2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ankarada dogum yapacak olanlardan dr ve hastane tavsiyesi istiyorum kizlar. Bebeğin kalbindeki sıkıntıdan dolayı dr ankaraya sevk etti beni. Yeni dogan yogun bakımı olan ve cocuk kardiyolojisi olan bi yerde doğum yapmam gerekiyo. Nereyi onerirsiniz 32. Haftada gelip muayenelere girmem gerekiyo doguma kadar

Inşallah canım deneyecegim çok sağol
Bu bebekler niye dönmez dedim dr a
O da aciklarsam gece uyuyamazsin diyince korktum haliyle

Amaan pek de meraklıymış korkutmaya, benim doktor demişti ki daha yeri var bebek de zaten balık gibi dönüp durur biz sadece ultrason anında nasıl durduğuna denk geliriz bazen bi hissediyorum başı yukarıda, bazen de ayaklarıyla mideme doğru vuruyor, yukarıda hiç de korkma döner o büyüdükçe

Tatil mi? O ne

Koronadan dolayı evdeyiz biz, hiç bir yere gitmek yok

Canım ben haftaya gidicem doktora o zaman bakalım dönmüş mü . Ama doktor ne diye öyle korkutmuş anlayamadım.
Saolun kızlar bakalım egzersiz filan yaparsam dönmeye niyeti olur belki
Dr lar korkutuyor
Ki ben memnunum genel olarak ama bazen yersiz çıkışları olabiliyor
Hayırlısı artık ne diyelim

Kamp sandalyesiyle gidiyorum ben denizde şezlong alçak geliyor oturup kalkması zor en iyisi sandalye

Dün sabah ezanından sonra uyumuştum, bugün de öyle olacak gibi. Bütün vücudum özellikle bacaklarım ağrıyor ve ayaklarım yanıyor yorgunluktan ölüp uyuyamamak ne tuhaf, ne zor
Ben de uyuyamıyorum sabaha kadar . Uyuyamıyorum diye oturup ağlıyorum bazen . Şimdiden başladı bize uykusuz geceler

Ayaklarımı soğuk suyla yıkayıp yattım kurulamadım bile, şimdi de yukarı kaldırıp bir süre bekleyeceğim bu iyi geliyordu inşallah yine öyle olur gözümden uyku akıyor

Son düzenleme:
Bu konuda şehir hastanesi iyi olabilir sanırım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…