- 21 Nisan 2020
- 1.875
- 1.686
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #20.421
Sana tavsiyem kimseyi takma.karın büyüklüğü ya da küçüklüğü kişiden kişiye değişir.yerimizde olmak isteyen milyonlarca insan olduğunu unutmaKızlar tek başına dışarı çıkan var mi?Sanki herkes bana bakıyor karnımdan ötürü ben mi öyle hissediyorum zaten bu aralar psikolojim iyi değil.Sürekli evde kalmaktan,sıcaktan vs bunaldım zaten yaşı en geç benim herhalde bu gurupta annemler de uzakta yanlarına gidemiyorum artık yoldan ötürü,bunalıma girmem an meselesi.hava da çok sıcak siz nasıl geçiriyorsunuz hep evde misiniz?
Aynen canm bende dışarı çıksam hemen göze çarpıyor galiba karnım. Baktıklarını farkediyorum. Mecbur çıkmak zorunda kalıyorum iki kızı evde zapd3demiyorum çok sıkılıyorlar. Bu sene kovit düşük tehlikesi derken kaç aydır hiç bir yere gidemedikhayırlısı bakım. Evde iki çocuk olunca iş güç vakit nasıl geçiyor farkında bile olmuyor um bazen en yasliniz da ben olabilir im 36
Evet ilki normal doğumdu. Doktorum da kesinlikle normal doğumdan yana. Ben de öyle isterdim ama çok stres yapmaya başladım bebeğe bişey olacak diye
masada gördükleri salatayı mı canları çekiyomuş? bildiğimiz dümdüz marulu domatesi falanBu konuda bende hiç takılmıyorum açıkçası kim nasıl bakıyorsa ne diyorsa desin dünyada tek hamile ben değilim sonuçta ki bakışlarına dikkat etmediğim için gözüme batmıyor açıkçası haa benim hamileliğin başkalarına dert oluyor o ayrı mevzu doğurdum doğurcam 1 kere daha karnım çıkmadan elimi karnıma koyup foto atmıştım kaynanama demişler başkasının canı sıkılırmış atmayacakmışım sanki günde ben hamileyim diye paylaşım yapıyorum 2 3 tane fotoğraf bile atmayacağız millete göre, zaten bizim herşey batıyor eşimle izinde masada foto çekindik mesela sadece salata vardı sofrada ama bazı kişiler salatadan ne yediğimizi anlayıp canı çekiyormuşki hamile de değil . Ben hamile olarak gorsemde geçip gidiyorum ve yemekte paylaşmam yani dikkat ederim ama beni buluyor işte. Yoldan geçenler baksa daha güzel rahat emin olun
Ben de 36 yım.Aynen canm bende dışarı çıksam hemen göze çarpıyor galiba karnım. Baktıklarını farkediyorum. Mecbur çıkmak zorunda kalıyorum iki kızı evde zapd3demiyorum çok sıkılıyorlar. Bu sene kovit düşük tehlikesi derken kaç aydır hiç bir yere gidemedikhayırlısı bakım. Evde iki çocuk olunca iş güç vakit nasıl geçiyor farkında bile olmuyor um bazen en yasliniz da ben olabilir im 36
Aynen görünce bizim ne yediğimizi tahmin edip onuda canı çekiyormuş sanki ben sadece tüm masayı yemeklerle birlikte çekip koymuşum gibi böyle kulağıma laf gelince cıldırıyorummasada gördükleri salatayı mı canları çekiyomuş? bildiğimiz dümdüz marulu domatesi falan
BennnnBu sene herkeste bi erken dogum belirtileri var ya niye boyle oldu ki normal geciren var mi sureci
Aynen görünce bizim ne yediğimizi tahmin edip onuda canı çekiyormuş sanki ben sadece tüm masayı yemeklerle birlikte çekip koymuşum gibi böyle kulağıma laf gelince cıldırıyorumeşim diyor birde sen dikkat ettiğin halde böyle konularda laf geliyor dikkat etmesen nolur acaba diye, salak salak hareketler işte canım madem görmek istemiyorsun kapat o zaman herşeyi bakma attigim duruma değil mi
Ben de cekınmıyorum sadece yürümesi zorluyor artık, yoksa cok ısterdim rahatca dolaşmayı. Hamile bir kedi görmek bile ya da başka bir hamile görmek çok hoşuma gidiyorAy niye ayıplasın anlamadım kızlar. Milletten size ne yahu. Ben 7 sene bekledim hamile olabilmek için hep millete özenir iç geçirirdim. Şimdi hayalimi yaşıyorum. Neden biri sizi ayıplasın anlamadım ben. Siz neden böyle hissediyorsunuz. Kan düşüklüğü olabilir mi acaba, o depresyon yapıyormuş.
