2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bu prefonunki tam yatıyor yüksek kalmıyor o açıdan güzel valla fazla düşünmeyeceksin artık en yakın gelen hangisiyse onu alıp cıkacak sın ama görmeden alma bncede bende öle netten alamadım

Bu prefonunki tam yatıyor yüksek kalmıyor o açıdan güzel valla fazla düşünmeyeceksin artık en yakın gelen hangisiyse onu alıp cıkacak sın ama görmeden alma bncede bende öle netten alamadım
Tek olsaydı hiç düşünmezdim ikiz olunca nasıl olacağını kestiremiyorum.. Benim ikinci hamilelik ama sizden farkım yok iki bebekle cikabilecekmiyim cikamayacakmiyim tecrübelerim suya düştü
İlkinde olduğu gibi yaşayıp görecez

günaydın hanımlar, uyku sorunu yaşayan var mı? dalmakta zorlanıyorum. kazara uyansam 2. kez dalmakta 10 kat zorlanıyorum uyku bozukluguna baglı olarak bagışıklıgım düşecek diye endişelenmeye başladım. gece uyuyamadıgım uykuyu gündüz yerine koysam desem gündüz dalmakta yine zorlanıyorum :/ 5 aylık oldum, erken sanki uyku sorunları için.

Günaydın
Dün yazmayı unuttum, muayene sonrası multivitamin, demir, kalsiyum ve magnezyum ve tetanoz asini reçete etti doktorum. Multivitamin olarak decavit, demir için gynoferro , kalsiyum için calsimax, magnezyum için de magnezyum diasporal yazmıştı. Omepa VM, venatura demir alıyorum, calsimax daha önce sorduğumda söylemiştiniz aldım, magnezyum diasporal ve Venatura magnezyum sitrat evde var, aşıya da sağlık ocağına takip için cagiriyorlar deyince reçeteyi geri aldı Klasik çoğu doktorun yazdığı gibi magnezyum oksit yazmamış olması beni ayrıca mutlu etti

2 gecedir ellerim, kollarimdan uyuyamıyorum hele bu sabaha karşı berbattı. Eller uyuşuk, kollarımda ise orta parmaktan bileğe ordan omuza kadar bir damarı çekiyorlardı sanki , öyle bir kasılma ve ağrı. İnlememe eşim de uyandı, masaj yapmaya çalıştı ama öyle canım acıyordu ki Hala ellerim uyuşuk. Magnezyuma başladım, gece içip yatmıştım, inşallah kullandıkça faydası olur yoksa halim harap

çok geçmiş olsun magnezyumun çok faydası olur inşallah tamamen geçer.

çok geçmiş olsun magnezyumun çok faydası olur inşallah tamamen geçer.
Maden suyu ile birlikte alınca daha etkili oluyor magnezyum, akşam evde kalmamıştı maden suyu, sadece 400 mg(2 tablet ) magnezyum aldım. Doktor 400-600 mg kullanabilirsin dedi, magnezyum da sınır ishal yapması deyince biliyorum ishal yapacak size kadar yukseltirim dedim. Bugün 3 tablet sodayla alicam kısmetse. Umarım bir an önce düzene girerim, yoksa kendim uyuyamadigim gibi eşimi de uyutmayacagim bu gidişle. Sağlık ocağına gideceğiz, adam gözünü acamiyor

çok geçmiş olsun o kadar ağrın varsa bence magnezyumu sabah/ akşam al

Zoom diye ikiz bebek arabası markası var . Travel mi alacaksın bilmiyorum , benim çok hoşuma gitmişti . İkiz bebek arabası alıyor olsam yine travel tercih ederdim ben . Bastonlar çok aşağıda kalıyor bebek için . Birde ikiz bebek arabasında bakacağım şey bir bebek altta bir bebek üstte tasarımları genelde ve hiç beğenmiyorum . Öyle olmayanlarda yan yana tasarım yapıyorlar , o kadar genişlikte yol/ kaldırım nerde ülkemizde çile olur geniş model tercih edersen . Zoom markasında öne doğru bebek arabası ve iki çocukta aynı hizada ( bence çok güzel ve önemli hiza meselesi )

Peşinden ben geliyorum merak etme sen

çok az kaldı hissedersiniz sizde Şuan gerçekten çok küçükler 200-300 gr ve gün içinde azda olsa hareket ediyorsanız bebeği hissetmek imkansız . Ben geçtiğimiz üç gündür çok yoruldum sonra iki gündür dizimde bir ağrı var anlayamadığım iki gündür yatıyorum ve ikinci gün hissedebildim pıt pıt diye çook minik hareketler . Annenin yorgunluğuyla , hareketliliğiyle bebek kuvvetlenmeden hissetmek çok zor

maden suyu da sodyumdan dolayı ödem yapmasın diye pek tercih etmiyordum öyle mi kullanılmalıymış

ben 500'e yaptırdım Momart Hande Yağmur'da canım

Evet canım bende o markayı beğendim ikiz bebek arabasının en güzel modeli ama çok pahalı bizi aşıyor biraz..
İkiz olunca arabalar 2, 3 katı daha pahali minislerin rahatlığı için alayım diyorum ama 7, 8 bin çok aşırı pahalı geliyor bana..

fiyatı hakkında bilgim yok ama biz tek çocuk için veriyoruz o parayı sen ikiye böl daha avantajlı çok sağlam duruyordu uzun süre kullanırsın bence öyle bir arabayı

fiyatı hakkında bilgim yok ama biz tek çocuk için veriyoruz o parayı sen ikiye böl daha avantajlı çok sağlam duruyordu uzun süre kullanırsın bence öyle bir arabayı
Ben alana kadar 10 bin olur
Yok aşağıdan hesaplıyorum yukarıdan hesaplıyorum uymuyor,

Ben alana kadar 10 bin olur
Yok aşağıdan hesaplıyorum yukarıdan hesaplıyorum uymuyor,
En iyisi hiç almamak eskiden araba mı varmış (gerçi benim varmış bebek arabam ama olsun caktirmayin, zaten arkadan erkek olursa ona da kullanalım diye mavi almışlar) Ben de almadım henüz, kısa zamanda da almayı düşünmüyorum açıkçası. Ev badana olacak, eşimin hesaplar tutarsa mutfak banyo tadilatı olacak, halılar perdeler değişecek, bı de HEPA filtreli Dyson , xioami vb kablosuz bı süpürge almak istiyorum. Hastane ne kadara çıkacak daha hiç sormadikMasraf o kadar çok ki bebek arabası devede kulak kalıyor bunların yanında, lazım olunca alınır deyip geçiyorum su an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…