2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248

vardı bizim zamanımızda bebek arabası yaa o kadar eski değiliz
xioami yi almayı düşünüyorsan fiyatı artar yeni girdi ya O sektöre bayaa uygun fiyatı almaya ondan başla bence hesaplar herkeste şaşacak yine vergi dilimi söylentileri dönüyor daha fazla kesilmesi için ayar yapıyorlar

Sqkın plastiklerden almayın. Gümüş koruyucular için herkes çok güzel şeyler söylüyor. Ben muhakkak alıcam. Hatta ikinci el bile alabilirim
yok o plastik kalkanlarin zaten bi faydasini gormemistim ben..Gümüşün iyileştirici etkisi yüzünden bir de onu denemeyi düşünüyorum ikinci el bulabilirseniz ne ala bosuna o kadar para vermeye gerek yok hic

Ben alana kadar 10 bin olur
Yok aşağıdan hesaplıyorum yukarıdan hesaplıyorum uymuyor,
Bütçeni aşan birşey için zorlamaya gerek yok arkadaşim senin herşeye iki kat masrafın olacak ne kalemler cıkacak alinacak..7-8 bin lira bir bebek arabasina verilmez herhalükarda hiç gerek yok..bakarsın daha sonra kendine uygun birsey merak etme

Evet xioami nin bir modeli favorim su an, fiyat da dysona kıyasla çok uygun, hatta geçen ay daha da iyiydi, dolarla birlikte arttı bir miktar. Bir arkadaşım aldı çok memnun

Amaniin daha ne kadar çok işiniz varmış sizin arkadaşım Allah kolaylık versin, artık 4 ay kaldı bir yerden başlayın derim nacizane tavsiyem, biz ilk doğumda bi badanaya kalkıştık tam bir ay ev ayakta kaldı, halılar yıkamaya gitti, herşey yıkandı dip köşe temizlik, bebeğin çamaşırlarını komple yıka ütüle yerleştir derken canımız çıktı öyle yorulduk ki. Bunu yaptığımızda 8 aylıktım ve ben çok iş yapmamama rağmen karnım burnumda çok zorlandığımı hatırlıyorum. Son ay zaten oturup kalkmak bile sıkıntı oluyor.
İnşallah son aya kalmadan tüm planlarınızı gerçekleştirebilirsiniz, ama mutlaka 2 3 yardımcı lazım oluyor anne-kız kardeş-kv gibi. İnşallah yardımınıza gelecek olan vardır.

Evet xioami nin bir modeli favorim su an, fiyat da dysona kıyasla çok uygun, hatta geçen ay daha da iyiydi, dolarla birlikte arttı bir miktar. Bir arkadaşım aldı çok memnun
Badana boya halılar diyince bi içim kalktı.Aynı durumdayız bende süpürge araştırıyorum tavsiye edersen sevinirim benim evde kedi varya bebekle zor alocak hem emiş gücü yüksek bişiy olsun istiyorum hem evdeki antikaya ayrılacak artık.

hiç dimi eskiden araba mı vardi
Bende doğumdan sonraya ertelemistim zaten kışın çıkarsak araba ile gidip geliriz bi yerlere tek gidip gelemem zaten bebek arabasını bahara doğru alırım diye düşündüm ben.

Hepa filtreli süpürgeyi iyi düşünmüşsun dyson, xiaomi daha rahat olur kablosuz kolay kullanim
Bende toz düşmanıyım benim süpürge de hepa filtreli yine de diyorum kitaplık odalarina toz çekmesi için makinalar koyuluyor her odaya ondan mı koysam eşim gidip gelip bu ne her odada ayak altinda bir Zimbırtı desin bir koşu bandı eve sığdıramadın diye almadık bunlara yer var maşallah diye saydirsin
yok canım zaten alamam eşim normal fiyatlara bile portlek gözle baktı bunu görse bayılır

bende Philips maraton var birde kablosuz (kendi kendine gezen) robot süpürge var ikisinden de memnunum . benim çocuklarda alerjik olduğu için süpürge çok mühim şimdi birde dyson elektriklilerden düşünüyordum( mutfak için özellikle ) ama bir süredir xioami ye bakıyordum bende .

Kendi kendine gezenlere baktımda baya pahalı yaw.indirimi takip etmek lazım.

Eskiden indirimlerde daha iyi ve sık oluyordu . bu sıralar pek indirim olur mu bilmiyorum . Herkes evde diye bu tarz şeylere talep arttı ayrıca dolar sürekli artıyor

ooo çok fazla iş varmış Allah yardımcınız olsun :) ben 2 yıldır DYSON animal pro 2 kullanıyorum. gerçekten çok rahat ve çok kullanışlı. ben çok memnunum. inşallah sizinde mutlu olacağınız bir makinananız olur

tetanoz günlüğü; 2. gün arkadaşlar dün gece biraz kolumu ağır hissettim ama sabah sol kolumu sağ kolumdan ayıran hiçbir ağrı, ağırlık hissi olmadı çok şükür İnşallah olacak arkadaşlarımda benim gibi kolay geçirir korkacak, panik hissedecek hiçbir durum yok :)

Kızlar neden detaylı ultrason fiyatlariniz o kadar uçuk anlamadım acaba ıstanbul ankara falan diye mi. Bende 2 hafta sonra gitcem inşallah fiyatları görünce hastane mi aradım 100 tl dediler

Merhaba kızlar ben de yarın gidiyorum ayrıntılı usg ye heyecan sardı
Çok erken biliyorum ama hemoroid sıkıntısı yaşıyorum iki gündür bir ay önce doktora da söylemiştim aslında daha erken krem vs veremem dedi saf zeytin yağıyla idare ediyordum ama artık o da ağrıyı azaltmıyor oturmakta zorlanıyorum Zeytin yağı dışında önerisi olan daha önce böyle bir sorunla karşılaşmış birileri var mı
Anlamıyorum hiç kabız da olmuyorum şükür ama sanırım gaz tetikledi bulantıdan çok gaz sıkıntısı yaşıyorduk onun basıncıyla azdı iyice diye tahmin ediyorum

merhaba hamiş anneler in şa Allah ben de Ekim annesi olucam hamileliğimi ilk öğrendiğimde buraya yazıyodum sonra hatırlayan olursa çok geçti üstünden konserve dometesten zehirlenmiştim 6 haftalıkken iyileştik sonra araya olaylar karışınca bayadır giremedim ama arada çok sıkışıyorum soru sormak için etrafımda hamile anneler de yok buraya geliyim dedim bende

Bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum bu da canımı çok sıkıyo doktor 20den sonra anca hissedersin dedi ama 19 olduk hala tık yok

Evet hatırladım hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…