2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Sıcak/soğuk duş fayda etmiyor mu? Oturma banyosu vajinal enfeksiyon riski oluşturuyor ama duş başlığı ile 3-5 dk. su tutmak ağrıyı hafifletebilir. Uzun süre oturmamak ve rahat kıyafetler de faydalı oluyor. Çok geçmiş olsun.

Kızlar idari izinliler 1 haziranda iş başı yapıyomuş...bakalım nasıl bi sürece başlıcaz

Kamuda çalışan arkadaşlar. Pazartesiye hazır mıyız

Çok ani olmadı mı? :) Bir anda her şey açılacak dendi. Pazartesiye kadar alışırız bence. Tek isteğim şehir dışı teftişler başlamasın, şu ortamda hiç seyahat etmek, otelde kalmak filan istemiyorum

Geçmiş olsun canım o baskı bendede oluyor özellikle idrara sıkıştığımda çok sıkışıklık hissi ve baskı oluyor tuvalete Nasıl atıyorum kendimi bilmiyorum normalmiymiş iyi öyleyse progestana niye başladın canım

Ben ilk 3 ayı çok zor geçirdim canım ya neredeyse hep yattım kusmalar kanamalar bildiğin şakır şakır kanamam oluyodu psikolojik olarak ta yıpranmıştım o yüzden pek girmiyodum
Geçmiş olsun canım kanama sebebin neydi

Bende aynı canım ya çok sık tuvalete gidiyorum ve o an çok baskı hissediyorum aşağıda

Teşekkür ederimmm.. Evet özellikle idrara sıkıştığında daha çok oluyor. Bazen o baskı hissinden rahatsız olup tuvalete gidiyorum hiç sıkışıklık hissetmeden rahatlatıyor hemen. Tamamen normalmiş ama.
Progestan da rahmin kalp şeklinde olmasının erken doğuma yol açmasına önlem amaclı. Baskı hissinden tamamen farklı o

Anladım canım çok sevindim öyleyse koştur koştur WC’ye gidiyorum yahuuu bi iki damla bile öyle sıkışık hissettiriyor ki bide o anki baskı offf diyorummm

Teşekkür ederim canım sanırım o safhayı geçtim otururken de boyun yastıkları var ya onu koyuyorum daha iyi oluyor simit şeklinde oturma minderleri oluyor aslında olmadı ondan da bakarım ilerlerse bugün biraz hafifledi ağrısı bazen şiddetli oluyor bazen hiç olmuyor garip bakalım hayırlısı süreç ne gösterecek

Ayyy akşamdan beri sancıdan bayılacağım . Canım kısır istedi yapayım dedim yapmasaydım keşke iki kaşık yedim ama davul oldum ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum normalde böyle olmazdım hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…