2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Sen de mi yorgunlar kervanındasın Pembis, şu enerji patlaması ne zaman olacak merak ediyorum
Kuzum inan ki hiç bilmiyorum ya akşama kadar bi sağ bi sol bazada dönüp duruyorum oturma odasına bile gitmiyorum artik
Kızlar doğum oldu spinal anestezi iyiyim çok şükür bebeğim yoğun bakımda ciğerlerindeki suyu atamamış duaya ihtiyacım var ne zaman çıkacağı belli değil öpüyorum hepinizi
Hayırlı uğurlu olsun canım benim korkma kuzeniminkide öyleydi 1 hafta yoğun bakimda kaldı sadece sonrasında kavuştu minigine

Kizlar konularla alakasiz olacak.ama buzluga dolaba dogumdan sonra yemek icin neler atilabilir ???taze fasulye ,barbunya,ayiklamaya cesaret varsa bamyabaska aklima gelmiyo ?daha ev ayakta bi yerlestiremedim dolaba koyacaklarim kusur kaldi
Nohut haşlayıp koyabilirsin , börek sarabilirsin

Bebişlerine kavuşan annelerin gözü aydın:) darısı bizlere olsun inşallah. Kızlar bugün kontrolüm vardı.Bebek iyi çok şükür. Yalnız bendeki ödem aldı başını gidiyor. Göz kapaklarım bile şişti. Gebelik zehirlenmesi takibi için haftaya 24 saatlik idrar tahlili istedi. Bu tahlili yaptıran var mı aramızda?

Bende 4 kilo ama kilolu başlamıştım zaten 75 ile hamile kaldım şimdi ise 79 oldum doğumdan hemen sonra kaç kilo gidiyor acaba sen kaç kilo ile başladın

64 ile başladım 69um şimdi

2. 3. Hamileliği olan anneler ben gibi ilk hamileliği olan anneleri biraz bilgilendirin bence doğumdan çıkınca kaç kilo gidiyor ki ya bazen deli gibi takıyorum bu kiloyu kafaya

Kız emzirirken dünyanın kilosu gidiyor hem terleme hem yorgunluk sen kiloyu nasıl koruruz diye düşün zaten kilon çok değil ki

Canım eğer başka imkan yoksa devlette şuan aşırı riskli dediğin gibi hemşire tanıdıklar bana sakın gelme dediler hatta gelişimi frlan güzelse bence olabilirsin diğer türlü stres sıkıntı daha zor olur

+12 ile yola devam eşim artık büyüyen kalçalarına dalga geçmeye başladı hamilelikten önce 94 tü dün ölçtüm 104 cm olmus kalcam 90 60 90 artık rüyalarda
ben hamilelikten önce de gülazer gibi olduğum için hiçbi yerim değişmedi

Ayy bide beni dusunun bu sicakta istanbul neminde full kulotlu varis corabiyla dolasiyorum hatta evde haril haril iş yapiyorum yatana kadar ust kisim kizimida sıkıyo herhalde 3 gundur hareketleri yavasladi
Ayyy Allah yardımcın olsun canım benimde sol bacağım varisli fena halde meme gibiler hatta ama hiç çorap giymek istemedim sıcakta bide o sıksa sıtkım daralır
Eşe sokulmak ayni yatakta yatmakmi ...biz hamile kaldigimdan beri esimle ayri odalarda yatiyoruz covit korkusu yuzunden...daha hic sarilmadim bile 8 aydir
Aynen canım hani eğer uyuya kalmadıysak Bi yerlerde ilk zamanlar açıkçası çok önemsemedim şimdide aşırı dikkat ediyor eşim çok zor ama sizede eşinizin çalışma ortamı çok mu riskli
Kizlar konularla alakasiz olacak.ama buzluga dolaba dogumdan sonra yemek icin neler atilabilir ???taze fasulye ,barbunya,ayiklamaya cesaret varsa bamyabaska aklima gelmiyo ?daha ev ayakta bi yerlestiremedim dolaba koyacaklarim kusur kaldi
Canım ben
Sulu köfte
Kapak köfte(komşum öyle diyor gerçek adı ne bilmiyorum)
İçli köfte
Kabak çiçeği dolması
Yaprak sarması
Patlıcan közü
Karnı yarık
Oturtmalık
Yeşilfasulye
Mücver
Yaptım bugünde kapıya biber aldım onu közlüycem konserve ve sos yapıcam inşallah
Birde börek sarmayı düşünüyorum doğum olmazsa
Mantı istiyordum aslında akrabaya doldurtayım die eşim inad etti başkasının doldurduğunu yiyemezmiş kaldı oda

Gecem gündüzüm karıştı. Sıcak nefes darlığı hüzünde çöküyor. Haftaya doğum tarihini vereceğim dedi Dr hayırlısı inş
Keske gunduz bos olabilsemde gecem gunduzum birbirine karissa. Evde bitane daha olunca oyle zor geciyorki, Rabbim affetsin isyanlardayim.
Senin hastaligin ne durumda canim, toparladin mi tamamen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…