- 6 Şubat 2020
- 1.389
- 1.786
- 63
- 35
Tekrar hoşgeldin zehirlenme diyince hatırladım iyi olmana sevindimmerhaba hamiş anneler in şa Allah ben de Ekim annesi olucam hamileliğimi ilk öğrendiğimde buraya yazıyodum sonra hatırlayan olursa çok geçti üstünden konserve dometesten zehirlenmiştim 6 haftalıkken iyileştik sonra araya olaylar karışınca bayadır giremedim ama arada çok sıkışıyorum soru sormak için etrafımda hamile anneler de yok buraya geliyim dedim bende
Teşekkürler canımTekrar hoşgeldin zehirlenme diyince hatırladım iyi olmana sevindim
İnşallah çok sürmez hissedersin kimisi 22 haftaya kadar da hissetmiyor sanırım ben şanslıyım iki hamileliğimde de erken hissettim..Bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum bu da canımı çok sıkıyo doktor 20den sonra anca hissedersin dedi ama 19 olduk hala tık yok
Ya aslında 16+1 olduğumda ilk kez karnımın içinde birşeyin süzüldüyünü hissetmiştim bi kaç gün hissettim sonra hissedemedim acaba kilomu aldım o yüzden diyicem de en fazla 1 kilo aldım doktoruma söyledim kalp atışlarını izledi çok iyi dedi e o zaman o hissettiklerim neydi çok garipti yaniİnşallah çok sürmez hissedersin kimisi 22 haftaya kadar da hissetmiyor sanırım ben şanslıyım iki hamileliğimde de erken hissettim..
İlk bende hissettikten sonra uzun süre hissetmedim yeni yeni tamamen hissetmeye başladım aslında kipirdiyor lar ama biz farketmiyoruz..Ya aslında 16+1 olduğumda ilk kez karnımın içinde birşeyin süzüldüyünü hissetmiştim bi kaç gün hissettim sonra hissedemedim acaba kilomu aldım o yüzden diyicem de en fazla 1 kilo aldım doktoruma söyledim kalp atışlarını izledi çok iyi dedi e o zaman o hissettiklerim neydi çok garipti yani
Evet iş çok bu süreçte kimseyi sokamadik eve ne usta ne temizliğe yardımcı. Havalar da düzgün gitmedi yavaş yavaş yorgan yastık dolap içlerini yıkayıp yerleştirmeye. Annem gelir, yaza görümcem gelebilir, kuzenim gelirim diyor yardımcı alacağım zaten ağır temizlik için, halılar koltuklar yikamacinin işi. Olduğu kadar artık..Amaniindaha ne kadar çok işiniz varmış sizin arkadaşım Allah kolaylık versin, artık 4 ay kaldı bir yerden başlayın derim nacizane tavsiyem, biz ilk doğumda bi badanaya kalkıştık tam bir ay ev ayakta kaldı, halılar yıkamaya gitti, herşey yıkandı dip köşe temizlik, bebeğin çamaşırlarını komple yıka ütüle yerleştir derken canımız çıktı öyle yorulduk ki. Bunu yaptığımızda 8 aylıktım ve ben çok iş yapmamama rağmen karnım burnumda çok zorlandığımı hatırlıyorum. Son ay zaten oturup kalkmak bile sıkıntı oluyor.
İnşallah son aya kalmadan tüm planlarınızı gerçekleştirebilirsiniz, ama mutlaka 2 3 yardımcı lazım oluyor anne-kız kardeş-kv gibi. İnşallah yardımınıza gelecek olan vardır.
Xiaomi Mijia 1c Kablosuz Dikey Şarjlı Süpürge Fiyatları ve ÖzellikleriBadana boya halılar diyince bi içim kalktı.Aynı durumdayız bende süpürge araştırıyorum tavsiye edersen sevinirim benim evde kedi varya bebekle zor alocak hem emiş gücü yüksek bişiy olsun istiyorum hem evdeki antikaya ayrılacak artık.
hiç dimi eskiden araba mı vardi
Bende doğumdan sonraya ertelemistim zaten kışın çıkarsak araba ile gidip geliriz bi yerlere tek gidip gelemem zaten bebek arabasını bahara doğru alırım diye düşündüm ben.
