2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260

Saat 5 yakın yazmışsın şuan nasıl sancı aralığın ılık duş al , sabah kaçta randevun ? Erken vakitteyse o zamana kadarda bu sancı aralığı devam edebilir

Su her zaman gelmez zaten, bazen su doğumhanede bile gelebilir. Dalgalar 10dk.da geliyorsa gitmen lazım artık

eylül girince bizim bebekler patır patır dökülmeye başladı bakalım bizimki ne zaman gelicek ama çok kalmadı heralde eylül sonunu görmeyiz gibi

hayırlısıyla kavuş canım Rabbim bir avazda kolayca doğumun olur insallah

Sağlıkla bi doğsun da rahatlicaksin canımm. bende artık doğsun da kurtulalım diyorum ya. Ama dediğin gibi çok değişik duygular. Ay bizi de haberdar et mutlaka . Saat kaçta geliyo bebiş
Sağol canm inşallah. Sabah gideceğiz 9 dan sonra hazırlanılır ne zaman olursa. Öğleden evvel olur hayırlısıyla bakallim.haberdar ederim

Bende koymadım ince bi battaniye ve kundak örtüsü aldım sadece 17sinde doğumum benimde sıcak olur diye düşünüyorum

Tecrubeliler söylesin ama bence çok ya yok yok resmen

çok gibi geldi sanki bana da ya

Kızlar bugün doktora gidiyorum bakalım bizimki yine sakin olucakmi hastanede bu arada dün gece lavoboya gittim orda rahimden tek bir seferlik ama çok uzun süren bir sancı girdi kasildim kalkamadım yerimden zar zor odama gittim tam uzanicam benden bı sıvı geldi yoğun çok az beyaz içinde hafif kahverengi şeklinde ve sancım geçti

Eklentiler

• Screenshot_20200902-071306.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 34
nişan mıydı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…