2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Nekadar dengesiz insanlar var sanane milletin kilosundan istersen 50kilo alırsın

Erkekler ve patavatsızlıkları işte be canım. Ben 26 kilo alıp şimdi dal gibi olan biliyorum. Boşversene alırız da almayız da kime ne, bebişler sağlıkla hayırla gelsin de inşAllah

Aa ne cekimi yaptiracaksin? Bende evde foto cekimi ayarlamaya calisiyorum. Hastaneye almiyolar zaten

Aferin uslu uslu dursun tabi uzmesin annesini

Nekadar dengesiz insanlar var sanane milletin kilosundan istersen 50kilo alırsın
Yanı tabiki istersem 50 de alırım üstelik ben hamile bir insanım keyfi bir kilo bile değil zaten kilo takıntısı olan bir insanım hipotiroidim olduğu için biraz fazla takıyorum kilo konusunu üstüne millet hiç düşünmeden patavatsızlık yapıyor

15-20bez koy derim. Eldiven sapka mutlaka. Agiz mendili. Varsa omzunda gaz cikarirken kullanmak icin omzuna atmaya ortuler oluyorya o olabilir.

Canin okadar pijama koymana gerek yok 1 gece tutarlar normal dogumda zaten. Lohusa terligi dedigin orda rahat edip yuruyebilecegin bir terlik olsun yeter. Dus alirim dersen havluyla sampuan koyabilirsin. Dis fircan, dis macunun, taragin, makyaj malzemelerin. Dusunuyorsan tac tokan gibi

Ilk başta 10lu çıkış seti mi giydirecekler bebegime onu koyayim poşete çantanın üstünde dursun

Ay esinde patavatsizmis kuzuya. Yahu en dogal hakkimiz kilo almak neler neler yasiyoruz bilmiyolarki

Aa ne cekimi yaptiracaksin? Bende evde foto cekimi ayarlamaya calisiyorum. Hastaneye almiyolar zaten
Arkadaşım profosyonel çekim yapıyor normalde hastanede yapacaktık ama mağlum almıyorlar ondan evde yada dışarıda ortam ayarlıyacağız canım
Ben ilk gebeliğimde 30kilo aldım 3ay içerisinde hepsini vermiştim hamile kadına yapılacak Bi. Yorum değil keisnlikle

Hic takma kafana sen kuzum gayette ideal kilo almissin. Bak ben 5 haftadir alamiyordum kilo, hastanede verilen ilaclar serumlar 1 kilo aldirmista 11 kilo almisim toplamda. Kiximda 15 ile doguma girdim yili dolmadan 10-11kg gitmisti

Ilk başta 10lu çıkış seti mi giydirecekler bebegime onu koyayim poşete çantanın üstünde dursun
Şahsen ben kızımdan kalan seti koyuyorum çnk bebek bazen temizleniyor tam kirleniyor oyüzden iisinden koyma
Ben zıbın içlik tulum çorap şapka eldiven battaniye koydum canım

Benimde arkadasim yapmisti kizimda cekimi simdi sehirdisinds gelemeyecek. Ama yan komsum prof fotocu ucretiyle yaptiracagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…