2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Maşallah canım kızda baya iyiymiş genetikten de oluyor böyle ne yediysen yaramış ne güzel bende hiç yiyesim gelmiyor fındık,fıstık türü ya canım hiç istemiyor zorla az az yersem öyle yiyorum süt bir bardak içiyorum, maden suyu içiyorum bende ama yeni başladım bi kaç hafta oldu ondan öncesi asitli diye içmiyordum inş. Geç kalmamışımdır.. Doktoruna üzüldüm canım ya son zamanda gitmese iyiydi doktor çok önemli bir faktör öncelikle doktorla iletişim kurabilmek özellikle benimde en dikkat ettiği şeydir.. başka varsa iyi bir doktor çevrende ona da bi git

Ben de balığım aslında ama başak bebekleri okudum da nedense çok benimsedim çok sevdim başak annesi biraz anlatır mısın kendini titizlik dışında nasıldır bu başaklar
Pratik zekalıdır. Boş konuşmaları pek sevmez.hatta boş konuşanı bozabilir. Sorularına net cevap ister. Dolambaçlı lafları sevmez mükemmelliyetçilik de vardır.

Sapsarı hatta çok afedersiniz balgam gibi akıntım var ve aslında hamileliğimin en başından beri var. Yoğun enfeksiyon dedi dr zaten alıştım ben de. İdrar kulturu verdim sonucunu bekliyorum
Baştan beri varmıydı enfeksiyon ? İlaç kullandın mı hiç canım ?

Bende 35 haftalığım ama maşallah benimki de hala çok hareketli . Bide hıçkırıkları da arttı bu aralar

Çarpıntı bende de çok oluyor.
Bebiş büyüdügü için annesi, korkma
Son günlere doğru iyice artacak dedi dr
Tansiyonun filan nasıl
Tansiyonum iyi çok şükür canım . Bi tek nabzın biraz yüksek dedi . 105 falan çıktı . İlaç verdi içtim ölçtüm şu an 80lerde . Ama 100 de çok yüksek değil diyenler var bilemedim bende

Baştan beri varmıydı enfeksiyon ? İlaç kullandın mı hiç canım ?

Evet en baştan beri vardı ve tahlilde ne zaman enfeksiyon çıksa ilaç kullandım. İlaçla geçiyor ama bir süre sonra yeniden enfeksiyon oluyor. İçtiğim su yetersiz geliyor biliyorum fakat daha fazlasını da yapamıyorum işte

Gene bir gece ayaklarım yanıyor ve gene benim minik su havuzundayım

Suyu ısıtıyorum resmen ya

Bütün gün uyudu bütttün gün. Ama akşam babası gelince gene başladı ve şuanda yine oyun oynuyor dans ediyor minnakım, hafiften canımı da yakıyor ya eh olsun

Kızlar ben doğum hastaneme karar verdim gibi ya. Eşim biraz tereddütlüydü trafiğe takılıp 45 dk. Da gittiğimiz için, ama iş arkadaşları da normal deyince tamam dedi zaten doktor ve hastaneyi de gerçekten beğenmiştik.
Kontrol ve muayenelerim şifada, doğum bölgede olacak inşallah.
Doktorla da önceden haberleşirsem sorun olmaz diye düşünüyorum hayırlısı bakalım.

Bende 2.5 bile yokmusum sakat sanmis beni gorneye gelen komsular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…