Hepa filtreli süpürgeyi iyi düşünmüşsun dyson, xiaomi daha rahat olur kablosuz kolay kullanim
Bende toz düşmanıyım benim süpürge de hepa filtreli yine de diyorum kitaplık odalarina toz çekmesi için makinalar koyuluyor her odaya ondan mı koysameşim gidip gelip bu ne her odada ayak altinda bir Zimbırtı desin bir koşu bandı eve sığdıramadın diye almadık bunlara yer var maşallah diye saydirsin
yok canım zaten alamam eşim normal fiyatlara bile portlek gözle baktı bunu görse bayılır
Bız 9 yıldır evi otel gibi kullandık, hiç umrumuzda olmadı badana , tadilat vsooo çok fazla iş varmış Allah yardımcınız olsun :) ben 2 yıldır DYSON animal pro 2 kullanıyorum. gerçekten çok rahat ve çok kullanışlı. ben çok memnunum. inşallah sizinde mutlu olacağınız bir makinananız olur
Ben de bugün yaptırdım, sabah 10 gibi. Şu ana kadar anormal bir durum olmadı , inşallah da olmaz, böyle gelir geçertetanoz günlüğü; 2. günarkadaşlar dün gece biraz kolumu ağır hissettim ama sabah sol kolumu sağ kolumdan ayıran hiçbir ağrı, ağırlık hissi olmadı çok şükür İnşallah olacak arkadaşlarımda benim gibi kolay geçirir korkacak, panik hissedecek hiçbir durum yok :)
Ooo çok uzak kaldım sen, yaklaş yaklaşmerhaba hamiş anneler in şa Allah ben de Ekim annesi olucam hamileliğimi ilk öğrendiğimde buraya yazıyodum sonra hatırlayan olursa çok geçti üstünden konserve dometesten zehirlenmiştim 6 haftalıkken iyileştik sonra araya olaylar karışınca bayadır giremedim ama arada çok sıkışıyorum soru sormak için etrafımda hamile anneler de yok buraya geliyim dedim bende
Evet canım artık ayırt edebiliyorum o çekleri hep solda hareket hissediyordum şimdi sağlı sollu hissediyorum
Evet canım ya baya baya hem de aerık buralardayım in şa AllahEvet iş çok bu süreçte kimseyi sokamadik eve ne usta ne temizliğe yardımcı. Havalar da düzgün gitmedi yavaş yavaş yorgan yastık dolap içlerini yıkayıp yerleştirmeye. Annem gelir, yaza görümcem gelebilir, kuzenim gelirim diyor yardımcı alacağım zaten ağır temizlik için, halılar koltuklar yikamacinin işi. Olduğu kadar artık..
Xiaomi Mijia 1c Kablosuz Dikey Şarjlı Süpürge Fiyatları ve Özellikleri
Bu modeli takip ediyorumhem güçlü hem kablosuz olması avantaj. Arkadaş temizlediği evini süpürüp foto atti inanılmaz temiz evden topladığı tozlar. Bebek girince bu tarz şeyler şart. Normal Philips supurgemden de memnunum ama daha el altında birşey olsun istiyorum.
Bız 9 yıldır evi otel gibi kullandık, hiç umrumuzda olmadı badana , tadilat vsönceki yıl yaptiracaktik ben rahatsızlandı hastane ameliyat vs vs. Geçen yıl da kardeşimin , kuzenimin düğünleri vardı kosturmacayla geçti. Vee yumurta kapıya dayandı öncelik badana ve halı perde değişiminde. Evde sigara içen şahsiyetler olarak bu eve bebek sokamayiz bu halde Gücüm yetmeyecek olursa diğer tadilatı ertelerim yapacak birşey yok..
