- 26 Nisan 2019
- 4.609
- 6.883
- 158
- 40
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #19.761
Bende oğlumun beni ve kardeşini odada beklemesini istiyordum ama şimdi ne yapsam kararsızım zaten hastane kabul edecekmi bilmiyorum
Ben konustum hastane ile sadece 1 refakatçi kabul ediyolar. o da tek kisi olacakmış donusumlu esim ve annem olsun istemistim. Kabul etmediler. Malesef eve gecince gorecek kardesini
gözün aydın canım maşallah ne güzel olmuş inşallah bende 2. ssvd mi olucam ilkinde epidural alacak kadar zorlanmadım umarım bundada zorlanmam hayırlısıyla bunuda normal yapıp kurtulurum tekrardan tebrik ederim sağlıcakla büyüt bebeğiniSelam kizlar dun gece dogum yaptim. Ssvd oldu. Epiduralle oldum. Epidural gercekten de hayat kurtariyor, imkaniniz varsa normal dogum yapacak arkadaşlara siddetle tavsiye ederim. Nst ile ilgili bir Bilgi vereyim. Onemli olan nst deki hareketin dalgali sekilde olmasi yoksa 100 gosterse bile sanci hissetmeyip 50 lerde cok fazla agri olabiliyor. Hepinize hayirli dogumlar diliyorum.
Belki sizin hastane kabul eder bi gorusun bakalimaçıkçası bu durum beni çok üzdü, 2 gece hastanede kalacağım, ve oğlum evde hem merak hemde benim için endişe hissedecek. Bir de tuhafıma gidiyor, hastaneden bebekle eve döndüğümüzde tanışacak olması. Sanki bebeği marketten almışta getirmişiz gibiHastane sürecine tanık olması, oğlum için çok daha iyi olurdu.
inşallah canımBelki sizin hastane kabul eder bi gorusun bakalim
Ankara'da hangi hastanede doğum yapacaksınız ?Ankaradamsiniz sizde bana birsey diyen olmadi simdilik
Son zamanlarda normalmiş diye okudum bendede oldu bugün biraz çünkü internetten bakayım dedim, sürekli olmadığı sürece rahmin kendini hazırlamasından kaynaklıymıs diye ama tabi kesin konusmamayım ne zaman gelirler ALLAH bilirkızlar 1 saat kadar önce kasıklarımda ağrı oldu biraz. regl ağrısı gibi gerçekten de. ama düzenli devam etmedi şu an yok mesela. acaba doğum falan mı yaklaştı.
valla bi tedirgin etti beni yalan yok. birkaç defa peşpeşe oldu şimdi yok mesela. hayırlı vakitte gelsinler inşallahSon zamanlarda normalmiş diye okudum bendede oldu bugün biraz çünkü internetten bakayım dedim, sürekli olmadığı sürece rahmin kendini hazırlamasından kaynaklıymıs diye ama tabi kesin konusmamayım ne zaman gelirler ALLAH bilir
İnşAllah canımvalla bi tedirgin etti beni yalan yok. birkaç defa peşpeşe oldu şimdi yok mesela. hayırlı vakitte gelsinler inşallah
valla benimki depar atarak büyüdüğü için korktum bi anİnşAllah canımbana hazırlanıyor gibi geliyor açıkçası bebeklerde iyice ağırlaştı kafalarıda aşağı baskı yaptıkça ara ara böyle olması normal sanki , zaten doğum sancısı geçmez ve beldende vurur diyorlar geçiyorsa sıkıntı yok diye düşünüyorum ama bakalım çok şükür zaten 35i gördük sayılır ben artık o kadar tedirgin olmuyorum 2 hafta sonra erken doğum bile sayılmayacak zaten
Yok kız korkma kilolu olunca erken gelecek diye birşey yok kivalla benimki depar atarak büyüdüğü için korktum bi an
ay helal olsun valla hala aklıma geldikçe tebrik ediyorum anneniYok kız korkma kilolu olunca erken gelecek diye birşey yok kiannemin dediğine göre 5 buçuk kilo doğan kardeşim 40 haftayı tamamlamış
Sanırsam ondan bana her fırsatta sezeryan oluverirsin diyor kadın kendi çektiği acıyı biliyor sonuçtaay helal olsun valla hala aklıma geldikçe tebrik ediyorum anneni
Him yurtdisi zor haklisin, esime ne zaman yurtdisindan teklif gelse Allahim cocukla temizlik yemek nasil kalkarim altindan diyodum. Destek almak cok pahali diye biliyorum. Sen bakici diyince sadece bakacak sandim kres gibi etkinlik falanda yaptirip edecekse daha nolsun.Canım yurtdışındayım kimseyi tanımıyorum zaten.bakıcı da belediye adına çalışan, eğitimini almış ve evini kreş ortamına çevirmiş, aynı yaşta 3 çocuğa bakan birisi. Eve de hafta da 3 gün 3 saatliğine birisi gelecek eşim yokken, kızıma bakmak için. Burda herşey saat ücreti karşılığı olduğu için sürekli çağırmak zor oluyor. Allah hepimize sabır ve güç kuvvet versin, çocuklarımız sağlıklı olsun da bakarız iyi kötü Allah’ın izniyle.
