2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
O altlı üstlü modelleri cok garipsedim aslında tantana olanlardan daha az yer kaplıyor düşüncesi ile yapılmış heralde ama altta kalan cocugun günahı ne diye düşündüm görünce

Hatırlıyorum ben şaşırmıştım hatta nasıl oldu diye sormustum biz hala buralardayız

O altlı üstlü modelleri cok garipsedim aslında tantana olanlardan daha az yer kaplıyor düşüncesi ile yapılmış heralde ama altta kalan cocugun günahı ne diye düşündüm görünce
Aynen öyle sırayla bi birini alta koyarsın bir diğerini büyüdüklerinde sıkıntı olur herhalde ben altı istemiyorum diye

Evet canım artık ayırt edebiliyorum o çekleri hep solda hareket hissediyordum şimdi sağlı sollu hissediyorum
Ama soldaki daha kuvvetli vuruyor dün gece elimle hissettim vurmasını
Dün gece bende ilk defa elimi kuydugumda hissettim o vurmaları normalde elimii koyunca kacıyor Du zibidi

Aynen öyle sırayla bi birini alta koyarsın bir diğerini büyüdüklerinde sıkıntı olur herhalde ben altı istemiyorum diye
Altta kalan ağlar bence huysuzluk edebilir
Benim kız oğlanı paralar ben üstte olucam diye
Rüyamda görüyordum kız olanı çok fenaydı oğluma haksızlık yapıyor diye zoruma gidiyordu

Bende ilk defa dün gece elimle hissettim tesadufe bak
Artık büyüyorlar her geven gün benm 21+1 oldu bgn bide 2 gğn önden gidiyoe diyorlar yaklasık 400 500 gram vardır heralde eltim 32 haftalık oldu artık kızıyorum yeter Bi dur diyorum canım yanıyo bazen diyo

Artık büyüyorlar her geven gün benm 21+1 oldu bgn bide 2 gğn önden gidiyoe diyorlar yaklasık 400 500 gram vardır heralde eltim 32 haftalık oldu artık kızıyorum yeter Bi dur diyorum canım yanıyo bazen diyo
Evet evet büyüdükçe baya vuruyorlar özellikle geceleri sen ayaktayken uyuyorlar sen uymak isteyince başlıyorlar
Ben daha 18. Haftanin içindeyim şimdiden böyleyse sonraları düşünemiyorum

Evet evet büyüdükçe baya vuruyorlar özellikle geceleri sen ayaktayken uyuyorlar sen uymak isteyince başlıyorlar
Ben daha 18. Haftanin içindeyim şimdiden böyleyse sonraları düşünemiyorum
Oo sen baya erken baslamıssın ben Bi iki defa ayaktayken de hissettim bulasık yıkarkenn2 defada otururken iyi vurdu onun dısında uzansıgımda bide gece 3e kdr tekmeliyor ben uyumuyorum hissediyorum sabahda anası gibi uyuyor heralde öğlene kdr

Benimkide hareket ediyor bazen vurunca canim yaniyor dünden beri olduğu tarafta kasik ağrisi var artik ha poposu orda yada ayaği ne zaman gitmişsim ille ağrayan yeri bir yeri ile sıkıştırmiş

Benimkide hareket ediyor bazen vurunca canim yaniyor dünden beri olduğu tarafta kasik ağrisi var artik ha poposu orda yada ayaği ne zaman gitmişsim ille ağrayan yeri bir yeri ile sıkıştırmiş
Evet sende öle Bi durum vardı bu ara yoksun kız sen nerelerdesin

Kızlar selam,
Ben bir süredir gergindim çünkü vajen bölgemde baskı ve yanma hissediyordum. Bir de yasak zamanına denk geldi doktora da gidemedim. Bebegin hareketlerinde de azalma oldu. Düşük filan olacak diye çok korktum çünkü hiç o bölgemde baskı hissetmemiştim. Bugün de, randevumu erkene alıp doktora gittim dün çok yoğundu doktor. Cok şükür her şey yolundaymış ufaklık için 460 gr olmuş hatta. Içim çok rahatladı. Bu haftalardan sonra böyle baskılar hissetmek normalmiş aklınızda olsun.
Tabi benim rahimdeki sorundan dolayı progestan kulanmaya başladık. Önlem amaçlı.

O baskı bende oluyor geçenlerde 3 e kadar uyuyamadım ağrı bir yandan sinirlerim boşaldı sonra ağladım sızmışım bir ara sabah kalktım hala aşağıda Bir de konuşuyorum arada göbek deliğinin üstüne kadar çıktı rahim niye aşağıda sıkışıyorsun diye aşağıda olunca ben de hareketlerini az hissediyorum keyifleri nereyi isterse orada takılıyorlar iyi haberler almana sevindim

Teşekkür ederim canım ama doktorum ilaç için erken dedi Ben de zeytin yağı dışında doğal fayda eden birşey var mi diye yazayım dedim ama ilerleyen aylarda sanırım ihtiyacım olacak bir kenara yazdım bunu da umarım çok ilerlemez can yakıyor bayağı

Çok teşekkür ederim. Yaramaz şey ya beni çok korkuttu Bu ara favorisi aşağısı dediğin gibi sanki az yer var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…