2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Benimde aşırı arttı ya koyu kıvam ve sulu
Dogumun yaklastiginin işareti olabilir kızımda hatırlıyorum günlük ped dayanmiyordu eski atletlerden kesip koyuyordum hiç tahriş olmuyordu krem gibi çok fazla akıntım oluyordu son haftalarda . Daha bunda öyle artan bı akıntım olmadı daha var galiba benim

Edilmesi lazım tek başına çok zor ben cam falan hiç bişey silmedim gerçekten sağa sola yapmaktan bile Yoruldum normalde bütün temizliğimi kendim yapıyordum ama böyle olunca çok zor.
Valla hiç teklif etmediler bile . Gözümde büyüyen tek şey benimde camlar yere kadar boydan ve her odada 3 er tane var toplam 21 cam var valla üst katı iki hafta önce falan silmisdim hepsini şimdi silmicem tekrar sigamiyorum zaten göbeğimden . İki kipirdamak bile çok çok yoruyor artik

Millet başladı şimdiden bebek doğunca şunu ver ilk vs diye.bunu diyende en yakınlarım.kalp kırmak istemiyorum ama saçma sapan seyleri bebeğime denememi istemeleri saçma ötesi ya. Yok bunu yaparsan gazsız olurmuş yok şunu yaparsan kokmazmış. Hormonlardan çok mu saldırganım bilemiyorum ama saçmalamayın yaaa deyiverdim yani

Kızlar son haftalarda kilo artışı hızınız nasıl normalde ben çok iyi giderken birden artış oldu suan 8 kilo almışım 35 hafta da çoğu kişi için az bu kilo ama benim için çok zira 86 kilo ile hamile kaldım

Ondan mı acaba sürekli ıslaklık oluyo dediğin gibi kremsi akıntı yarın hastaneye gidicem siğil muhabbeti ne acaba alttan bakar mı doktor

Keşke yardımcı olsalar uzaklar mı benim alt kattlar.baya da varmış canm boşver kendini yorma ya senden önemli mi cam çok çamurlu falan değilse silme ya.

Benim kilo alimim çok yavaşladı son 1 aydır. Ama zaten normal aralığın üst sınırında alıyordum hep

Cuma günü gorucez kilomu bı ay önce 16 kilo almisdim yani senin iki katin

Kimseyi bende takmam kendi bildiğimi yaparım ama bazı şeylerin faydası olduğuna da inaniyorum

Zaten devlet hastanesi ya herşeye normal diyo Bence de bişey yok normal dicek yinede ama korkuyorum ben alttan muayene de ya gün boyu kendime cesaret vermeye çalışıyorum
2 dk sonra unutursun canım akintini söylersen bakar bence ben desem bakar yani.

Zaten devlet hastanesi ya herşeye normal diyo Bence de bişey yok normal dicek yinede ama korkuyorum ben alttan muayene de ya gün boyu kendime cesaret vermeye çalışıyorum
Hiç korkma bende hayatımda ilk kez oldum hiç abartılacak bişey yok afedersin bebis nasıl olduysa o da öyle sadece kafamda bi korku var ilk irkiliyorsun sonra normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…