2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Hiç korkma bende hayatımda ilk kez oldum hiç abartılacak bişey yok afedersin bebis nasıl olduysa o da öyle sadece kafamda bi korku var ilk irkiliyorsun sonra normal
Ben daha önce oldum acımıştı ondan da korkuyorum galiba ya ilk te acile gitmiştim daha hamile değildim korkutmuşlardı baya ikinci pek acımadı üçüncüde de biraz acıdı ama kendimi kasmasam acımıcak bunu biliyorum ama elimde olmadan sıkıyorum ondan acıyor galiba.

Kızlar ben mesela sezeryan olacağım alttan açıklık muayenesi çok saçma değil mi sizce de? Sezeryan olacak kişilerde de yapılıyor mu? Muayeneden değil de o çatala oturmaktan nefret ediyorum gerçekten hiç istemiyorum

Mrb hanımlar hatırlayanlar bilir rabbim nasip ederse bende haziran annesi olucam rabbim hepimize hayırlı kolay doğumlar nasip etsin inşallah yazdıklarınızı hep okuyorum bisey soracam bebeğinizin hareketleri nasıl acaba bende fazla yok arada endişeleniyorum ama kıpırdayınca endişem bitiyo ebeye dedim bir kere normal dedi bu sefer gittiğimde tekrar söylicem belki ultrasondan bakarlar bir zahmet

Benimde korkulu rüyam alttan muayene olmak yapan sabırlı ise sakın sakın yapıyo sabırlı değilsede kızıp yapmiyo napim gerçekten can aciyo ama

Benimde korkulu rüyam alttan muayene olmak yapan sabırlı ise sakın sakın yapıyo sabırlı değilsede kızıp yapmiyo napim gerçekten can aciyo ama
Evet bir defasında doktor konuşturmuştu iyi davranmıştı o kadar acımamıştı.bide kendimizi kasmasak acımıcak da işte

Benimde eskisine göre azaldı artık kilo aldılar yerleri daraldı o yüzden az hareketleri sanırım

Beni geçen sağlık ocağından aradılar kan ölçümü için ama gitmedim ben ya bi kere tiroidim yanlış çıkmıştı dahada güvenmiyorum oraya gitmesem bişe olurmu ki ?

Evet bir defasında doktor konuşturmuştu iyi davranmıştı o kadar acımamıştı.bide kendimizi kasmasak acımıcak da işte
Benimde son bir kontrolüm kaldı ondada yapar bence gene ona psikolojik olarak kendimi iyi hazırlamam lazım kasmicam başka bisey düşüncem o an

Bana Fitil Verdi doktor. Suyla karışık gibi bi akıntı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…