2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bende oğlumun beni ve kardeşini odada beklemesini istiyordum ama şimdi ne yapsam kararsızım zaten hastane kabul edecekmi bilmiyorum
Ben konustum hastane ile sadece 1 refakatçi kabul ediyolar. o da tek kisi olacakmış donusumlu esim ve annem olsun istemistim. Kabul etmediler. Malesef eve gecince gorecek kardesini

açıkçası bu durum beni çok üzdü, 2 gece hastanede kalacağım, ve oğlum evde hem merak hemde benim için endişe hissedecek. Bir de tuhafıma gidiyor, hastaneden bebekle eve döndüğümüzde tanışacak olması. Sanki bebeği marketten almışta getirmişiz gibi Hastane sürecine tanık olması, oğlum için çok daha iyi olurdu.

gözün aydın canım maşallah ne güzel olmuş inşallah bende 2. ssvd mi olucam ilkinde epidural alacak kadar zorlanmadım umarım bundada zorlanmam hayırlısıyla bunuda normal yapıp kurtulurum tekrardan tebrik ederim sağlıcakla büyüt bebeğini

Belki sizin hastane kabul eder bi gorusun bakalim

kızlar 1 saat kadar önce kasıklarımda ağrı oldu biraz. regl ağrısı gibi gerçekten de. ama düzenli devam etmedi şu an yok mesela. acaba doğum falan mı yaklaştı.

kızlar 1 saat kadar önce kasıklarımda ağrı oldu biraz. regl ağrısı gibi gerçekten de. ama düzenli devam etmedi şu an yok mesela. acaba doğum falan mı yaklaştı.
Son zamanlarda normalmiş diye okudum bendede oldu bugün biraz çünkü internetten bakayım dedim, sürekli olmadığı sürece rahmin kendini hazırlamasından kaynaklıymıs diye ama tabi kesin konusmamayım ne zaman gelirler ALLAH bilir

valla bi tedirgin etti beni yalan yok. birkaç defa peşpeşe oldu şimdi yok mesela. hayırlı vakitte gelsinler inşallah

valla bi tedirgin etti beni yalan yok. birkaç defa peşpeşe oldu şimdi yok mesela. hayırlı vakitte gelsinler inşallah
İnşAllah canım bana hazırlanıyor gibi geliyor açıkçası bebeklerde iyice ağırlaştı kafalarıda aşağı baskı yaptıkça ara ara böyle olması normal sanki , zaten doğum sancısı geçmez ve beldende vurur diyorlar geçiyorsa sıkıntı yok diye düşünüyorum ama bakalım çok şükür zaten 35i gördük sayılır ben artık o kadar tedirgin olmuyorum 2 hafta sonra erken doğum bile sayılmayacak zaten

valla benimki depar atarak büyüdüğü için korktum bi an

Him yurtdisi zor haklisin, esime ne zaman yurtdisindan teklif gelse Allahim cocukla temizlik yemek nasil kalkarim altindan diyodum. Destek almak cok pahali diye biliyorum. Sen bakici diyince sadece bakacak sandim kres gibi etkinlik falanda yaptirip edecekse daha nolsun.

Canimsin Allah razi olsun duan icinbencede vicdsn yaparsin. Nelere katlandik 1 haftaya daha mi katlanamicaz. Ne guzel oyalanabilecegi birileri varsa minnosun cok sansli. Su virus biterse artik oyle karar veririz artik heralde. Bakarsin seneye yaza bitmis olur o zaman kardesine de alisir bizde gondeririz. Bu surecte haftada 2-3 gun destek alacagim bende. Kizimda teyzem destek olmustu bundada oyle olur sanirim. Yemek temizlik olmazsa altindan kalkarim bi sekilde

Kesin soyle yaparim diyemiyorum ama sanki beni o halde halsizce gormese mi diyorum. Ama okuduklarim kadsriyla yenidogani emzirirken buyugune de ayni yakinlikta sarilip sohbet edilmesi buyugune iyi hissettirir diyordu. O anki psikolojime bagli. Simdi hastaneye gelmesine gelsin ama donerken beni gonderdi kardesimle kaldi gibi de dusunebilir

Ah kuzum sakin sakin ayniyiz bende dokunsan hüngür patir aglarim yani. Gondermekten vazgectikten sonra bildigin kus gibi hafifledim ama. Hepsinin ustesinden gelecegiz biz cok gucluyuz cunku cok anneyiz

Öğretmen olan arkadaşlar. Benim gibi çalışabilir raporu alıp yarın okula gidecek olan var mı? 7 eylülde zorunlu doğum izni başlayacak. Yani sadece 2 hafta için çalışabilir raporu aldım ama 2 hafta da az bir zaman değil. Sonra ilk dönemi kapatabilmek için rapor derdine düşmek de zor. Bir yandan eşim moralimi bozdu. Virüsten korkmuyorsun herhalde gibi laflar ederek. Ben de okulda zaten 6 öğretmeniz 2 idareci. Bahce de falan gececek diye çalışabilir aldım. Hata mı ettim acaba diye bir kaygıya kapıldım şuan.

Su an ziyaretci kabul olmuyo mu ya en azindan kardeş ..
Benim kızım cok düşkün ve herseyini sadece bana yaptırır. Alistiramiyorum bi türlü, aksi bi kız. O gunkeri
Insallah cok rahat yaparsiniz. Ilki neden sezeryan olmuştu? Ben cok bekledim ama sezeryana döndü simdi de ssvd den korkuyorum. Normal sancı, epidural, genel hepsini oldum ve 2 saat rahmimi zor dikmişler sancidan kağıt gibi olmus..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…