2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Hadi gözünaydın maaşallah kilosuda boyuda iyi
Memnun kaldınmı hastaneden Esra hanımdan.genel anestezimi oldun ziyaretçiye izin verdiler mi.
Saolasin darisi sana herkes cok ilgileniyo saolsun, esrs hoca bitane zaten cok memnunum. Genel anestezi oldum. Aksam kardesim ve gorumcelerim yarim saat kaldilar gittiler. Annemle esim kaldi yanimfa. Buhun gelen olurmu bilmiyorum ama sanmiyorum

Ben Instagram lohusa avm diye bir yerden aldım .çok memnun kaldım.gerçi benim ki bilek boyu ve uzun kollu.ama sizin dediğiniz gibi bir sürü seçenek var.
Canim tesekkur ederim baktim simdi am benim istedigim oyle cok dantelli fln rahat edemem hani daha sade biraz hafif kalin ve yarim kollu birsey ariyorum.Aslinda sabahlikli bir pijama tk mi almistim onun geceligini alsam tam set olacak ama kisa kollu ve ince biraz ...sezeryan sonrasi yatagin icinde uzun sabahligi ile birlikte kullanisli olmaz .YA COKTA GEREKLIMI BOYDAN BIR GECELIK SEZERYAN SONRASI BILMIYORUM.SIZCE BOYDAN GECELIK SARTMI KIZLAR?

Saolasin darisi sana herkes cok ilgileniyo saolsun, esrs hoca bitane zaten cok memnunum. Genel anestezi oldum. Aksam kardesim ve gorumcelerim yarim saat kaldilar gittiler. Annemle esim kaldi yanimfa. Buhun gelen olurmu bilmiyorum ama sanmiyorum
Hangi hastane cnm?Anasteziden ne kadar sonra uyandin kendine gelip bebeginle ilgilenebildin ???Bi gece onceden mi yatis oldu ameliyat saatine yakinmi gittin hastaneye cnm cok sordum amabanada dr genel anastezi size uygun demisti oncedn ama aslinfa epidural istiyorum.ama paniklerim duramam sanirim.ve zaten maalesef bel boyun ve sirt fitigim ve tumorum varvarisler yuzunden emboli riski ve yas faktorude eklenince panik olmamam mumkun degil.drla bugun konusacagim bu konulari .genel anestezide toparlamak uzun surer,hic uyanamam ,pihti atar gibi korkularim var simdiden panik haldeyim

Son düzenleme:
kaynanaların allah birdir demesi hariç sevilmez diğer dedikleri.

bana annem getirmişti canım uzun kollu ama ince efil efil 2 çift pijama. bayağı rahatlar.

Hiç tavsiye etmem bazıları tişört bile giyiyo 3 4 saat zaten kalkamıyosun gelip uğraşıyolar sondaydı kontroldü kısa gecelik iş görür.yürüyüş yaparken giyebilirsin belki uzun olanı sabahlıkla.

Masallah kaç gün kalacaksin hastanede

Canım sakın kabul etme ortalık böyleyken. Ben yapamadım hala pişmanlığını yaşıyorum, misafirler yüzünden depresyona girecektim ilk doğumda. İçinde patlıyor sonra. Anlayışlı olan zaten misafir mı getirir bu durumda. Bırak kötü olan sen ol hasta olma. Ziyaretçi yüzünden coronaya yakalandı bı tanıdıgımız. Özel odadaydı ama cok ziyaretçi almslar haastanede maskeli olmasına rağmen. Evde yenecek içilcek bı de. Lohusa lohusa millete ne ikram edeceğim diye düşünme. Valla ben sinirlendim

Sabah benden peceteye yavru agzi acik pembe birsey geldi nisanmi acaba bekliyorum ama gitsemmi dra

Evet canım nişanın gelmiş tebrik ederim yoğun kanama yoksa doktora gitmene gerek yok. Bir kaç güne doğumun olacağını gösteriyor sakin ol hazırlıklarını tamamla yeterli

Harfiyen katılıyorum

Umrunda mı yaa yeter ki hava atsın o düşünceli yapı yok onda düşünceli olan evime ziyarete geldiğinde sabahın köründe gelip gece 12 de gitmez sürekli emrivaki yapmaz Allah a şükür uzaklastirdim da sık sık gelmiyor yada hizmet etmem diye gelmiyor
millet virüs yüzünden patır patır ölüyo kaynananın haberi var mı acaba

Medipol kosuyolu canim. 45dkya odama cikarmislar ve kendimdeydim az cok. Herseyi hatirliyorum ameliyathaneden ciktigimdan beri. Acil sezeryana alindim. 6da yatis yapmistim son bir sans kesilir mi sancilar diye serum yedim olmayinca 9ugecerken ameliyata alindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…