2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kizlar Gunaydin...yarim yada uzun kollu boyu uzun (ama bilege kadsr degil tabii) gecelik bulamadim eylul ekim basi giymeye uygun kalinlikta?nereden bulabilirim?sizler nereden aldiniz???
Ben çok baktım amaa hiç gecelikte istediğim gibi bulamadim acikcasi

Yuh yaa bizimkiler hiç oyoe değil hiç görmedim senin yerinde olsam ozaman sen agirlarsin pastaların keklerini sen yaparsın bebeğimde elletmem beşiğin üstünü tüple örter ona öyle baksınlar derim kendi vazgeçer vazgecmezse böyle yap pişman olsun

Bizde de sadece kv sıkıntılı.görümcelerim ve kaynım kokmaz bulaşmaz kendi hallerindeler ama kv hem çok cahil,hem çok meraklı,hem de çok gereksiz
Ayy ne güzel ozetledin kizz hiç düşünceli değil bizde annem lohusanin başında konusulmaz çok daralır der yengemlere hayatta fazla yanında durmamiza izin vermezdi gider yemeğini yapar temizliğini yapardık çıkardık evinden ki dinlensin diye bu işe ben çıkmam evden konu komşum gelir diyor darlaniyorum valla ya doğum değil kaynanamın emrivakileri ısrarları herşeye muhelfeti korkutuyor

Benimki de daha şimdiden “annemlerin gelip bana bakıp bakmayacaklarının derdine düşmüş
Sanki annemler gelmezse ondan yardım dilenecekmişim gibi düşünüyor galiba.çölde aylarca susuz kalsam,ondan bir bardak su bile istemem o derece tiksindirdi kendinden.ben kendi kendime bakarım ne annemi sürüklerim,mecbur ederim,ne de kendisinden yardım dilenirim.annem de hasta zaten yazık kadına bir de gelip bana mı bakacak

Bizim ailemiz eslerimizi böyle darlamiyor sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza ailemizi tam kuralım mutlu olalım istemeleri gerek her iki ailede sadece destek olsalar sadece ama yok illa kendilerinden soğutup uzecekler sonra zaten napsalar toparlanıyor aradaki bag

Aynen canım.geçen sene çok ağır bir miyom ameliyatı oldum.yine sezeryandı.birkaç kez ablam geldi saolsın yatak çarşafımı değiştirdi çamaşırımı serdi o kadar.kv inip yardımcı olmadı.bir kez oğluna yaranmak için geldi balkonumu yıkadı onda da bana iş öğretmeye çalıştı sonra birdaha tövbeeeeee ölsem de evimin pisliği dışarılara kadar bile taşsa bu kadının oyununa gelmem dedim.bir hafta peşimde dolaştı gelip balkonunu yıkayayım dedi.sanki evin tek ihtiyacı balkon yıkanmasıymış gibi ozaman eşim saolsun bulaşıkları makinaya diziyordu ben de basit yemekler yapıyordum öyle böyle atlattık o günleri çok şükür.yine atlatacağım ondan da yardım dilenmeyeceğim bundan çok çok eminim

Aynen bende aynı fikirdeyim kimseden bişey beklememek gerek hep sonu hüsran yada karşılığını fazlasıyla istiyorlar

selam kizlar biz oglusumla kavustuk, 2450 gram 49 cm dogdu. Bir ihtimal kuveze alinabilirmis.
Hadi gözünaydın maaşallah kilosuda boyuda iyi
Memnun kaldınmı hastaneden Esra hanımdan.genel anestezimi oldun ziyaretçiye izin verdiler mi.

Bende yarın sezeryan olacağım. Kan tahlili verdim birde idrar testi verdim. Başka da yok sanırım. 3 tüp felan aldılar ama kan tahlilinde

Hadi simdiden gecmis olsun..Hayrli olsun insALLAH...
sezeryan oncesi bu covit zamani onceden yatis oluyomu kizlar ???umarim olmuyodur ben oyle hastanede bi gece bekle fln cok paniklerim uyuyamam .ameliyat sonrasi bile nasil duracagiz.ozel hastane ama dr undan hemsiresine dikkat ediyorum kimse hijyen kurallarina ve maske kullanimina ozen gostermiyo. zaten evimde bile uyuyamiyorum.uykularim kaciyo dusunmekten uyku haram oldu bana

selam kizlar biz oglusumla kavustuk, 2450 gram 49 cm dogdu. Bir ihtimal kuveze alinabilirmis.

Ayy gozunuz aydin ALLAH anali babali buyutsun Teker teker doguruyoruz bakalim RABBIM yardimcimiz olsun hepimizin zaman daraldikca benim korkum artiyor daha gun ve anesteziyi bile konusamadik dr umla:/

Kizlar Gunaydin...yarim yada uzun kollu boyu uzun (ama bilege kadsr degil tabii) gecelik bulamadim eylul ekim basi giymeye uygun kalinlikta?nereden bulabilirim?sizler nereden aldiniz???
Ben Instagram lohusa avm diye bir yerden aldım .çok memnun kaldım.gerçi benim ki bilek boyu ve uzun kollu.ama sizin dediğiniz gibi bir sürü seçenek var.

1 sokak ilerdeki evine kalmaya gitmiyo sende kalıyo öyle mi? kaynanalar biz evlenirken gizli bi sözleşme falan mı imzalıyo acaba gelinlere hayatı zindan edicez diye?

millet virüs yüzünden patır patır ölüyo kaynananın haberi var mı acaba

yapma. bu kadar basit. al bebeğini emzir değiştir altını yat yanına uyu. çok meraklıysa kendisi ağırlasın.

hatta geçtim yapmamayı aç kapıyı kaynanam boş bulunup söz vermiş ama pandemide kimseyi eve almıyoruz, de çarp suratlarına.

zaten canım burnumda vallahi şöyle kaynanaları üst üste dizip iyi bi azar çekmeye hiç uzak değilim

Azar paklamaz bence kötek gerek de işte

Kv zehirlenmesi yaşıyorum zaten 2 haftadır sabah akşam görüyorum.normalde de üstümde oturuyor ama gidip gelmem ona.o da zaten baktı ki gidip gelmiyorum o da gidip gelmiyor şükür görümcem geldi almanyadan.cuma günü gidecek ve kurtulacam kv gül yüzünü görmekten doğuma kadar Allah kerim

sorma azar kezmez de kızıma kötü örnek olmayayım durup dururken dedim
benim zavallı oğluşum ne gün görmemiş küfürler öğrendi bir bilsen teyzesi o birşeyler yaptıkça ben stres oldum.en son bir ay önce yine bana akıl veriyor.artık hastane çantanı hazırla diyo.sanki ben bilmiyorum hazırlamam gerektiğini ay konuştukça daha da beter sinir oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…