2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
valla devletse benim şahit olduğum çok var normale zorladıkları. ancak bebek iriyse sezaryene onay veriyolar ya da doğum esnasında bi durum olursa.

valla devletse benim şahit olduğum çok var normale zorladıkları. ancak bebek iriyse sezaryene onay veriyolar ya da doğum esnasında bi durum olursa.
Özel. Dr genelde sezaryen yapıyor gibi eşimin iş yerinde her ay biri doğuruyor nerdeyse hepsine sezeryan yaptırdı hepsine de başta normal olur demiş. Nasıl olursa olsun bianda acısız güzelce olsun da. Hiç açılman var filan demedi bana baş geliş dedi doğum kanalına girmiş demek mi bu

Hayır demedi.Havuç suyu suyun az olduğu için mi?

yok sadece normal doğum pozisyonu almış şu anda. kanala girince de usg de belli oluyor söylerdi girse.

İki tane doğum yaptım ikisinde de hemen kullanmadım dr ların uygulamaları da değişiyor da genelde tavsiye edilmiyor

Teşekkür ediyorum canım amin hepimiz sağlıkla alalım inşallah. Aslında ödem bende 21.haftadan beri var. 3-4 kez normal idrar tahlili yapıldı protein vs.çıkmadı. Ama bu son günlerde o kadar şiştim ki yüzüm gözüm tanıyamıyorum kendimi. Tansiyon aleti de aldım.Sabah akşam takibini yapıyorum. Çok şükür yüksek değil tansiyonum. Gebelik zehirlenmesini araştırdım biraz internetten. Allah korusun hepimizi. Çok kötü bi durum gerçekten

Allah korusun canım. Bir doktorla kalma gerekirse birkaç doktora git. Bir sey yoktur inşallah. Çok az kalmış hemencik gecsın de zaman kucagımıza alalım inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde

Havuç suyunu suyu az olana öneriyorlar aslında benim az diye içiyordum çünkü vitamini için filan mı önerdi acaba
Her gittiğimde suyun çok iyi diyor ama bilemedim şimdi.internetten baktım da hamileler için resmen vitamin deposuymuş.bana hangi vitaminleri alıyorsun diye sordu.omega 3,decavit dedim,havuç suyu da iç her gün bir bardak dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…