Canimsin Allah razi olsun duan icinÖğle uykusunu bıraktı canım bizimki. Apartmanda ıkı tane ablası var 3. ve 4. sınıfa giden onlar alıyor dısarı çıkarıyorlar gün içinde bzmkini sevdikleri için sağ olsunlar. O ara dinleniyorum. Az daha sabır biliyorum eşim inat ediyosun ha 37 ha 38. hafta diyo ama vcdan yaparım gibi geliyo sonra. Allah hepimize kolaylık versin. Sana da dua ediyorum ıkıncı dönem düşünürsün olmadı kreşi hem kardeşe de alışmış olur.
Kesin soyle yaparim diyemiyorum ama sanki beni o halde halsizce gormese mi diyorum. Ama okuduklarim kadsriyla yenidogani emzirirken buyugune de ayni yakinlikta sarilip sohbet edilmesi buyugune iyi hissettirir diyordu. O anki psikolojime bagli. Simdi hastaneye gelmesine gelsin ama donerken beni gonderdi kardesimle kaldi gibi de dusunebilirKızlar özellikle ikinci yada üçüncü gebeliğini geçiren annelere sormak istediğim birşey var. Pandemi sürecinden dolayı birçok hastane doğumda refakatçimiz dışında ziyaretçi kabul etmeyecek. Oğlum kardeşini ameliyathane çıkışı görmeyi çok istiyordu. Sen ameliyathaneden çıkana kadar onu hiç yanlız bırakmayacağım anne diyor. Refakatçi olarak eşim ve annem döönüşümlü kalır diye düşünüyorum. Yanlız bebeğimiz evimize gelmeden önce abisinin de en azından hastanede bir sefer görmesini çok arzu ediyorum. Kendisini ailenin dışında hissetsin istemiyorum. En azından babasıyla kısa bir bir ziyaret yapamaz mı? sizler bu süreci nasıl yönetmeyi düşündünüz?
Ah kuzum sakin sakin ayniyiz bende dokunsan hüngür patir aglarim yani. Gondermekten vazgectikten sonra bildigin kus gibi hafifledim ama. Hepsinin ustesinden gelecegiz biz cok gucluyuz cunku cok anneyizBenimde oğlum geçen sene kreşteydi aslında hem deprem sonra pandemi derken doğru düzgün gidemedi bile
Bu sene anaokulu yaşı ama korkudan göndermeyi düşünmüyorum çok hasta olmaya müsait hassas bi bünyesi var çok sıkıldı evde ama napalım bu süreç hepimizi etkiledi Allah yardımcımız olsun benim ikinci bebeğime şimdi istememin nedeni bile oğlum ilköğretime başlama yaşından önce olsun ona haksızlık olmasın yeterince ilgileneyim düşüncesiydi ama planlar tutmuyor işte kimin aklına gelirdi şu yaşadıklarımız
Ay bu konuda çok doluyum suçluluk bendede hat safhada sayfalarca yazarım kendimi tutmasam
Baskentte yapicam cocuk kardiyolojisi gerekliligi icinAnkara'da hangi hastanede doğum yapacaksınız ?
Su an ziyaretci kabul olmuyo mu yaKızlar özellikle ikinci yada üçüncü gebeliğini geçiren annelere sormak istediğim birşey var. Pandemi sürecinden dolayı birçok hastane doğumda refakatçimiz dışında ziyaretçi kabul etmeyecek. Oğlum kardeşini ameliyathane çıkışı görmeyi çok istiyordu. Sen ameliyathaneden çıkana kadar onu hiç yanlız bırakmayacağım anne diyor. Refakatçi olarak eşim ve annem döönüşümlü kalır diye düşünüyorum. Yanlız bebeğimiz evimize gelmeden önce abisinin de en azından hastanede bir sefer görmesini çok arzu ediyorum. Kendisini ailenin dışında hissetsin istemiyorum. En azından babasıyla kısa bir bir ziyaret yapamaz mı? sizler bu süreci nasıl yönetmeyi düşündünüz?
Insallah cok rahat yaparsiniz. Ilki neden sezeryan olmuştu? Ben cok bekledim ama sezeryana döndü simdi de ssvd den korkuyorum. Normal sancı, epidural, genel hepsini oldum ve 2 saat rahmimi zor dikmişler sancidan kağıt gibi olmus..gözün aydın canım maşallah ne güzel olmuş inşallah bende 2. ssvd mi olucam ilkinde epidural alacak kadar zorlanmadım umarım bundada zorlanmam hayırlısıyla bunuda normal yapıp kurtulurum tekrardan tebrik ederim sağlıcakla büyüt bebeğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?