- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #19.741
Covid testi için doktor yönlendiriyor zaten doğumdan önce ben yarın yaptıracağım salı sonuç çıkacak çarşamba sabahta doğum olacak inşallahBirde nerde yaptirdiniz dogum yapacağınız hastanedemi
Hayırlı uğurlu olsun saglıkla güzellikle büyüsünSelam kizlar dun gece dogum yaptim. Ssvd oldu. Epiduralle oldum. Epidural gercekten de hayat kurtariyor, imkaniniz varsa normal dogum yapacak arkadaşlara siddetle tavsiye ederim. Nst ile ilgili bir Bilgi vereyim. Onemli olan nst deki hareketin dalgali sekilde olmasi yoksa 100 gosterse bile sanci hissetmeyip 50 lerde cok fazla agri olabiliyor. Hepinize hayirli dogumlar diliyorum.
Doğum yapacağım hastanede yaptılar. Normalde 24 saatte test sonucu çıkıyor. Ankara da malum sayı arttığı için 72 saati bulabiliyor . Ondan dolayı benden erken aldılar. Son 5 gün içinde yapılması önemliymişBirde nerde yaptirdiniz dogum yapacağınız hastanedemi
Istanbuldayim ve devlette sezeryan olacam 28.08. 2020 de ama benden öyle bir sey istemediler. siz nerde oturuyorsunuzSezeryan olacak arkadaşlar covid testi istediler mi sizden yarın sabah covid testi olmak için hastaneye gideceğim bir de bu çıktı başıma
Canım yurtdışındayım kimseyi tanımıyorum zaten.bakıcı da belediye adına çalışan, eğitimini almış ve evini kreş ortamına çevirmiş, aynı yaşta 3 çocuğa bakan birisi. Eve de hafta da 3 gün 3 saatliğine birisi gelecek eşim yokken, kızıma bakmak için. Burda herşey saat ücreti karşılığı olduğu için sürekli çağırmak zor oluyor. Allah hepimize sabır ve güç kuvvet versin, çocuklarımız sağlıklı olsun da bakarız iyi kötü Allah’ın izniyle.Canim seninki cok daha farkli ve hassas bir durum hic kiyaslama benim durumumla kendini ve vicdan yapma. Zaten 20 aylikmis birde ustune ikizlerin gelmesi cok zor. Bakici sizd gelse?
Tebrikler canm. Allah analı babalı büyütsun.guzel haberler gelmeye başladıSelam kizlar dun gece dogum yaptim. Ssvd oldu. Epiduralle oldum. Epidural gercekten de hayat kurtariyor, imkaniniz varsa normal dogum yapacak arkadaşlara siddetle tavsiye ederim. Nst ile ilgili bir Bilgi vereyim. Onemli olan nst deki hareketin dalgali sekilde olmasi yoksa 100 gosterse bile sanci hissetmeyip 50 lerde cok fazla agri olabiliyor. Hepinize hayirli dogumlar diliyorum.
Selam kizlar dun gece dogum yaptim. Ssvd oldu. Epiduralle oldum. Epidural gercekten de hayat kurtariyor, imkaniniz varsa normal dogum yapacak arkadaşlara siddetle tavsiye ederim. Nst ile ilgili bir Bilgi vereyim. Onemli olan nst deki hareketin dalgali sekilde olmasi yoksa 100 gosterse bile sanci hissetmeyip 50 lerde cok fazla agri olabiliyor. Hepinize hayirli dogumlar diliyorum.
doktorunuz nasıl karar verdi sezaryene?Istanbuldayim ve devlette sezeryan olacam 28.08. 2020 de ama benden öyle bir sey istemediler. siz nerde oturuyorsunuz
Öğle uykusunu bıraktı canım bizimki. Apartmanda ıkı tane ablası var 3. ve 4. sınıfa giden onlar alıyor dısarı çıkarıyorlar gün içinde bzmkini sevdikleri için sağ olsunlar. O ara dinleniyorum. Az daha sabır biliyorum eşim inat ediyosun ha 37 ha 38. hafta diyo ama vcdan yaparım gibi geliyo sonra. Allah hepimize kolaylık versin. Sana da dua ediyorum ıkıncı dönem düşünürsün olmadı kreşi hem kardeşe de alışmış olur.Dinleme sen dinleme gecicek hepsi az daha sabir. Gun icinde uyuyamiyor musun? Ben kizi uyutunca genelde uyudum bu hafta.