Ben de bugün yaptırdım, sabah 10 gibi. Şu ana kadar anormal bir durum olmadı , inşallah da olmaz, böyle gelir geçer
Ooo çok uzak kaldım sen, yaklaş yaklaş
Hissetmeyince baya tedirgin oluyorum ya acaba bişey mi noldu diye sağ salim kavuşsaydıkİlk bende hissettikten sonra uzun süre hissetmedim yeni yeni tamamen hissetmeye başladım aslında kipirdiyor lar ama biz farketmiyoruz..
Aralarında yer değiştiriyorlardır sanırım soldaki erkek mi acaba dedim deEvet canım artık ayırt edebiliyorum o çekleri hep solda hareket hissediyordum şimdi sağlı sollu hissediyorum
Ama soldaki daha kuvvetli vuruyor dün gece elimle hissettim vurmasını
merhaba hamiş anneler in şa Allah ben de Ekim annesi olucam hamileliğimi ilk öğrendiğimde buraya yazıyodum sonra hatırlayan olursa çok geçti üstünden konserve dometesten zehirlenmiştim 6 haftalıkken iyileştik sonra araya olaylar karışınca bayadır giremedim ama arada çok sıkışıyorum soru sormak için etrafımda hamile anneler de yok buraya geliyim dedim bende
ben farmasinin çift kat etkili biberli balsamını kullanıyordum biraz yakıyor ama sonra ferahlatıyor hem de doğalMerhaba kızlar ben de yarın gidiyorum ayrıntılı usg ye heyecan sardı
Çok erken biliyorum ama hemoroid sıkıntısı yaşıyorum iki gündür bir ay önce doktora da söylemiştim aslında daha erken krem vs veremem dedi saf zeytin yağıyla idare ediyordum ama artık o da ağrıyı azaltmıyor oturmakta zorlanıyorumZeytin yağı dışında önerisi olan daha önce böyle bir sorunla karşılaşmış birileri var mı
Anlamıyorum hiç kabız da olmuyorum şükür ama sanırım gaz tetikledi bulantıdan çok gaz sıkıntısı yaşıyorduk onun basıncıyla azdı iyice diye tahmin ediyorum
Son kontrolde soldaki erkekti herhalde degistiriyorlardir hiç bilmiyorum keşke kamera olsa da görsek ne yapıyorlar icerdeAralarında yer değiştiriyorlardır sanırım soldaki erkek mi acaba dedim de
Sonra kim bilir hangisi nerede
Sağlıcakla gelsinler
Bende şimdi çıktım canım detaylıdan herşey çok güzel şükür yakışıklı pozlar verdi oğlum bizeGünaydın teyzeleri kontrolümüze geldik sıra bekliyoruz biz de
Teşekkür ederim alıp deneyeyimben farmasinin çift kat etkili biberli balsamını kullanıyordum biraz yakıyor ama sonra ferahlatıyor hem de doğal
Gözün aydın şimdiden fotojenik deseneBende şimdi çıktım canım detaylıdan herşey çok güzel şükür yakışıklı pozlar verdi oğlum bizegüzel haberlerle inşallah
Ne güzel haber darısı başımızaBende şimdi çıktım canım detaylıdan herşey çok güzel şükür yakışıklı pozlar verdi oğlum bizegüzel haberlerle inşallah
Canım ilk hamilelikte başıma geldi çok ttuhaf karşıladım ve çok ağladım ağrı da yapıyordu sadece ve sadece procto galvanol diye bir fitil var onu kullababikirsin zeytinyağı dışında ağrıyı alıyor 2.hamiligim ve hala devam ediyor maalesefMerhaba kızlar ben de yarın gidiyorum ayrıntılı usg ye heyecan sardı
Çok erken biliyorum ama hemoroid sıkıntısı yaşıyorum iki gündür bir ay önce doktora da söylemiştim aslında daha erken krem vs veremem dedi saf zeytin yağıyla idare ediyordum ama artık o da ağrıyı azaltmıyor oturmakta zorlanıyorumZeytin yağı dışında önerisi olan daha önce böyle bir sorunla karşılaşmış birileri var mı
Anlamıyorum hiç kabız da olmuyorum şükür ama sanırım gaz tetikledi bulantıdan çok gaz sıkıntısı yaşıyorduk onun basıncıyla azdı iyice diye tahmin ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?