2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ahh o hayaller bende 55le kalmak istiyordum 60la kaldım 161boy 74kiloyum şuan

Geçen gün uyuyamıyorum demiştim şimdi uykudan gözümü açamıyorum. Sürekli ye uyu 5 dk daha deyip saatlerce uyuyorum noluyo bana acaba. Evim artık süpür beni diye bağırıyor

Geçen gün uyuyamıyorum demiştim şimdi uykudan gözümü açamıyorum. Sürekli ye uyu 5 dk daha deyip saatlerce uyuyorum noluyo bana acaba. Evim artık süpür beni diye bağırıyor
Bende aynıyım gece uyanık sabah uyuyorum saat kaçlara kadar yarın erken kalkcam diyorum ama yoook gene aynı gene aynı

İşte erkekler dediğin gibi patavatsız canım
En güzel terapi sözcüğü “boşver”.her hafta 1kg alıyorum toplamda 11 kilo aldım ama ayaklarım ellerim iyi mayalanmış hamur gibi puf puf.aldığımız şey kilo değil.bebeğin eşi,suyu,rahimdeki kan vs zaten 6,7kg gerisi de ödem.
Hiç kafaya takma canım.sen bebişine odaklan.dengesizin tekiymiş.salla gitsin

12 kilo da ben aldım valla. Sanki benimki ödem değilde yiyip kalıcı aldığım bir kilo gibi geliyor kendime bakalım doğumdan sonra gorcez son günler zaten

12 kilo da ben aldım valla. Sanki benimki ödem değilde yiyip kalıcı aldığım bir kilo gibi geliyor kendime bakalım doğumdan sonra gorcez son günler zaten
Ödemdir canım.kilo değildir.ellerin ayakların puf puf şiş ise kesinlikle ödemdir.sonra kilo olsa kaç yazar.maximum 4 ayda hepsini veririz yine eskisi gibi fit oluruz da o kişinin dengesizliği baki kalır ona yapılacak bir şey yok

Ben 17 kilo aldım nerdeyse 3 günde bi kilo alıyorum artık her gün tartılıyorum napiim var ki yiyorum doğurunca 3-4 kilo gitcek zaten çocuğun peşinde koşarken bişi kalmaz

Çokta puf puf değil aslında biraz vardır belki ödem ama öyle çok fazla ödem yok bence ben yiyeyiye aldım su değil yağ benim aldıklarım

Ben 17 kilo aldım nerdeyse 3 günde bi kilo alıyorum artık her gün tartılıyorum napiim var ki yiyorum doğurunca 3-4 kilo gitcek zaten çocuğun peşinde koşarken bişi kalmaz
Bizimde yatak odasında tartı kapıdan çıkmadan hemen yan tarafta her sabah tartılıyorum ah bu kilolar hayırlısıyla bir doğursaydık fotoğraflarda filan kafam kocaman çıkıyor artık

Kızlar sezeryan tarihinden önce bebiş gelirse sancılanırsak ne oluyo . Yine de sezeryana alıyolar mi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…