2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar su Cevşen setlerine bayıldım yaa alıp almama konusunda kararsız kaldım içindekiler gerçekten duamidir diye

Eklentiler

• Screenshot_20200828-222907.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 37
  • Screenshot_20200828-223048.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 26
  • Screenshot_20200828-182049.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 29
İlk doğum biraz panikliyorum kaynanamı da istemiyorum açıkçası manevi destek oluyor kendi ailen ondan istiyorum acikcasi
Benim kv kalacak ve kaç gün kalır Allah bilir şimdiden uyarıyorum torunum olursa burdan gitmem hep yatıya kalırım diyor halbuki bi sokak var aramızda inan şimdiden onun stresini yaşıyorum gorumcemle benden ayrılmayacaklar biliyorum

Aynı dert bendede var sizin evden çıkmam yok gelen gidenim çok olurmuş onun arkadaşları bebeği gorecklekmis bide çok ısrarcı herşeyi istediği olsun yeter ki bakmama da çok kariscak ve en kötüsü çok konuşuyor başım siscek ama ben çok sakin kalmam ile davranırsa avikcasi ilk çocuk mi sizin

Son düzenleme:
Kizlar Gunaydin...yarim yada uzun kollu boyu uzun (ama bilege kadsr degil tabii) gecelik bulamadim eylul ekim basi giymeye uygun kalinlikta?nereden bulabilirim?sizler nereden aldiniz???

Evet ilk çocuk inan doğuracam diye sevinemiyorum bu kadın yüzünden yok teyzemin kızının görümcesi yok bibimin bilmem neyi hepsi sırada bekliyor bebeği merak ediyorlar diyor dün dedim bu virüste misafir ağırlamayı düşünmüyorum aa hayatta olmaz o kadar kişiye söz verdim dedi gelen insanlarda bir çay kahveyle yetinen insanlar değil öğlen yemeği ne gelirler ardından pasta poğaça mutlaka olması gerek

Allah sabır versin canım.Boşver bence bebişine odaklan yoksa çekilecek dert değil

Mesela ben kendi tarafimdan kimseyi evime kabul etmeyeceğim ve hepsi de anlayışlı insanlar bisey diyeceklerini sanmiyorum ama gel gor ki esimin tarafi
Bizde de sadece kv sıkıntılı.görümcelerim ve kaynım kokmaz bulaşmaz kendi hallerindeler ama kv hem çok cahil,hem çok meraklı,hem de çok gereksiz

Rabbim yardımcın olsun sağ-salim kucağına alırsın İnşAllah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…