2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Hamile kilosu aldım l bedeni okadar rahat ki kısa iç çamaşırı kaşık bölgemde kaşıntı yapıyor kuruyor çok zaten gece yatarken batıyor en güzeli hamile kilodu

Kızlar bugün doktora gittim boyunu söylemedi bende sormadım unuttum ultrasonda ne olarak yazıyor ordan bakayım

Bende eski sliplerimi kullanıyorum ama zorluyor artık. Hamile çamaşırları var internetten yüksel belli onlara baktım ama emin olamadımhangisi iyi olur . Kullanan birileri yorum yazarsa daha iyi olur

Sicak havanin ilk fenalaamasini yasadim bu nasil bir havadir, nasil bir nemdir. Cok dikkat edin kizlar, bi olctum nabzim 121 cikti hemde 15 dk dinlendikten sonra olcmustuk
ah o fenalaşmaları bana sor. baygınlık geçiriyorum ciddi ciddi. tansiyonum sürekli yerlerde. allah dışarda çalışmak durumunda olanların ve hamilelerin yardımcısı olsun. çok zor.

eşime şakayla karışık (tabii allah bilir de) bir dahaki gebeliğimi kışa denk getiricem diyorum.

Bugün bebek hareketlerini çok az hissettim bi kaç saattir de hissettiğimi hatırlamıyorum yada hissettim ama unuttum bilmiyorum biraz korkuttu bu beni açıkcası

Bugün bebek hareketlerini çok az hissettim bi kaç saattir de hissettiğimi hatırlamıyorum yada hissettim ama unuttum bilmiyorum biraz korkuttu bu beni açıkcası
geçtiğimiz 2 gün ben de öyleydim bugün kasıklarımda kıpırdıyor. sayıyorum artık 10 a tamamlayıp rahat ediyorum. sıcaklardan onlar da etkileniyo mu bilmiyorum ama belki o da bunalıyodur

Günde kaç defa hareket etmesi lazımmış ki acaba
en az 10 kere diye biliyorum bir arkadaşım öyle söylemişti. yeni doğum yaptı o da. bana da oluyodu bazen fazla uyuyodu demişti bana.

mesela geçtiğimiz 2 gün bende de az hareket vardı ama sabaha karşı onun hareketleriyle uyandım dün gece. böyle böyle büyüyorlar demek ki

o değil de hamileliğimin başından beri hep bi an önce doğsa da gözümün önünde olsa artık. ne halde olduğunu bilememek çok zor diyorum. büyük mü konuşuyorum bakmak büyütmek daha mı zor bilmiyorum ama bana hamilelik çok zor geliyor. var mı böyle hisseden benim gibi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…