2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Selam tatlı annişler
Bugün rutin kontrolüm vardı.35.haftadayım.oğluşum 2.736gr olmuş.her şey yolunda çok şükür.nstde sancı da çıkmadı.doktorum da her gün bir bardak havuç suyu iç dedi.
Sizlerin doktorları da buna benzer bir şey söyledi mi ?

Sezeryanda hemen takmaya izin vermeyebilirler canım ama normalde hemen takılır sanırım

normal doğumdan hemen sonrada takılması önerilmiyor aslında normal doğumda da altta dikişler olabiliyor karından korse sıkarken alttan dikişler zorlanabilir .
aslında doğumlardan hemen sonra korse takmak iyi değil . Doğumdan sonra salgılanan bir hormon var onun sayesnde rahim uyarılıp toparlanıyor ama dışarıdan bir destek ile karna rahme baskı yapılınca bu defa toparlanma süreci uzuyor. Drlar hemen doğumdan sonra zaten tavsiye etmiyorlar .Rahim kendi kendini toparlayabilsin diye ayrıca göbek kalsa bile canınızı sıkmayın 6 aya hiç bir şey kalmıyor yaşına geldiğinde de içine bile kaçar göbekler koşturmaktan

Canim olayim napayim belki kendiliginden dogar o zamana yuruyus yapayim hurma yiyeyim kendiliginden olursa normalde yapabilirim belki. Canim benim iki gundur sancim var ama seyrek sendede oluyormu mesela nstnin bir basinda 70 cikti bir sonunda iki gundur seyrek ama sancim var

Doğru valla öyle bi durum varsa sabırsız olmamak lazım demekki

Lütfen dikkat et, arkadaşım doktorun "bir sey olmaz herkes şişiyor sıradam ödem işte" dediği için sonrasında çok üzüldü, buraya yazamıyorum bile olanı. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

kesin sezeryan olacaksan ve güvendiğin dr ise ben kendi de umda yapmak için kabul ederdim

Bzm burada devlet hastanelerinde bıle veriyorlar korse, sımsıkı yapmaya gerek yok tabiki hanımlar. Hafif destek olacak şekilde sarmak yeterli. İlk doğumumda doktorum da önermişti. Korseyle yürümekle korsesiz yürümek arasında nasıl bir fark var bence doğumdan sonra kullanıp görün derim.

Marka var mı canım önerebileceğin işe de yarar demi
Valla canım yamuna almayı çok istiodum komşum aldı bir ay sonra çengelleri felan bozuldu boşuna okadar para vermeyeyim dedim miorrenin kini aldım bende 50lira gibi Bi fiyattı
İnşAllah canım kendiliğinden gelmesi daha iyi tabi bn daha 70i hiç görmedim 60ı gördüm ama bu aralar baya yokluyor kaçtr bilmiyorum iki gün sonra gideceğim squat felan yapıolar dene hepsini istersen

Kilo rekoru bende galiba 17 kilo aldım ben Hatta tıka basa tokum şuan 18 kilo ama çok olduğum içindir o şimdi Sonunda çatı muayenesi oldum öyle korkuttukları kadar bişi değil anlık acıyor geçiyor. Bebeğim biraz zayıf minik anne küçük baba çok uzun değil normal dedi. 2.800 böyle giderse 3.5 kilo doğar normal olur dedi. Hastaları genelde normal deyip sonrdan sezaryen yapar diyolar bakcaz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…