- 2 Temmuz 2019
- 1.032
- 1.007
- 83
- 38
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #19.421
Ya kahkaha attım :))Beşikle çikolatanın öncelik sırasını bir tutman efsane kral hareket
Nekadar dengesiz insanlar var sanane milletin kilosundan istersen 50kilo alırsınSinir oldum yaDün eşimin arkadaşı yenge çok kilo almış diye eşime söylemiş. Sanane arkadaş sanki keyfimden alıyorum ki 12 kilo aldım ben 25 30 kilo filanda almadım heralde o kadar alsam ne der ALLAH bilir , doğurmak üzere olan bir kadın için denir mi bu yani. Eşimde de suç ,madem diyor gelip ne diye bana anlatıyosun anlatma bana
Erkekler ve patavatsızlıkları işte be canım. Ben 26 kilo alıp şimdi dal gibi olan biliyorum. Boşversene alırız da almayız da kime ne, bebişler sağlıkla hayırla gelsin de inşAllahSinir oldum yaDün eşimin arkadaşı yenge çok kilo almış diye eşime söylemiş. Sanane arkadaş sanki keyfimden alıyorum ki 12 kilo aldım ben 25 30 kilo filanda almadım heralde o kadar alsam ne der ALLAH bilir , doğurmak üzere olan bir kadın için denir mi bu yani. Eşimde de suç ,madem diyor gelip ne diye bana anlatıyosun anlatma bana
Aa ne cekimi yaptiracaksin? Bende evde foto cekimi ayarlamaya calisiyorum. Hastaneye almiyolar zatenBizde ikiside var yabana hatta dio ilk çocuk olsa napacaktın çok merak ediyorum dio bende merak etmene gerek olmucaktı pandemi olmasaydı zaten görecektin diyorum Allahımm dio naparsan yap bana dokunmada dio garibim şimdi çekim için onların kıyafetlerini ayarlıyorum felan hiç mi erinmiyosun dio bende yooo diom
İnşAllah canım ama bugünde hiç kasılma yok iki gündür kıvrandıran bebe bugün uslu uslu duruo
Aferin uslu uslu dursun tabi uzmesin annesiniBizde ikiside var yabana hatta dio ilk çocuk olsa napacaktın çok merak ediyorum dio bende merak etmene gerek olmucaktı pandemi olmasaydı zaten görecektin diyorum Allahımm dio naparsan yap bana dokunmada dio garibim şimdi çekim için onların kıyafetlerini ayarlıyorum felan hiç mi erinmiyosun dio bende yooo diom
İnşAllah canım ama bugünde hiç kasılma yok iki gündür kıvrandıran bebe bugün uslu uslu duruo
Yanı tabiki istersem 50 de alırım üstelik ben hamile bir insanım keyfi bir kilo bile değil zaten kilo takıntısı olan bir insanım hipotiroidim olduğu için biraz fazla takıyorum kilo konusunu üstüne millet hiç düşünmeden patavatsızlık yapıyorNekadar dengesiz insanlar var sanane milletin kilosundan istersen 50kilo alırsın
15-20bez koy derim. Eldiven sapka mutlaka. Agiz mendili. Varsa omzunda gaz cikarirken kullanmak icin omzuna atmaya ortuler oluyorya o olabilir.Kızlar biz 35 haftalık olduk ben daha hastane çantası hazırlamadım kıyafetlerini yıkadım utuledim kızımın ama daha yerlestirmedim çantaya. 1 tane 10lu hastane çıkış seti aldım 1 tane 5li bir tane de altlı üstlü zıbın takimi koymayı düşünüyorum zaten çıkış setinde 1 battaniye var 1 tane de ekstra koyucam ıslak mendil pişik kremi de koyucam bebek bezi kaç tane koymalıyım bebeğim için başka biseye ihtiyaç var mı
Canin okadar pijama koymana gerek yok 1 gece tutarlar normal dogumda zaten. Lohusa terligi dedigin orda rahat edip yuruyebilecegin bir terlik olsun yeter. Dus alirim dersen havluyla sampuan koyabilirsin. Dis fircan, dis macunun, taragin, makyaj malzemelerin. Dusunuyorsan tac tokan gibiKendim içinde bi pijama takimi aldım sabahlıkli bi tane de önden düğmeli almayı düşünüyorum 2 atlet bıraktım 3 tane de kilot koydum pijamalar çabuk kirleniyor diyorlar ekstradan 2 tane daha alt pijama koyayım diyorum çok mu olur ki göğüs pedi göğüs ucu kremi birde normal ped bırakıcam bide annem bana lohusa terliği almıştı onu da çantaya koymama gerek var mı zaten korona yüzünden kimseyi almıyorlar hastaneye doktor normal doğum dedi ama bebeğim sürekli dönüyor belli de olmaz bu işler ne olur ne olmaz şunu da koy dediginiz bisey var mı
