2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Sana tavsiyem kimseyi takma.karın büyüklüğü ya da küçüklüğü kişiden kişiye değişir.yerimizde olmak isteyen milyonlarca insan olduğunu unutma Allah herkese bu duyguyu nasip eder inşAllah.Bana da karnın nerde falan diyorlar mesela.ilk etapta çok takıyordum ama artık umrumda bile değil.haha diyip gülüp geçiyorum valla.Ben oğluşumu kucağıma alacağım günün hayalini kuruyorum,onlar da kendi kendilerine konuşup eğleşsinler umrumda bile değiller

kızlar kaç yaşlarında

masada gördükleri salatayı mı canları çekiyomuş? bildiğimiz dümdüz marulu domatesi falan

Ben de 36 yım.

masada gördükleri salatayı mı canları çekiyomuş? bildiğimiz dümdüz marulu domatesi falan
Aynen görünce bizim ne yediğimizi tahmin edip onuda canı çekiyormuş sanki ben sadece tüm masayı yemeklerle birlikte çekip koymuşum gibi böyle kulağıma laf gelince cıldırıyorum eşim diyor birde sen dikkat ettiğin halde böyle konularda laf geliyor dikkat etmesen nolur acaba diye, salak salak hareketler işte canım madem görmek istemiyorsun kapat o zaman herşeyi bakma attigim duruma değil mi

Bu sene herkeste bi erken dogum belirtileri var ya niye boyle oldu ki normal geciren var mi sureci
Bennnn Okuyup okuyup allalla bende neden yok ki bunlar diyorum günü benden az olanlar tamam da çok olanlar da var. Adet sancısı var bende o da gelip geçiyo belime vurmuyo, o enerji hali filanda yok yastıktan başımı kaldıramıyom

memleketimin insanı bazen beni çok şaşırtıyor gerçekten.

Ben de cekınmıyorum sadece yürümesi zorluyor artık, yoksa cok ısterdim rahatca dolaşmayı. Hamile bir kedi görmek bile ya da başka bir hamile görmek çok hoşuma gidiyor şu bağnaz, çok konuşan, çok bilmiş koca adamlara laf vermeyin dimi ama dünyanın en güzel, en uhrevı olayını gerçekleştiriyoruz. Kendimizi kötü değil gururlu hissetmeliyiz. O yuzden dediklerine katılıyorum arkadaşım

Valla bende de yok, hiç sancı cıkmıyor bebiş büyük olmasına rağmen adet sancısı da yok, enerji patlaması da:) yalancı sancı nasıl oluyor hiç yaşamadım

Arkadaşlar dün doğum yaptım ancak hala gaz çıkaramadım çok sıkıntılıyım bana acil olarak nasıl çıkartınız paylaşır mısınız

canım bende ilk doğumumda çok fazla gaz sıkıntısı çektim, atamadığım için en sonunda lavman yapıldı. hemşireler pek tercih etmiyor lavman, senin bağırsak harektini görmek istiyorlar, benim sancım çok fazla olduğu için en sonunda bu yola gidildi, Sende yürümeye çalış, ayağında muhakkak çorap olsun, ve sıcak su içmeye çalış miden bulantın yoksa ama illaki yürümeye çalış. yattığın yerden gazı atman çok zor

Oyle zorki durumum, aksam evdeki minnosumu uyutmaya calisiyorum bir yandan diger yandan sancilar. Ah hu analik

canım seni o kadar iyi anlıyorum ki... bende oğlumla benzer şeyleri yaşıyorum, bir gün dışRıdan yemek söylesem diğer gün içim rahat etmiyor mutfağa giriyorum. üstelik dün sancılarımda çıkmıştı, doktor yatmamı söylemişti, eve yetemsemde en azında kahvaltısını ve yemeğini hazırlamaya çalışıyorum. ilk hamileliğimde prensesler gibiymişim zaten bence bizlerin bu kadar ayakta kalması, yorulması sancılarımızın erken başlamasına sebep oluyor

Ben de 35 im. Oh ne güzel bak bu yaşta maşallah 3.yü yapıyosun. Ben 7 sene uğraşıp bi tane anca olacak bin şükür Rabb ime elbette. Bırakın şu milleti artık. Keyfini çıkarın
Maşallah canm. Çok şükür.7 yılın meyvesi çok datli olur. Rabbim korusun. Aynen canm

kızlar dün yazmıştım belki hatırlayanınız vardır, nst'ye girmiştim ve 60-80 arası değişen 6 sancı ölçümüm yapılmıştı. Bu sabah tekrar nst'ye girdim. bu sefer 25 dakikalık ölçüm yapıldı ve sadece 2 sancım görüldü. Bir tanesi 98'lere ulaştı, diğeri önemsencek miktarda olmadığını söyledi doktor. Bana dün magnezyum desteğine başlandı. Bunun etkisi olabilir. benim gibi 36. haftada sancıları başlayan arkadaşlar lütfen ev işi yapmasın, eğer magnezyum desteği almıyorsa doktoruna danışsın, bana doktor çok sıkı tembihledi yorulmayacaksın diye. Dünkü sancılarımdan sonra bütün gün yattım, tuvalet gibi zorunlu ihtiyaçlarım dışında kalkmadım ve bol su içtim belki 4 litre...Tabi ki olacağın önüne geçemeyeceğiz, her bebek kendi vaktini belirliyor gelmek için ama belki eylülü görürüz

Ben bayağıdır magnezyum desteği alıyorum ama şekerinden dolayı alamayan bi arkadaşım erken doğum yaptı haklısın zorlamamak lazım bu dönemde

Bir de doğduktan sonra kardeşler arasında denge kurma düşünceleri uykularım kaçıyor hepsi ayrı zorluk rabbim yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…