Ankaradamsiniz sizde bana birsey diyen olmadi simdilikCovid testi için doktor yönlendiriyor zaten doğumdan önce ben yarın yaptıracağım salı sonuç çıkacak çarşamba sabahta doğum olacak inşallah
Aydın, sizin sezeryan gününüz belli mi ona göre tarih verirlerAnkaradamsiniz sizde bana birsey diyen olmadi simdilik
10 eylul bana daha cok varAydın, sizin sezeryan gününüz belli mi ona göre tarih verirler
Kızlar dün sabah doğum yaptım 36+0da. Her şey yolunda bebeğim küvöze girmedi. 3kilo 240gr doğdu. Çok güzel bir duyguymuş annelik. Hepinizde hayırlı zamanda kavuşursunuz inşallah bebeklerinize
Selam kizlar dun gece dogum yaptim. Ssvd oldu. Epiduralle oldum. Epidural gercekten de hayat kurtariyor, imkaniniz varsa normal dogum yapacak arkadaşlara siddetle tavsiye ederim. Nst ile ilgili bir Bilgi vereyim. Onemli olan nst deki hareketin dalgali sekilde olmasi yoksa 100 gosterse bile sanci hissetmeyip 50 lerde cok fazla agri olabiliyor. Hepinize hayirli dogumlar diliyorum.
ilk doğum sezeryan olmuştu o yuzden 2. de sezeryan olacak insdoktorunuz nasıl karar verdi sezaryene?
Hayırlı olsun Allah anali babali büyütsün, gaz sancı uykusuzluk olmasinSelam kizlar dun gece dogum yaptim. Ssvd oldu. Epiduralle oldum. Epidural gercekten de hayat kurtariyor, imkaniniz varsa normal dogum yapacak arkadaşlara siddetle tavsiye ederim. Nst ile ilgili bir Bilgi vereyim. Onemli olan nst deki hareketin dalgali sekilde olmasi yoksa 100 gosterse bile sanci hissetmeyip 50 lerde cok fazla agri olabiliyor. Hepinize hayirli dogumlar diliyorum.
Benimde oğlum geçen sene kreşteydi aslında hem deprem sonra pandemi derken doğru düzgün gidemedi bileEvet bende cok okudum arastirdim, bir anlik kararla zaten gidip gorustum okuluylada ve asla icim rahat degildi. Elbet zor olacak ama hepsinim ustesinden gelecegiz
Gözünüz aydın canım maşallah sizeSelam kizlar dun gece dogum yaptim. Ssvd oldu. Epiduralle oldum. Epidural gercekten de hayat kurtariyor, imkaniniz varsa normal dogum yapacak arkadaşlara siddetle tavsiye ederim. Nst ile ilgili bir Bilgi vereyim. Onemli olan nst deki hareketin dalgali sekilde olmasi yoksa 100 gosterse bile sanci hissetmeyip 50 lerde cok fazla agri olabiliyor. Hepinize hayirli dogumlar diliyorum.
Bende oğlumun beni ve kardeşini odada beklemesini istiyordum ama şimdi ne yapsam kararsızım zaten hastane kabul edecekmi bilmiyorumKızlar özellikle ikinci yada üçüncü gebeliğini geçiren annelere sormak istediğim birşey var. Pandemi sürecinden dolayı birçok hastane doğumda refakatçimiz dışında ziyaretçi kabul etmeyecek. Oğlum kardeşini ameliyathane çıkışı görmeyi çok istiyordu. Sen ameliyathaneden çıkana kadar onu hiç yanlız bırakmayacağım anne diyor. Refakatçi olarak eşim ve annem döönüşümlü kalır diye düşünüyorum. Yanlız bebeğimiz evimize gelmeden önce abisinin de en azından hastanede bir sefer görmesini çok arzu ediyorum. Kendisini ailenin dışında hissetsin istemiyorum. En azından babasıyla kısa bir bir ziyaret yapamaz mı? sizler bu süreci nasıl yönetmeyi düşündünüz?
Ben konustum hastane ile sadece 1 refakatçi kabul ediyolar. o da tek kisi olacakmış donusumlu esim ve annem olsun istemistim. Kabul etmediler. Malesef eve gecince gorecek kardesiniKızlar özellikle ikinci yada üçüncü gebeliğini geçiren annelere sormak istediğim birşey var. Pandemi sürecinden dolayı birçok hastane doğumda refakatçimiz dışında ziyaretçi kabul etmeyecek. Oğlum kardeşini ameliyathane çıkışı görmeyi çok istiyordu. Sen ameliyathaneden çıkana kadar onu hiç yanlız bırakmayacağım anne diyor. Refakatçi olarak eşim ve annem döönüşümlü kalır diye düşünüyorum. Yanlız bebeğimiz evimize gelmeden önce abisinin de en azından hastanede bir sefer görmesini çok arzu ediyorum. Kendisini ailenin dışında hissetsin istemiyorum. En azından babasıyla kısa bir bir ziyaret yapamaz mı? sizler bu süreci nasıl yönetmeyi düşündünüz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?