2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Cnm 33 hafta da misin daha erken doğum icin ama açılmada ilk bebekse korkma ben 3 cm vardi 2 3 hafta açılmadı ilk bebekte

inşallah durdururlar daha vakti varmış

Canım kadın laftan anlamıyor dün annem de bizzat kendisine söyledi durum kötü misafir kabul etmeyin falan ama nuh diyo peygamber demiyo
Slm kızlar kurtuldum çok şükür ama bebeğimi daha alamadım solunum sıkıntısı cikmis bekliyoruz
Hayırlı olsun canım gözün aydın sezeryanla doğumda solunum sıkıntısı çıkabiliyor hiç biseycik olmaz merak etme
Kızlar ben bu sabah sezeryanla doğum yaptım kızım doğdu darısı başınıza inşallah ❤
Maşallah rabbim sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin
Erken doğum riskin varmıydı Önce den canım neden böyle oldu ki

Çok sağol canm dediğin gibidir bebegim yanımda olmayınca üzülüyor insan.

Herkese çok teşekkür ederim
maşallah ya ❤ darısı başımıza inşallah
Hayirli olsun sağlıkla mutlulukla büyüt ins darısı başımıza gerçekten (Artık dogsa diyoruz gerçekten)
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin gözünüz aydın

size de hayırlı doğumlar dilerim inşallah

Maşallah kızlar eylüle girer girmez doğumlar arttı bu gidişle kimse eylülün sonu nu göremeyecek gibi
Merak etme burda eylül sonunu görecek birisi varsa oda benim herkes doğurup gidecek ben burda kendi kendime sitem ederim doğmuyor diye

Canım panik yapma, hıc kalkmadan kalabildgn kadar kalırsın ınsallah hastanede. İnşallah durur, Allah yardımcın olsun dualarımız seninle

Kızlar şuan nst deyim kasılmalarımdaki sertlik artmıştı normalde 55 oluyordu kasıldıgı an bugün 80 oldu sancı kasılma anında böyle böyle heralde doğum zamanına kadar yavaş yavaş artacak

Rabbim vaktinde saatinde sağlıkla kavuştursun inşallah su gibi olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…