2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Hatırladım. Sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah. Hangi kardiyologa gideceksiniz ? Bize de lazım olacak. Başkenti önerdiler. Ben yarın doğum yapacağım

Evet etkinlikte varmış her gün, inşallah çabuk alışır,canım burda herşey saat ücreti karşılığı,dediğin gibi pahalı biraz, O yüzden temizlik için yardımcıyı 5 saatlik alacağım haftada, Babysitter da 3 gün 3 saatlik gelecek, idare edeceğiz bir şekilde.

Hatırladım. Sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah. Hangi kardiyologa gideceksiniz ? Bize de lazım olacak. Başkenti önerdiler. Ben yarın doğum yapacağım
Birgul hoca var kursat hoca var ilkay hoca var. 3 u de cok iyiler. Dogum oldugunda hangisi ordaysa hemen cocuk ekoya götürülecek dogumdan cikinca ona gore hareket edilecek. Baskentte yapmayı sectim beNde kontrolleri rahat olsun diye

Slm kizlar bisey sormak istiyordum bilgisi olan var mi bilmiyorum ama 2 hamilelik tam 40 haftayi doldurmaz diyolar erken olurmuş ama erkek bebek icin de 40 haftayi doldurur diyolar bu konu hakkında bilgisi tecrübesi olan var mi aranızda?

Slm kizlar bisey sormak istiyordum bilgisi olan var mi bilmiyorum ama 2 hamilelik tam 40 haftayi doldurmaz diyolar erken olurmuş ama erkek bebek icin de 40 haftayi doldurur diyolar bu konu hakkında bilgisi tecrübesi olan var mi aranızda?
Kendim daha ilk ama annem ilk çocuğunu yani beni 36 37 gibi doğurmuş kardeşimde 9 ay 10 gününde dolduğunu yani 40 haftayı bitirdiğini söylüyor kardeşimde erkek bu arada ve 2.cocuk

Bende istiyorum sabırsızlık hat safhada ama bizim istememizle olmuyor ne zaman isterlerse o zaman gelecekler
Ilk bebeğimde ağrı sızı sanci yokken gittim saolsun doktorum çok mu istiyosun doğurmayı dedi rahmi kendi açtı akşam 5 de girdigim doğumhaneden Diger gun öğlen 12 de doğum yapmış ciktim simdi suyum gelmeden sandim olmadan gitmem diyorum

Edersin kuzum o 3 saatte sen neler yaparsin. Yads buyugu yokken. Haftada 5 saatte de neler neler yapilir sende ustten supurmeye calisirsin en kotu. Yemek konusunda destek alabilecek misin

2 hamilelik derken 2.mi? Ben ikisinde de 38i goremicem sanirimda kiz bebekler 1-2hafta erkrn gelir diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…