2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Beni ittiriyor sadece tekmesi falan yok yani canım
Doktor eskisi gibi hareket bekleme demişti, hem bebekler büyüdü yer daraldı, bende de genelde hafif hareketler oluyor, hatta bazılarını elimi koymayınca anlamıyorum, yine de takip etmek lazım az yada çok bi hareket onemli

Benide o zaman eve gönderdi iki kutu hap verdi kanamayida bulamadı ama o zaman tahlil yapmışlardı gerçi kanımda enfeksiyon çıkmıştı onunla alakalimidir bilmiyom tabi bende nasıl dogurcam kara kara düşünüyorum arkamda kimse yok senin kızın var belki dusunuyon tek yanımda eşim var onuda günde bir defa bizi görmeye izin verseler yeterli olur bakalım nasıl olcak

Aaa gerçekten doğru diyon elimi koymadan bende anlamiyom demekki normalmiş canım bu günleride sağlıkla gecirseydik inşallah

Gozun aydin canim cokk sevindim adina

Benimkiler de hiç farklı değil .. boşta bi kız kardeşim var mesela, ne evli ne çalışiyo ama asla yardımcı olmaz hatta gelse lohusa halimle ben ona hizmet etmek zorunda kalırım o derece
Aynen kardeşim de var nişanlı o da öyle anca bizi çaya çağır yemeğe çağır der durur bu halimle

Gözün aydın canım ne mutlu dönmez inşallah hakkında en hayırlı si olsun

Gözün aydın inşallah bı sıkıntı olmaz biraz daha dursun bebisler

Ben hala ateşolcer almadım fıyat performans olarak iyi bi onerınız varmı

Modelini hatirlamiyorum ama 4 yil once aldigim braun kulaktanolcer hala cok guzel calisiyor. Cok aktif kullandim. Ama fiyatlar 3 katina cikmis. Karar vermezsen simdilik koltuk altindan olcer al bulunsun

Aynen kardeşim de var nişanlı o da öyle anca bizi çaya çağır yemeğe çağır der durur bu halimle
Neyse ya. Bazen böyle iyi diyorum. Böylece her konuda kendine yeten kimseden beklentisi de olmayan kimseye eyvallahı da olmayan güçlü kadınlara dönüştük güçlü ve sabırlı ..

Neyse ya. Bazen böyle iyi diyorum. Böylece her konuda kendine yeten kimseden beklentisi de olmayan kimseye eyvallahı da olmayan güçlü kadınlara dönüştük güçlü ve sabırlı ..
Aynen öyle benim de tek duam " Allahım beni senden başkasına muhtaç etme" demek oluyor her halime çok çok çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…