- 24 Kasım 2013
- 3.003
- 2.105
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #21.561
Ben çok baktım amaa hiç gecelikte istediğim gibi bulamadim acikcasiKizlar Gunaydin...yarim yada uzun kollu boyu uzun (ama bilege kadsr degil tabii) gecelik bulamadim eylul ekim basi giymeye uygun kalinlikta?nereden bulabilirim?sizler nereden aldiniz???
Yuh yaa bizimkiler hiç oyoe değil hiç görmedim senin yerinde olsam ozaman sen agirlarsin pastaların keklerini sen yaparsın bebeğimde elletmem beşiğin üstünü tüple örter ona öyle baksınlar derim kendi vazgeçer vazgecmezse böyle yap pişman olsunEvet ilk çocuk inan doğuracam diye sevinemiyorum bu kadın yüzündenyok teyzemin kızının görümcesi yok bibimin bilmem neyi hepsi sırada bekliyor bebeği merak ediyorlar diyor dün dedim bu virüste misafir ağırlamayı düşünmüyorum aa hayatta olmaz o kadar kişiye söz verdim dedi gelen insanlarda bir çay kahveyle yetinen insanlar değil öğlen yemeği ne gelirler ardından pasta poğaça mutlaka olması gerek
Ayy ne güzel ozetledin kizz hiç düşünceli değil bizde annem lohusanin başında konusulmaz çok daralır der yengemlere hayatta fazla yanında durmamiza izin vermezdi gider yemeğini yapar temizliğini yapardık çıkardık evinden ki dinlensin diye bu işe ben çıkmam evden konu komşum gelir diyor darlaniyorum valla ya doğum değil kaynanamın emrivakileri ısrarları herşeye muhelfeti korkutuyorBizde de sadece kv sıkıntılı.görümcelerim ve kaynım kokmaz bulaşmaz kendi hallerindeler ama kv hem çok cahil,hem çok meraklı,hem de çok gereksiz
Benimki de daha şimdiden “annemlerin gelip bana bakıp bakmayacaklarının derdine düşmüşAyy ne güzel ozetledin kizz hiç düşünceli değil bizde annem lohusanin başında konusulmaz çok daralır der yengemlere hayatta fazla yanında durmamiza izin vermezdi gider yemeğini yapar temizliğini yapardık çıkardık evinden ki dinlensin diye bu işe ben çıkmam evden konu komşum gelir diyor darlaniyorum valla ya doğum değil kaynanamın emrivakileri ısrarları herşeye muhelfeti korkutuyor
Bizim ailemiz eslerimizi böyle darlamiyor sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza ailemizi tam kuralım mutlu olalım istemeleri gerek her iki ailede sadece destek olsalar sadece ama yok illa kendilerinden soğutup uzecekler sonra zaten napsalar toparlanıyor aradaki bagBenimki de daha şimdiden “annemlerin gelip bana bakıp bakmayacaklarının derdine düşmüş”
Sanki annemler gelmezse ondan yardım dilenecekmişim gibi düşünüyor galiba.çölde aylarca susuz kalsam,ondan bir bardak su bile istemem o derece tiksindirdi kendinden.ben kendi kendime bakarım ne annemi sürüklerim,mecbur ederim,ne de kendisinden yardım dilenirim.annem de hasta zaten yazık kadına bir de gelip bana mı bakacak
Benden niye istemedi ki. Allahım delilik bu ya. Pazartesi yatıracağım dedi kesti attıBende yarın sezeryan olacağım. Kan tahlili verdim birde idrar testi verdim. Başka da yok sanırım. 3 tüp felan aldılar ama kan tahlilinde
Aynen canım.geçen sene çok ağır bir miyom ameliyatı oldum.yine sezeryandı.birkaç kez ablam geldi saolsın yatak çarşafımı değiştirdi çamaşırımı serdi o kadar.kv inip yardımcı olmadı.bir kez oğluna yaranmak için geldi balkonumu yıkadı onda da bana iş öğretmeye çalıştıBizim ailemiz eslerimizi böyle darlamiyor sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza ailemizi tam kuralım mutlu olalım istemeleri gerek her iki ailede sadece destek olsalar sadece ama yok illa kendilerinden soğutup uzecekler sonra zaten napsalar toparlanıyor aradaki bag
Aynen bende aynı fikirdeyim kimseden bişey beklememek gerek hep sonu hüsran yada karşılığını fazlasıyla istiyorlarAynen canım.geçen sene çok ağır bir miyom ameliyatı oldum.yine sezeryandı.birkaç kez ablam geldi saolsın yatak çarşafımı değiştirdi çamaşırımı serdi o kadar.kv inip yardımcı olmadı.bir kez oğluna yaranmak için geldi balkonumu yıkadı onda da bana iş öğretmeye çalıştısonra birdaha tövbeeeeee ölsem de evimin pisliği dışarılara kadar bile taşsa bu kadının oyununa gelmem dedim.bir hafta peşimde dolaştı gelip balkonunu yıkayayım dedi.sanki evin tek ihtiyacı balkon yıkanmasıymış gibi ozaman eşim saolsun bulaşıkları makinaya diziyordu ben de basit yemekler yapıyordum öyle böyle atlattık o günleri çok şükür.yine atlatacağım ondan da yardım dilenmeyeceğim bundan çok çok eminim
Hadi gözünaydınselam kizlar biz oglusumla kavustuk, 2450 gram 49 cm dogdu. Bir ihtimal kuveze alinabilirmis.