Guzel haberlerini bekliyoruz kuzum guzel dusunkızlar bugün randevumuz var dua edin hayırlı haberlerle gelelim
Hastaneler biberon emzik ozellikle istemiyorlar canim10 15 tane koy bence canım biberonda koy bence nolur nolmaz müslin varsa koy , ağız mendili köy şuan aklıma bunlar geldi canım
Ilk başta 10lu çıkış seti mi giydirecekler bebegime onu koyayim poşete çantanın üstünde dursunCanım bebeğe bende 3takım koydum ilk giyeceği kıyafetleri ayrı bir kese poşet gibi birşeye koy sana kolaylık olur bebeğin de ayağı çabuk üşür çorap koy birde bebekler genelde ışıktan rahatsız oluyorlar ben onun için ince bir yazma koydum k. Validem yapmıştı bebek için ağız bezi koy mutlaka 10-15arası bez yeter
Kendinede iki pijama takımı atlet çamaşırın gayet güzel alt Bi fazla koy kapalıysan yazma koymayı unutma el yüz havlusu koyabilirsin çorabı kendinede unutma yelek çeket tarzı birşey olsun sabahlığın varsa gerek olmaz ama normal pedler yeterli gelmez hasta bezi veya depend al hastane için terlik unutma
Ay esinde patavatsizmis kuzuya. Yahu en dogal hakkimiz kilo almak neler neler yasiyoruz bilmiyolarkiSinir oldum yaDün eşimin arkadaşı yenge çok kilo almış diye eşime söylemiş. Sanane arkadaş sanki keyfimden alıyorum ki 12 kilo aldım ben 25 30 kilo filanda almadım heralde o kadar alsam ne der ALLAH bilir , doğurmak üzere olan bir kadın için denir mi bu yani. Eşimde de suç ,madem diyor gelip ne diye bana anlatıyosun anlatma bana
Arkadaşım profosyonel çekim yapıyor normalde hastanede yapacaktık ama mağlum almıyorlar ondan evde yada dışarıda ortam ayarlıyacağız canımAa ne cekimi yaptiracaksin? Bende evde foto cekimi ayarlamaya calisiyorum. Hastaneye almiyolar zaten
Ben ilk gebeliğimde 30kilo aldım 3ay içerisinde hepsini vermiştim hamile kadına yapılacak Bi. Yorum değil keisnlikleYanı tabiki istersem 50 de alırım üstelik ben hamile bir insanım keyfi bir kilo bile değil zaten kilo takıntısı olan bir insanım hipotiroidim olduğu için biraz fazla takıyorum kilo konusunu üstüne millet hiç düşünmeden patavatsızlık yapıyor
Benim en azından beizm yok kuzuVe hala besige karar vermemis olmam
Hic takma kafana sen kuzum gayette ideal kilo almissin. Bak ben 5 haftadir alamiyordum kilo, hastanede verilen ilaclar serumlar 1 kilo aldirmista 11 kilo almisim toplamda. Kiximda 15 ile doguma girdim yili dolmadan 10-11kg gitmistiYanı tabiki istersem 50 de alırım üstelik ben hamile bir insanım keyfi bir kilo bile değil zaten kilo takıntısı olan bir insanım hipotiroidim olduğu için biraz fazla takıyorum kilo konusunu üstüne millet hiç düşünmeden patavatsızlık yapıyor
Şahsen ben kızımdan kalan seti koyuyorum çnk bebek bazen temizleniyor tam kirleniyor oyüzden iisinden koymaIlk başta 10lu çıkış seti mi giydirecekler bebegime onu koyayim poşete çantanın üstünde dursun
Sen hangisini istersen. Ic badi uzerine bir kat takim ayagina corap kafasina sapka ve eldiven baska bisi giydirmiyorlarIlk başta 10lu çıkış seti mi giydirecekler bebegime onu koyayim poşete çantanın üstünde dursun
O zaman biberonda koymiyim ne olur ne olmaz diye almıştım pijama takımlarını da eksilteyim birazHastaneler biberon emzik ozellikle istemiyorlar canim
Benimde arkadasim yapmisti kizimda cekimi simdi sehirdisinds gelemeyecek. Ama yan komsum prof fotocuArkadaşım profosyonel çekim yapıyor normalde hastanede yapacaktık ama mağlum almıyorlar ondan evde yada dışarıda ortam ayarlıyacağız canım
Ben ilk gebeliğimde 30kilo aldım 3ay içerisinde hepsini vermiştim hamile kadına yapılacak Bi. Yorum değil keisnlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?