2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Benim oğlan hala ters pozisyonda dizleri çekmiş yüzüne doğru dönmeye niyeti yok gibi
Bildiğiniz egzersiz var mı kızlar hala şansımız var mı?
Canim daha 31.haftadasin endiselenmek icin cok erken. Simdi dogum pozisyonuna donse bile doguma kadar kimbilir kac pozisyon degistirecek

Ben 10 gundur yazlikyayim hemde 3 yasindaki kizimin pesinde. Hergun minimum 1 kere denize sefer ediyoruz. Plaj sandalyelerimiz var onda oturuyorum. Ama pek oturma denmez kizin pesinde kostur, eve gel yika giydir kendinde yikan derken bi bakiyorum ayaklarim balon olmus. Ama Allah bi sekilfe gucunu veriyor sanirim.

Dün sabah ezanından sonra uyumuştum, bugün de öyle olacak gibi. Bütün vücudum özellikle bacaklarım ağrıyor ve ayaklarım yanıyor yorgunluktan ölüp uyuyamamak ne tuhaf, ne zor
Bende ayni durumdayim sicaktan sabah hoca ezani okuyo oyle uyuyabiliyorum oda boluk boluk

Kızlar külot olarak ne giyiyorsunuz? Ben iki ay önce falan normal giydiğim slip külotların L bedenini almıştım ama artık onların da lastiği kaşındırıyor malum mağazalara da rahatça girip çıkamadığımdan şöyle gözümle güzelce seçme imkanım da yok, internetten bakıp bakıp duruyorum ama hangisi rahat olur bilemiyorum. Fikir verecek olan, kullandığı çamaşırdan memnun olan var mı?

Canim daha 31.haftadasin endiselenmek icin cok erken. Simdi dogum pozisyonuna donse bile doguma kadar kimbilir kac pozisyon degistirecek
Merhaba canım
Dr 35 haftadan sonra yeri daraldığı için yer değiştirmesi zor dedi yani çoğu bebek 35 e kadar doğum pozisyonunu almış olurmuş
Ilki normal doğumla dünyaya geldi
Oğlum da bu şekilde gelsin isterim ama olmuyorsa yapacak bisey yok tabiki

Benim de yeni döndü, internette okuduğumda sıcağı ve pış pışı sevdikleri için severken elinizi karnınızın altına koyun ki kafasını o tarafa getirmeye mail etsin yazıyordu. Ben böyle yaptım sık sık, bilmiyorum etkisi oldu mu... Son anda bile dönen bebekler oluyor diye duydum ama dönmese bile önemli olan sağlıklı bir doğum olması bunu çok dert etme.

Hamile külodu almıştım haystan, iyi ki almışım. Ötekiler sıkıyor artık o yüzden 2 tane daha aldım. Çamaşırcılarda var hamile külotları mutlaka al çok rahat edersin

Ergenlikten kalçalarımda var beyaz beyaz öyle olcak demekki inş. Artmaz ya şimdiden çatladı ya böyle kalır umarım

Hic belli olmaz be canim doktorun biraz evham yaptirmis sana. 39-40ta donen tanidiklarim oldu, kismet bu isler. Popo gelisi bile dogurtan doktorlar olabiliyo:))

Hic belli olmaz be canim doktorun biraz evham yaptirmis sana. 39-40ta donen tanidiklarim oldu, kismet bu isler. Popo gelisi bile dogurtan doktorlar olabiliyo:))
Inşallah kızlar
Öğrendiğim birkaç egzersiz oldu onları deneyeceğim
Önemli olan sağlıkla dünyaya gelmeleri elbette
Son haftaya kadar beklemeye devam

geceleri kabus görüyorum artık normal doğumla alakalı. niye böyle korkar oldum onu da anlamış değilim ama ödüm kopuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…