Valla bende de yok, hiç sancı cıkmıyor bebiş büyük olmasına rağmenBennnnOkuyup okuyup allalla bende neden yok ki bunlar diyorum günü benden az olanlar tamam da çok olanlar da var. Adet sancısı var bende o da gelip geçiyo belime vurmuyo, o enerji hali filanda yok yastıktan başımı kaldıramıyom
Büyüklere deterjan ne kullanıyorsun canım bebişe ne kullanacaksınAynen file çok rahat oluyorbende bir kaç tane file almıştım beyaz, renkli , çorapları ayrı koyuyordum . Benim büyük 8 yaşında hala ayrı yıkıyorum çamaşırlarını
Büyüklere deterjan ne kullanıyorsun canım bebişe ne kullanacaksın
Arkadaşlar dün doğum yaptım ancak hala gaz çıkaramadım çok sıkıntılıyım bana acil olarak nasıl çıkartınız paylaşır mısınız
Oyle zorki durumum, aksam evdeki minnosumu uyutmaya calisiyorum bir yandan diger yandan sancilar. Ah hu analik
Bende sabun tozu almayı düşünüyorum canımbüyüklere sabun tozu kullanıyorum .dalan zeytinyağlı . Bebişede ondan devam ederim
Maşallah canm. Çok şükür.7 yılın meyvesi çok datli olur. Rabbim korusun. Aynen canmBen de 35 im. Oh ne güzel bak bu yaşta maşallah 3.yü yapıyosun. Ben 7 sene uğraşıp bi tane anca olacak bin şükür Rabb ime elbette. Bırakın şu milleti artık. Keyfini çıkarın
Biri 7 olacak iki aya diğerine 3 yaşına yenni girecekkızlar kaç yaşlarında
Ben bayağıdır magnezyum desteği alıyorum ama şekerinden dolayı alamayan bi arkadaşım erken doğum yaptı haklısın zorlamamak lazım bu dönemdekızlar dün yazmıştım belki hatırlayanınız vardır, nst'ye girmiştim ve 60-80 arası değişen 6 sancı ölçümüm yapılmıştı. Bu sabah tekrar nst'ye girdim. bu sefer 25 dakikalık ölçüm yapıldı ve sadece 2 sancım görüldü. Bir tanesi 98'lere ulaştı, diğeri önemsencek miktarda olmadığını söyledi doktor. Bana dün magnezyum desteğine başlandı. Bunun etkisi olabilir. benim gibi 36. haftada sancıları başlayan arkadaşlar lütfen ev işi yapmasın, eğer magnezyum desteği almıyorsa doktoruna danışsın, bana doktor çok sıkı tembihledi yorulmayacaksın diye. Dünkü sancılarımdan sonra bütün gün yattım, tuvalet gibi zorunlu ihtiyaçlarım dışında kalkmadım ve bol su içtim belki 4 litre...Tabi ki olacağın önüne geçemeyeceğiz, her bebek kendi vaktini belirliyor gelmek için ama belki eylülü görürüz
Bir de doğduktan sonra kardeşler arasında denge kurma düşüncelericanım seni o kadar iyi anlıyorum ki... bende oğlumla benzer şeyleri yaşıyorum, bir gün dışRıdan yemek söylesem diğer gün içim rahat etmiyor mutfağa giriyorum. üstelik dün sancılarımda çıkmıştı, doktor yatmamı söylemişti, eve yetemsemde en azında kahvaltısını ve yemeğini hazırlamaya çalışıyorum. ilk hamileliğimde prensesler gibiymişimzaten bence bizlerin bu kadar ayakta kalması, yorulması sancılarımızın erken başlamasına sebep oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?