2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Rabbim en hayirlisini versin canim benim. Korkma ben acil sezeryana girmistim hic birsey hissetmiyorsunki. Dogumdan sonrada Allah bir guc verdi ne yara acisi cektim ne baska bisi. Birtek gaz

Aslında hamile olmayana bile yapılmaması gerek lise sona giderken 67 kilo olmuştum boyum 165 ama yinede kalıplanmıştım baya komşu geldi erkek kendisi papatya ben seni her gördüğümde kilo mu alıyorsun sen dedi annem ordan çıkıştı deme deme ona deme öyle zaten kafaya takıyor sınav senesi birde diye adamı ikaz etti ama çok geç dedi bir kere artık

Yeni gördüm yazdığınızı aramızda 2 gün var sizdekilerle aynı durum var bende de . Ek olarak dehşet kalça ağrısı var . Oturamıyorum kalkamıyorum

Bence koydukların yeterli canım, ilk gün bırkac saat giymeyebiilrsn bile pijama. Fazla fazla da yük yaptgna değmez. Normal olursa bir gece kalırsın zaten hastanede. Ben bunlara ek korse de koydum cnku rahat etmiştim ilk doğumda tuvalete giderken resmen korse sardığı için acıyı hafifletmişti. (Sezaryen oldum)

Hep böyle kalmıcaz canım. cıkarınca bebişi daha da gaza getiriyor bu durumlar dikkat etmemiz için sebep olsun.. Ben de fark ediyorum bakısları halbukı cok almadım cnsiyet değişince tipim değişti resmen. Son haftalarımız moralimzi bozmayalım, daha önemli şeyler var. Bebiş daha mühim. Burada covıd aldı basını gidiyor valla hayırlısıyla bı dogurup dönseydık eve.

Benimde arkadasim yapmisti kizimda cekimi simdi sehirdisinds gelemeyecek. Ama yan komsum prof fotocu ucretiyle yaptiracagim
Oda doğum hediyesi olarak yapsın ücret almayı versin
Benim ilk doğumum öyleyse 5liyi vercem hemşirelere çünkü 10lu seT bembeyaz ekstra bi rengi yok e bebekten almıştım
Aynen canım öyle yap çnk batıyor iki doğumum dan tecrübeliyim

Aynenn aynen benimde takıntım vardı Allahtan kilo verip hamile kaldım yoksa psikolojimi bozardı etraftakiler

İlk gebelikse sütün ertesi güne gelebilir. Bence biberon koy. Minicik de olsa verirsin gece. Zehir vermiyorsun ön yargılı olma sakın. Sezaryense bıraz daha gec gelebiliyor süt. Sonra sarılık oluyor bebiş küveze koyuyorlar pişman oluyor insanlar. Emzik koymadım ama biberon mama koydum nee olur ne olmaz. Bır günde alışmaz bebiş canım.

Kızlar nar sonucum yorumlamayi bile var mı doktor bişey demedi haftaya değil diğer hafta çarşamba gel ozaman varım ben dedi sadece

Eklentiler

• IMG_20200821_140857.webp
    55,8 KB · Görüntüleme: 42
Kuzum kaçıncı haftadasın ve kaçıncı gebeliğin
Benim bebeğim de makat gelişti 33 de
36 da baş geliş olmuştu Dr sordum doğuma kadar döner mi diye suyun normal ve ilk çocuğun sende dönmez dönerse de çok düşük ihtimal korkma için rahat olsun dedi

Benimde kız olduğundan zaten pompom vardı biraz daha aldım popodan kiloyu en çok iri gösteren o oluyor , kapalıyım birde tunik giyince sanki daha da büyükmüş gibi duruyor bakalım bir doğuralım da sağlıcakla süt durumuna göre diyetimizi ayarlarız artık şu covid zaten başa bela oldu adanaya gitcem doguma ordada çok fazla varmış artmış vakalar

35. Haftaya girdik dün ilk gebeligim 34de döndüğünü yani düzeldiğini söyledi ama tekrar dönmezse normale benziyor dedi

Çok kilolu kalmadım aslında bende 61 le kaldım ama hayalimde güya 50 ye düşsem öyle kalsam diye vardı, migren çıkınca ve kpss ye çalışıyor olunca bıraktım diyeti yoksa her gün basım ağrıyordu açlıktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…