Bende yarın sezeryan olacağım. Kan tahlili verdim birde idrar testi verdim. Başka da yok sanırım. 3 tüp felan aldılar ama kan tahlilinde
selam kizlar biz oglusumla kavustuk, 2450 gram 49 cm dogdu. Bir ihtimal kuveze alinabilirmis.
Ben Instagram lohusa avm diye bir yerden aldım .çok memnun kaldım.gerçi benim ki bilek boyu ve uzun kollu.ama sizin dediğiniz gibi bir sürü seçenek var.Kizlar Gunaydin...yarim yada uzun kollu boyu uzun (ama bilege kadsr degil tabii) gecelik bulamadim eylul ekim basi giymeye uygun kalinlikta?nereden bulabilirim?sizler nereden aldiniz???
1 sokak ilerdeki evine kalmaya gitmiyo sende kalıyo öyle mi? kaynanalar biz evlenirken gizli bi sözleşme falan mı imzalıyo acaba gelinlere hayatı zindan edicez diye?Benim kv kalacak ve kaç gün kalır Allah bilir şimdiden uyarıyorum torunum olursa burdan gitmem hep yatıya kalırım diyor halbuki bi sokak var aramızda inan şimdiden onun stresini yaşıyorumgorumcemle benden ayrılmayacaklar biliyorum
millet virüs yüzünden patır patır ölüyo kaynananın haberi var mı acabaAynı dert bendede var sizin evden çıkmam yok gelen gidenim çok olurmuş onun arkadaşları bebeği gorecklekmis bide çok ısrarcı herşeyi istediği olsun yeter ki bakmama da çok kariscak ve en kötüsü çok konuşuyor başım siscek ama ben çok sakin kalmam ile davranırsa avikcasi ilk çocuk mi sizin
yapma. bu kadar basit. al bebeğini emzir değiştir altını yat yanına uyu. çok meraklıysa kendisi ağırlasın.Evet ilk çocuk inan doğuracam diye sevinemiyorum bu kadın yüzündenyok teyzemin kızının görümcesi yok bibimin bilmem neyi hepsi sırada bekliyor bebeği merak ediyorlar diyor dün dedim bu virüste misafir ağırlamayı düşünmüyorum aa hayatta olmaz o kadar kişiye söz verdim dedi gelen insanlarda bir çay kahveyle yetinen insanlar değil öğlen yemeği ne gelirler ardından pasta poğaça mutlaka olması gerek
Azar paklamaz benceyapma. bu kadar basit. al bebeğini emzir değiştir altını yat yanına uyu. çok meraklıysa kendisi ağırlasın.
hatta geçtim yapmamayı aç kapıyı kaynanam boş bulunup söz vermiş ama pandemide kimseyi eve almıyoruz, de çarp suratlarına.
zaten canım burnumda vallahi şöyle kaynanaları üst üste dizip iyi bi azar çekmeye hiç uzak değilim
sorma azar kezmez de kızıma kötü örnek olmayayım durup dururken dedimAzar paklamaz bencekötek gerek de işte
sorma azar kezmez de kızıma kötü örnek olmayayım durup dururken dedim
Cok tesekkur ederim canim amin insallahSağlıkla büyüt canım Allah analı babalı yaşatsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?