Cuma günü gorucez kilomubı ay önce 16 kilo almisdim yani senin iki katin
Ben 65 tim diyorum hamile kalmadan önce şuan 73 10 kilo bile almamışım bu normal mi acabaDaha benim hamile kaldgim kiloya bile ulasmamissindir
Ben daha önce oldum acımıştı ondan da korkuyorum galiba ya ilk te acile gitmiştim daha hamile değildim korkutmuşlardı baya ikinci pek acımadı üçüncüde de biraz acıdı ama kendimi kasmasam acımıcak bunu biliyorum ama elimde olmadan sıkıyorum ondan acıyor galiba.Hiç korkma bende hayatımda ilk kez oldum hiç abartılacak bişey yok afedersin bebis nasıl olduysa o da öyle sadece kafamda bi korku var ilk irkiliyorsun sonra normal
Ben de zaten 15 kılo almıstım ılk 6 ay şimdi daha yavas gıdıyo gitsın de yanı :)))bebek alsa yeter yoksa ben patlıcam,Benim kilo alimim çok yavaşladı son 1 aydır. Ama zaten normal aralığın üst sınırında alıyordum hep
Bencede kesin sezeryansa anlamsızKızlar ben mesela sezeryan olacağım alttan açıklık muayenesi çok saçma değil mi sizce de? Sezeryan olacak kişilerde de yapılıyor mu? Muayeneden değil de o çatala oturmaktan nefret ediyorum gerçekten hiç istemiyorum
Bencede kesin sezeryansa anlamsız
Sor bence acık acık,unuttumu acaba sezeryan olcagını diycem de ikiz zaten unutamazBence de. Doktorum yarın isterse yaptırmasam olmaz mı diycem acile gidince yapmışlardı bir kere sonra da yaptırmadım hiç
Sor bence acık acık,unuttumu acaba sezeryan olcagını diycem de ikiz zaten unutamaz
Ben yarın gideceğim. 37+2 olacağız yarın37 haftada Dr giden var mı bebeğinizin boyu kilosu kaç çıktı acaba
Benimde korkulu rüyam alttan muayene olmak yapan sabırlı ise sakın sakın yapıyo sabırlı değilsede kızıp yapmiyo napim gerçekten can aciyo amaBen daha önce oldum acımıştı ondan da korkuyorum galiba ya ilk te acile gitmiştim daha hamile değildim korkutmuşlardı baya ikinci pek acımadı üçüncüde de biraz acıdı ama kendimi kasmasam acımıcak bunu biliyorum ama elimde olmadan sıkıyorum ondan acıyor galiba.
Evet bir defasında doktor konuşturmuştu iyi davranmıştı o kadar acımamıştı.bide kendimizi kasmasak acımıcak da işteBenimde korkulu rüyam alttan muayene olmak yapan sabırlı ise sakın sakın yapıyo sabırlı değilsede kızıp yapmiyo napim gerçekten can aciyo ama
Benimde eskisine göre azaldı artık kilo aldılar yerleri daraldı o yüzden az hareketleri sanırımMrb hanımlar hatırlayanlar bilir rabbim nasip ederse bende haziran annesi olucam rabbim hepimize hayırlı kolay doğumlar nasip etsin inşallah yazdıklarınızı hep okuyorum bisey soracam bebeğinizin hareketleri nasıl acaba bende fazla yok arada endişeleniyorum ama kıpırdayınca endişem bitiyo ebeye dedim bir kere normal dedi bu sefer gittiğimde tekrar söylicem belki ultrasondan bakarlar bir zahmet
Benimde son bir kontrolüm kaldı ondada yapar bence gene ona psikolojik olarak kendimi iyi hazırlamam lazım kasmicam başka bisey düşüncem o anEvet bir defasında doktor konuşturmuştu iyi davranmıştı o kadar acımamıştı.bide kendimizi kasmasak acımıcak da işte
Inşallah öyledir canımBenimde eskisine göre azaldı artık kilo aldılar yerleri daraldı o yüzden az hareketleri sanırım
Bana Fitil Verdi doktor. Suyla karışık gibi bi akıntı.Kızlar akintiniz da artış var mi son bi kaç gündür islaklik hissediyorum acaba su mu diyorum bi bakiyorum akıntı kıvamlı kokusuz seffaf rahim kendini hazırlıyor diyor internette bir de ben nedense 38 de dogurucam.gibi hissediyorum
Bende yarın gideceğim gittiğim Dr hep iri diyo sezaryen olabilirsin diyo şimdi başka Dr gideceğim bakalım bu ne diyecekBen yarın gideceğim. 37+2 olacağız yarın
Bosver ya saglık ocaklarında vırus cokmus ,degerlerını zaten dr un olcuyodurBeni geçen sağlık ocağından aradılar kan ölçümü için ama gitmedim ben ya bi kere tiroidim yanlış çıkmıştı dahada güvenmiyorum oraya gitmesem bişe olurmu ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?