksit yazmamış olması beni ayrıca mutlu etti
2 gecedir ellerim, kollarimdan uyuyamıyorumhele bu sabaha karşı berbattı. Eller uyuşuk, kollarımda ise orta parmaktan bileğe ordan omuza kadar bir damarı çekiyorlardı sanki , öyle bir kasılma ve ağrı. İnlememe eşim de uyandı, masaj yapmaya çalıştı ama öyle canım acıyordu ki Hala ellerim uyuşuk. Magnezyuma başladım, gece içip yatmıştım, inşallah kullandıkça faydası olur yoksa halim harap
Maden suyu ile birlikte alınca daha etkili oluyor magnezyum, akşam evde kalmamıştı maden suyu, sadece 400 mg(2 tablet ) magnezyum aldım. Doktor 400-600 mg kullanabilirsin dedi, magnezyum da sınır ishal yapması deyince biliyorum ishal yapacak size kadar yukseltirim dedim. Bugün 3 tablet sodayla alicam kısmetse. Umarım bir an önce düzene girerim, yoksa kendim uyuyamadigim gibi eşimi de uyutmayacagim bu gidişle. Sağlık ocağına gideceğiz, adam gözünü acamiyorçok geçmiş olsun magnezyumun çok faydası olur inşallah tamamen geçer.
Günaydın
Dün yazmayı unuttum, muayene sonrası multivitamin, demir, kalsiyum ve magnezyum ve tetanoz asini reçete etti doktorum. Multivitamin olarak decavit, demir için gynoferro , kalsiyum için calsimax, magnezyum için de magnezyum diasporal yazmıştı. Omepa VM, venatura demir alıyorum, calsimax daha önce sorduğumda söylemiştiniz aldım, magnezyum diasporal ve Venatura magnezyum sitrat evde var, aşıya da sağlık ocağına takip için cagiriyorlar deyince reçeteyi geri aldıKlasik çoğu doktorun yazdığı gibi magnezyum oksit yazmamış olması beni ayrıca mutlu etti
2 gecedir ellerim, kollarimdan uyuyamıyorumhele bu sabaha karşı berbattı. Eller uyuşuk, kollarımda ise orta parmaktan bileğe ordan omuza kadar bir damarı çekiyorlardı sanki , öyle bir kasılma ve ağrı. İnlememe eşim de uyandı, masaj yapmaya çalıştı ama öyle canım acıyordu ki Hala ellerim uyuşuk. Magnezyuma başladım, gece içip yatmıştım, inşallah kullandıkça faydası olur yoksa halim harap
benimki biraz fazla olunca korkuttu beni şimdi daha iyiyim sanırım değişen havalardan üşüttüm ondan oluyor..
ilk hamileliğimde son aylarda oluyordu bu sefer erken başlayınca korkuttu beni demekki her hamilelik aynı değilmiş..
bende pregonun ikiz arabasını beğendim ama görmeden almam travel sistemler ilk 1 sene bebegin rahatlığı için daha güzel oluyor şimdiki tam yatan bastonlar nasıl bilmiyorum ben oğlumda almıştım tam yatanlardan ama biraz dik kalıyordu.. Araba işi de çok zor alana kadar acaba hangisi diyorsun aldıktan sonra da aklın diğerlerinde kalıyor
işte bende tam olarak bunu düşünüyorum travel sistem alayım diyorum sonra iki bebekle kis vakti nereye gidecem diyorum baston alayım diyorum ikizlerin bastonlari da yan yana oluyor genelde ikilemdeyim bakalım ne alıcam..
Şuan tek kesin kararım doğumdan sonra alicam
Peşinden ben geliyorum merak etme sen
Tüm dozu tek seferde almak ikiye bilmekten daha etkiliçok geçmiş olsuno kadar ağrın varsa bence magnezyumu sabah/ akşam al
maden suyu da sodyumdan dolayı ödem yapmasın diye pek tercih etmiyordum öyle mi kullanılmalıymışMaden suyu ile birlikte alınca daha etkili oluyor magnezyum, akşam evde kalmamıştı maden suyu, sadece 400 mg(2 tablet ) magnezyum aldım. Doktor 400-600 mg kullanabilirsin dedi, magnezyum da sınır ishal yapması deyince biliyorum ishal yapacak size kadar yukseltirim dedim. Bugün 3 tablet sodayla alicam kısmetse. Umarım bir an önce düzene girerim, yoksa kendim uyuyamadigim gibi eşimi de uyutmayacagim bu gidişle. Sağlık ocağına gideceğiz, adam gözünü acamiyor
Hayırlı günler arkadaşlar ayrıntılı ultrason icin hastaneyi aradım randevu icin bana fiyatı 600₺ dedi çalışan .acaba doğru mu bu fiyatlardaki mı tahmini .devlet hastanesi merkezde kalıyor .mecbur özelde yapacam ama fiyata çok şaşirdim
Magnezyumun emilimini arttırıyor maden suyu ile almak. Ben en baştan beri hiç kesmedim maden suyunu günde 1-3 tane iciyorummaden suyu da sodyumdan dolayı ödem yapmasın diye pek tercih etmiyordum öyle mi kullanılmalıymış
Evet canım bende o markayı beğendim ikiz bebek arabasının en güzel modeli ama çok pahalı bizi aşıyor biraz..Zoom diye ikiz bebek arabası markası var . Travel mi alacaksın bilmiyorum , benim çok hoşuma gitmişti . İkiz bebek arabası alıyor olsam yine travel tercih ederdim ben . Bastonlar çok aşağıda kalıyor bebek için . Birde ikiz bebek arabasında bakacağım şey bir bebek altta bir bebek üstte tasarımları genelde ve hiç beğenmiyorum . Öyle olmayanlarda yan yana tasarım yapıyorlar , o kadar genişlikte yol/ kaldırım nerde ülkemizde çile olur geniş model tercih edersen . Zoom markasında öne doğru bebek arabası ve iki çocukta aynı hizada ( bence çok güzel ve önemli hiza meselesi)
Evet canım bende o markayı beğendim ikiz bebek arabasının en güzel modeli ama çok pahalı bizi aşıyor biraz..
İkiz olunca arabalar 2, 3 katı daha pahali minislerin rahatlığı için alayım diyorum ama 7, 8 bin çok aşırı pahalı geliyor bana..
Ben alana kadar 10 bin olurfiyatı hakkında bilgim yok ama biz tek çocuk için veriyoruz o parayı sen ikiye böl daha avantajlıçok sağlam duruyordu uzun süre kullanırsın bence öyle bir arabayı
En iyisi hiç almamakBen alana kadar 10 bin olur
Yok aşağıdan hesaplıyorum yukarıdan hesaplıyorum uymuyor,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?