2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kaç haftalıksın canım zorunlu sezeryan mı doğumun
Bugun 36. Haftaligim canim sexeryan 37+3 de oluyor ilk dogum sezeryan oldugu icin sezeryan istersen bekle dedi ama bulundugum sehirde korona cok yogun devlet hastanesi hasta kabul etmiyor acil olmadikca ondan devlete gitmek istemiyorum. Ne yapsm bilemedim.

2. 3. Hamileliği olan anneler ben gibi ilk hamileliği olan anneleri biraz bilgilendirin bence doğumdan çıkınca kaç kilo gidiyor ki ya bazen deli gibi takıyorum bu kiloyu kafaya
Ben ilk hamileligimde 12 kilo aldim doğumdan sonra eski kiloma döndüm 1 2 ay içinde bünye meselesi sanki biraz suan ikinci hamileligim gene 12 kilo aldim ama sanki daha fazla gibi geliyor ama gene eski kiloma dönerim gibi geliyor normal doğum bu dedigim tabi sezeryanda nasil oluyor bilmiyorum eski kilom 58 bu arada

Sizde çok kilolu hamile kalmamışsınız maşAllah en kısa sürede veririz inşAllah ya

Böyle sıcaklarda doğarsa sıcaktan yavrucakta uyuyamaz benim diğer iki yavru zıbınlarla büyüdü yazın o sıcaklarında efil efil şimdi ben yanıyorum içeride hanımefendi ehli keyif
Ayy bide beni dusunun bu sicakta istanbul neminde full kulotlu varis corabiyla dolasiyorum hatta evde haril haril iş yapiyorum yatana kadar ust kisim kizimida sıkıyo herhalde 3 gundur hareketleri yavasladi

Ayy aynı ben normalde ben üşürüm eşime sokulurdum dün baktımki eşim bana sokulmuş noldu dedim üşüom sen kalorifer gibisin dio
Eşe sokulmak ayni yatakta yatmakmi ...biz hamile kaldigimdan beri esimle ayri odalarda yatiyoruz covit korkusu yuzunden...daha hic sarilmadim bile 8 aydir

Ah ah simdiden abla olmus zilli bizimki 1 haftadir cok kotu, hele bugun birseyler firlatip atmaya basladi bana

Kizlar konularla alakasiz olacak.ama buzluga dolaba dogumdan sonra yemek icin neler atilabilir ???taze fasulye ,barbunya,ayiklamaya cesaret varsa bamyabaska aklima gelmiyo ?daha ev ayakta bi yerlestiremedim dolaba koyacaklarim kusur kaldi

dogumunuz hayrli olsun. ben de sezaryan olacagim. depend mi almami onerirsiniz giyerken dikislerle zor oluymu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…