2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Tekrar hoşgeldin zehirlenme diyince hatırladım iyi olmana sevindim

Bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum bu da canımı çok sıkıyo doktor 20den sonra anca hissedersin dedi ama 19 olduk hala tık yok
İnşallah çok sürmez hissedersin kimisi 22 haftaya kadar da hissetmiyor sanırım ben şanslıyım iki hamileliğimde de erken hissettim..

İnşallah çok sürmez hissedersin kimisi 22 haftaya kadar da hissetmiyor sanırım ben şanslıyım iki hamileliğimde de erken hissettim..
Ya aslında 16+1 olduğumda ilk kez karnımın içinde birşeyin süzüldüyünü hissetmiştim bi kaç gün hissettim sonra hissedemedim acaba kilomu aldım o yüzden diyicem de en fazla 1 kilo aldım doktoruma söyledim kalp atışlarını izledi çok iyi dedi e o zaman o hissettiklerim neydi çok garipti yani

İlk bende hissettikten sonra uzun süre hissetmedim yeni yeni tamamen hissetmeye başladım aslında kipirdiyor lar ama biz farketmiyoruz..

Evet iş çok bu süreçte kimseyi sokamadik eve ne usta ne temizliğe yardımcı. Havalar da düzgün gitmedi yavaş yavaş yorgan yastık dolap içlerini yıkayıp yerleştirmeye. Annem gelir, yaza görümcem gelebilir, kuzenim gelirim diyor yardımcı alacağım zaten ağır temizlik için, halılar koltuklar yikamacinin işi. Olduğu kadar artık..

Xiaomi Mijia 1c Kablosuz Dikey Şarjlı Süpürge Fiyatları ve Özellikleri
Bu modeli takip ediyorum hem güçlü hem kablosuz olması avantaj. Arkadaş temizlediği evini süpürüp foto atti inanılmaz temiz evden topladığı tozlar. Bebek girince bu tarz şeyler şart. Normal Philips supurgemden de memnunum ama daha el altında birşey olsun istiyorum.

Bız 9 yıldır evi otel gibi kullandık, hiç umrumuzda olmadı badana , tadilat vs önceki yıl yaptiracaktik ben rahatsızlandı hastane ameliyat vs vs. Geçen yıl da kardeşimin , kuzenimin düğünleri vardı kosturmacayla geçti. Vee yumurta kapıya dayandı öncelik badana ve halı perde değişiminde. Evde sigara içen şahsiyetler olarak bu eve bebek sokamayiz bu halde Gücüm yetmeyecek olursa diğer tadilatı ertelerim yapacak birşey yok..

Ben de bugün yaptırdım, sabah 10 gibi. Şu ana kadar anormal bir durum olmadı , inşallah da olmaz, böyle gelir geçer

Ooo çok uzak kaldım sen, yaklaş yaklaş

Evet canım ya baya baya hem de aerık buralardayım in şa Allah

İlk bende hissettikten sonra uzun süre hissetmedim yeni yeni tamamen hissetmeye başladım aslında kipirdiyor lar ama biz farketmiyoruz..
Hissetmeyince baya tedirgin oluyorum ya acaba bişey mi noldu diye sağ salim kavuşsaydık

Hissetmeye başlayalım artık diyorduk ama bu haftalarda stres yaratıyor sanırım
Ben 18 de hissettim bazen hiç hissetmiyorum bazen korkup yerimden zıplıyorum 19 dan itibaren eşim de farkediyor arada hiç hissetmediğim günler de oluyor çok uyuyorlar bu aralar ort 20 saat
Şu an yerleri çok geniş hareket çok ediyorlar da pozisyonlarına da bağlı hissetmek panik olmayalım hiç
Özellikle akşam 10 gece 2 arası hissediyorum biz harekette olunca da fark edemeyebiliyoruz
Bir de farkettim ki meyve yedikten sonra çok hareketleniyor canım tatlı istemiyor ama arada yersem ondan sonra da hareketleniyor 22 ye kadar hissedemeyenler normal kabul ediliyor dr da hareket sayısı vs 24 den sonra önemli daha küçük diyorlar daha çok tekme yiyeceğiz

Evet canım artık ayırt edebiliyorum o çekleri hep solda hareket hissediyordum şimdi sağlı sollu hissediyorum
Ama soldaki daha kuvvetli vuruyor dün gece elimle hissettim vurmasını
Aralarında yer değiştiriyorlardır sanırım soldaki erkek mi acaba dedim de
Sonra kim bilir hangisi nerede
Sağlıcakla gelsinler

konserveyi söyleyince hatırlarım evet bayaaa bir zaman oldu nerelerdesin

ben farmasinin çift kat etkili biberli balsamını kullanıyordum biraz yakıyor ama sonra ferahlatıyor hem de doğal

Canım ilk hamilelikte başıma geldi çok ttuhaf karşıladım ve çok ağladım ağrı da yapıyordu sadece ve sadece procto galvanol diye bir fitil var onu kullababikirsin zeytinyağı dışında ağrıyı alıyor 2.hamiligim ve hala devam ediyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…