2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Nst için 12. 30da geldiğim hastaneden yeni çıkabildim 2sefer çekildi aşırı aşırı yoruldum çok şükür Bi sıkıntı çıkmadı sancım Bi sefer 60ı buldu daha doğurmam ben onu anladım

kızlar çıktım doktordan. elhamdülillah her şeyi iyi. tosundu toptosun olmuş

ilk gebeliklerde 40. haftaya kadar bekliyoruz ve bebek 4 e yakın ve geçmişse sezaryenle alıyoruz. seninki de sezaryen olur büyük ihtimalle dedi doktor. haftaya nasipse yeniden kontrole gideceğim. bir sıkıntımız yok çok şükür

Toplum içinde edepli olmayı seviyorlar Allah'ım ya çok güldüm
Bizimki aksine bu defa halay çekti içerde cihazdan dk ya ses çıkıyordu cızırtılı hareket ettiği için oluyormuş kadın sorup duruyordu tekme mı atıyor diye kalp atışı hep silik silik çıktı ama kasılma evdeki kadar olmadı diyorum evde bir nst olsa ben bağlasam cihazı kagıdı gösterip kanıtlasam

Şuan kaç olmuş tosun kızımız sağlıcakla gelsin

MaşAllah canım çok şükür ii ya nst çektimi

Niye canım bebek hareketsiz miydi 2 kere cekildi
Uyudu hanfendi sinir oldum uyanmadı ki uyansın sinir oldum varya kızı komşu ya bıraktım 1saate kalmaz gelirim dedim nası ayıp oldu kadına en son nst çeken kadın baktı hiç bişeyle uyanmıo kusacak hissi olana kadar ye ozmnda uyanmasına görüm dedi nazlı nazlı uyandı az hareket etti dürttü ne zoraki kabul gördü ama ben mahvoldum

Bundan sonra yolda yiye yiye git bence uykucu hanım giderken uyanır belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…