2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
kaynananı tanısam çiğ çiğ yerdim

Okadar soguttular ki artık iyi bişey de soyleseler yapsalar batıyor gözümüze iyi yanlarını hep düşünüp ısınmaya çalışıyorum bı bakıyorum bişey diyor yada yapıyor ne ugrasicam diyorum eşim üzülsün istemiyorum sadece çünkü beni aramıyor sormuyor diye şikayet ediyor sürekli eşimle aramı bozucak sonunda ister istemez annesi etki ediyor

Sabah benden peceteye yavru agzi acik pembe birsey geldi nisanmi acaba bekliyorum ama gitsemmi dra
Bence gitme sancım siklasmadikca bugün doktora gittim benim nisanmiydi bilmem geceydi çok çözemedim doktora anlattım özellikle erken gidilmemeli hastaneye ne kadar sık olursa sancı oype gelmeliler burda kendileri harap oluyor stres oluyorlar bebekte etkileniyor dedi çok hak verdim
kanları verdim eve geldim kızlar. yarın da muayenem var. dua edin de kötü bişey çıkmasın.
İyi düşün iyi olsun canım hayirlisyla iyi olucak sonuçlar
kaynananı tanısam çiğ çiğ yerdim
Telefonda aramasını görsem bile cildiriyorum yine ne sacmalicak acaba neyi diretcek diyorum iyi biseyler için arasa bile bana yapmacık geliyor güven vermiyor açıkçası

Nişanı gelen herkes doğurdu bi benim oğlan gelmemekte ısrar ediyor Delirecem 3 gün oldu yahu nişan geleli
Yaa galiba benimde geldi iki gece önce kahve rengi gördüm beyaz gelen akintida bide az önce kırmızı peceteye geldi sancım yok adat agrisi gibi hafif bir ağrı var sadece yaa gelsin istiyorum ama istemiyorumda

Kızlar ben sabah leke kanama arası bişeyle doktora gittim rahim uzunluğu 1mm altına düşmüş 1 cm açılma varmış yenidoğan bakımı iyi bi hastaneye sevk ettiler durabilirse duracak yoksa alacaklar çok korkuyorum 1750-1800 arası bişey dedi kilosuna altta ara ara aşırı bi baskı ağrı oluyor çok fena dua edin bana az daha dursun inşAllah

Yaa galiba benimde geldi iki gece önce kahve rengi gördüm beyaz gelen akintida bide az önce kırmızı peceteye geldi sancım yok adat agrisi gibi hafif bir ağrı var sadece yaa gelsin istiyorum ama istemiyorumda
Bende öleyim hem gelsin istiyorum hem az daha dursun ama beyefendi arada benle dalga geçiyor iniyor aşağı kadar sonra hop yukarı çıkıyor geldi geldi gelmedi yapıyor resmen bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…