2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Gecmiş olsun, Banada oldu o baskı gerçekten çok kötü geceleri çok rahatsız ediyor dün bende yazdım randevumu daha erken almayı düşündüm şimdi sen normal diyince bende rahatladım..

Gecmiş olsun, Banada oldu o baskı gerçekten çok kötü geceleri çok rahatsız ediyor dün bende yazdım randevumu daha erken almayı düşündüm şimdi sen normal diyince bende rahatladım..
Gayet normalmiş merak etme, bundan sonra böyle baskılar da olabilirmiş. Için rahat olsun. Sanırım bebek başı ile yapıyor o baskıyı.
Evet akşamları daha çok dikkatine çarpıyor. Ben korktum doğacak mi ne oluyor diye de normalmiş tamamen.

Bende şimdi çıktım canım detaylıdan herşey çok güzel şükür yakışıklı pozlar verdi oğlum bize güzel haberlerle inşallah
Maşallah kuzum allah sağlıkla sıhatle kucağınıza almayı nasip etsin bizi detaylı için yönlendirdi Haziran’ın 24üne gün aldık

Hatırlıyorum ben şaşırmıştım hatta nasıl oldu diye sormustum biz hala buralardayız
Evet canım çok zor dönemdi doktorlar bile gebelik olduğu için ağrı kesici felan yapamamışlardı hatırladıkça Allah esirgesin o günleri bir daha da gelmesin

Ay iyiki yazdın kuzum. Bende de oluyor o baskılar ve korkmaya başlamıştım. Normalmiş demek. Bebek de büyümüş maşAllah çok sevindim canım güzel haberlerle dönmüşsün

Ben ilk 3 ayı çok zor geçirdim canım ya neredeyse hep yattım kusmalar kanamalar bildiğin şakır şakır kanamam oluyodu psikolojik olarak ta yıpranmıştım o yüzden pek girmiyodum
Allah kolaylık versin kötü şeyler olduğunda gerçekten zor ve daha ağır geçiyor sanki vakit inşallah bundan sonrasında güzel günlerin/ günlerimiz olur

Evet canım çok zor dönemdi doktorlar bile gebelik olduğu için ağrı kesici felan yapamamışlardı hatırladıkça Allah esirgesin o günleri bir daha da gelmesin
Neyse ki bitti gecti kanamalar filan bitti dimi cinsiyeti nedir

Çok şükür kuzum o baskı arada bendede oluyor yanma değilde gaz baskısı gibi ama cocuk bastırıyor hatta bazen 10 dk da Bi wcye gidiyorum cok hareketli olunca neyse şükür görmüşsün iimiş ohh maşallah bosuna taktın ben sana demiştim

Bende sabahları uyandığımda diyorum onu bu cıkmak istiyo heralde idrar torbasını dısarı atmaya calısıyo böle bsy yok günlerdir çiş etmiyormuş hissi bide uyku arası oluyor ya insanı asırı huzursuz ediyor

Kızlar iki gündür hareketleri hissediyorum Resmen içimde sanki tırmalıyor gibi bir his çok değişik Çok şükür bugünleri de gördüm 18+2 yiz İdari izinler de bitti dendi biraz moralim bozuk en azından kurumlara bıraksalardı. Yarın haber gelir sanırım hakkımızda hayırlısı olsun

Gözün aydın darısı henüz hissetmeyen arkadaşların basina

Ay iyiki yazdın kuzum. Bende de oluyor o baskılar ve korkmaya başlamıştım. Normalmiş demek. Bebek de büyümüş maşAllah çok sevindim canım güzel haberlerle dönmüşsün
Sağ ol valla Kemankolik içim çok rahatladı görünce, koca göbekli yavrum benim
Evet işte bu haftalardan sonra olurmuş artık tabi kocaman oldukları için artık mesanemiz bile fazla geliyor onlara
Ay sorma ya o gün seni de darladım valla bir de Demek ki doğuma kadar olacak artık o baskı.
Evet evet bir de o kadar sıkışı da tuvalete gidiyorum bir yapıyorum ki 5-6 damla Tek idrar torbası da değil ki bir de bağırsaklarımı tekmeliyor arada aniden gaz geliyor hissi oluyor o an. Beğendiremedik organlarımızı

Bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum bu da canımı çok sıkıyo doktor 20den sonra anca hissedersin dedi ama 19 olduk hala tık yok
Tekrar hosgeldin canim bende daha hissedemiyorum 22.haftaya kadar hissetmeyenlerde var normalmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…