2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Onlarıda yıkamamız gerekiyor mu acaba canım ?
Bilmiyorum ki kuzum. Ben de bugün onu düşündüm tozlu felan değil kapalı çantada bi sıkıntı olmaz. Yıkarsam da renkleri bozulmasın diye elimde yıkarım hemen. Makineye atmayı düşünmüyorum. Kesin bozulur çünkü sünger tarzı şeyler
Harika olmuş,güle güle sağlıkla kullanın inşallaj 🤲 insan nasıl heyecanlanıyor dimi?
Çok teşekkürler canım, kesinliklee🤩 beşik aşırı heyecanlandırdı. Bebekle çok özdeşleşmiş bişey olduğu için heralde

Kızlar ben mi takıntılıyım bilmiyorum karnımda çatlak yok ama benim göğüslerim küçük ve dikti(75) sol göğsüm daha küçüktü o hala dik.Ama sağ göğsüm sarktı gibi moralim bozuldu ya.Sezaryen düşünüyorum karnımda da iz kalacak karın sarkması da oluyormuş.Tabi ki öncelik bebeğin sağlığı ama ben biraz takıldım bu vücut olayına.Benim gibi takılan var mı?Bize cinsel ilişki yasak hemen hemen en başından beri...Doğumdan sonra da erkekler pek yaklaşmıyormuş fizik değiştiği için.Tecrübeli anneler de var aramızda...Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak mı🤔😟😟😟
Bu kadar takma ne guzel catlak yok candan can cikiyor mutiş birşey cok az iz oluyor cok dikkatli bakmadigin surece belli bile olmuyor lazerle bebişini kucağina al sen hiçbişeyin onemli olmadigini anlicaksin 🥰

O zaman yatak kenarlarını komplemi atıcaz yoksa fermuarlı falanmıdır ki canım
yok fermuarlı falan değildir onlar komple atarsın makinaya hassas programda yıkarsan bozulmaz..sererek kurut çamaşır askısına koydumu alttan üstten rüzgar aldımı hiçbişi olmaz

ben bugün çanta aldım. bebek bakım çantası olarak değil de daha sonra da kullanabileceğim bu nike çantayı aldım. baya iyi içinde gizli bölmesi falan var. bebek bakım çantası tercih etmeme sebebim hem önceki kızımdan bir omuz çantam var hem de daha sonradan kullanabileceğim birşey istediğimden. iki çocuk olunca ikisine de yetecektir😁etiket fiyatı 220idi hopi indirimi ve hediye çeki ile 170tl ye aldım boynerden.

Eklentiler

• IMG_20200825_204853.webp
    IMG_20200825_204853.webp
    53,5 KB · Görüntüleme: 46
ben bugün çanta aldım. bebek bakım çantası olarak değil de daha sonra da kullanabileceğim bu nike çantayı aldım. baya iyi içinde gizli bölmesi falan var. bebek bakım çantası tercih etmeme sebebim hem önceki kızımdan bir omuz çantam var hem de daha sonradan kullanabileceğim birşey istediğimden. iki çocuk olunca ikisine de yetecektir😁etiket fiyatı 220idi hopi indirimi ve hediye çeki ile 170tl ye aldım boynerden.

güle güle kullan çok kullanışlı oluyor böyle çantalar 🍀sonradan da lazım oluyor benim evde böyle çanta dolu şimdi hastanedeyim çocuklara birşey lazım oluyor çantalardan birini alıyor eşim içine gerekli şeyleri koyup götürüyor 😊

güle güle kullan çok kullanışlı oluyor böyle çantalar 🍀sonradan da lazım oluyor benim evde böyle çanta dolu şimdi hastanedeyim çocuklara birşey lazım oluyor çantalardan birini alıyor eşim içine gerekli şeyleri koyup götürüyor 😊
sağol canım. önemli olan sonradan kullanabilmek benim için.

Güle güle kullanın canım en iyisini yapmışsın bana göre de bu tarz çantalar daha kullanışlı geliyor

Banada normal dogumun 20 ekim dedi beklerse o zamana tabi dedi güldü hayırlısı olsun canim
Bizim seninle baya yakınmış doğumlar. Ben ilk doğumda 40+5 i görmüştüm yine de sancım gelmedi. bunda da o potansiyel var sanki ama bu kez normal doğum beklemeyeceğim için 39 da alacaklar. Senin ilk bebişti dimi🤗

Bilmiyorum ki kuzum. Ben de bugün onu düşündüm tozlu felan değil kapalı çantada bi sıkıntı olmaz. Yıkarsam da renkleri bozulmasın diye elimde yıkarım hemen. Makineye atmayı düşünmüyorum. Kesin bozulur çünkü sünger tarzı şeyler

Çok teşekkürler canım, kesinliklee🤩 beşik aşırı heyecanlandırdı. Bebekle çok özdeşleşmiş bişey olduğu için heralde
Olmadı öyle yaparız elde yıkarız kuzum alırkende sormadım nasıl oluyor diye bakalım 🙈 güle güle kullanansın bebişşş 🥰

Çok cici ben de sadece yeni doğan döneminde kullanılıp sonra çöp olan çantalara üzülüyorum. Sürekli kullanım için çok mantıklı ve cici. Güle güle kullanın

Tecrübeli anneler reflü yatağı, baby nest, emzirme yastığı sizce gerekli mi ? Yoksa mesela baby nest yerine ana kucağı olurmu kaç aylıktan sonra kullanılır bilmiyorum ama hangisi gerekli reflü yatağından kayıyormuş kaymaması için hangi model olmalı mesela 🤦‍♀️

Back
X