2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Hayırlı uğurlu olsun saglıkla güzellikle büyüsün ben de nasip olursa ssvd istiyorum.doktorum epidural doğumla rahat bir dogum olduğundan bahsetmişti . inşallah nasip olur. Bir de müsait oldugunuz da fiyat ne kadar tuttu söyleyebilir misiniz. Geçmiş olsun

Canim seninki cok daha farkli ve hassas bir durum hic kiyaslama benim durumumla kendini ve vicdan yapma. Zaten 20 aylikmis birde ustune ikizlerin gelmesi cok zor. Bakici sizd gelse?
Canım yurtdışındayım kimseyi tanımıyorum zaten.bakıcı da belediye adına çalışan, eğitimini almış ve evini kreş ortamına çevirmiş, aynı yaşta 3 çocuğa bakan birisi. Eve de hafta da 3 gün 3 saatliğine birisi gelecek eşim yokken, kızıma bakmak için. Burda herşey saat ücreti karşılığı olduğu için sürekli çağırmak zor oluyor. Allah hepimize sabır ve güç kuvvet versin, çocuklarımız sağlıklı olsun da bakarız iyi kötü Allah’ın izniyle.

T
Tebrikler canm. Allah analı babalı büyütsun.guzel haberler gelmeye başladı

Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah aramızda 1 gün varmış aynı haftadayız ben de artık doğsun istiyorum yürüyüşler hurmalar havada uçuyor ama tık yok ne önerirsin nasıl başladı senin doğumun

Dinleme sen dinleme gecicek hepsi az daha sabir. Gun icinde uyuyamiyor musun? Ben kizi uyutunca genelde uyudum bu hafta.
Öğle uykusunu bıraktı canım bizimki. Apartmanda ıkı tane ablası var 3. ve 4. sınıfa giden onlar alıyor dısarı çıkarıyorlar gün içinde bzmkini sevdikleri için sağ olsunlar. O ara dinleniyorum. Az daha sabır biliyorum eşim inat ediyosun ha 37 ha 38. hafta diyo ama vcdan yaparım gibi geliyo sonra. Allah hepimize kolaylık versin. Sana da dua ediyorum ıkıncı dönem düşünürsün olmadı kreşi hem kardeşe de alışmış olur.

Kızlar dün sabah doğum yaptım 36+0da. Her şey yolunda bebeğim küvöze girmedi. 3kilo 240gr doğdu. Çok güzel bir duyguymuş annelik. Hepinizde hayırlı zamanda kavuşursunuz inşallah bebeklerinize

Arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla büyüsünler ve huzurlu bir hayatları olsun inşallah. Müsait olduğunuzda lütfen bizi de bilgilendirir misiniz? Pandemi sürecinde doğumunuz nasıl ilerledi? Doğuma girene kadar veya odanızda hep maskeylemiydiniz? kaç gece hastanede kaldınız?

Kızlar özellikle ikinci yada üçüncü gebeliğini geçiren annelere sormak istediğim birşey var. Pandemi sürecinden dolayı birçok hastane doğumda refakatçimiz dışında ziyaretçi kabul etmeyecek. Oğlum kardeşini ameliyathane çıkışı görmeyi çok istiyordu. Sen ameliyathaneden çıkana kadar onu hiç yanlız bırakmayacağım anne diyor. Refakatçi olarak eşim ve annem döönüşümlü kalır diye düşünüyorum. Yanlız bebeğimiz evimize gelmeden önce abisinin de en azından hastanede bir sefer görmesini çok arzu ediyorum. Kendisini ailenin dışında hissetsin istemiyorum. En azından babasıyla kısa bir bir ziyaret yapamaz mı? sizler bu süreci nasıl yönetmeyi düşündünüz?

Hayırlı olsun Allah anali babali büyütsün, gaz sancı uykusuzluk olmasin nasıldı ssvd, agriniz ve aciniz cok oldu mu, korktunuz mu? Hangi hastanede yaptınız

Evet bende cok okudum arastirdim, bir anlik kararla zaten gidip gorustum okuluylada ve asla icim rahat degildi. Elbet zor olacak ama hepsinim ustesinden gelecegiz
Benimde oğlum geçen sene kreşteydi aslında hem deprem sonra pandemi derken doğru düzgün gidemedi bile
Bu sene anaokulu yaşı ama korkudan göndermeyi düşünmüyorum çok hasta olmaya müsait hassas bi bünyesi var çok sıkıldı evde ama napalım bu süreç hepimizi etkiledi Allah yardımcımız olsun benim ikinci bebeğime şimdi istememin nedeni bile oğlum ilköğretime başlama yaşından önce olsun ona haksızlık olmasın yeterince ilgileneyim düşüncesiydi ama planlar tutmuyor işte kimin aklına gelirdi şu yaşadıklarımız
Ay bu konuda çok doluyum suçluluk bendede hat safhada sayfalarca yazarım kendimi tutmasam

Gözünüz aydın canım maşallah size

Bende oğlumun beni ve kardeşini odada beklemesini istiyordum ama şimdi ne yapsam kararsızım zaten hastane kabul edecekmi bilmiyorum

Ben konustum hastane ile sadece 1 refakatçi kabul ediyolar. o da tek kisi olacakmış donusumlu esim ve annem olsun istemistim. Kabul etmediler. Malesef eve gecince gorecek kardesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…