Doktor eskisi gibi hareket bekleme demişti, hem bebekler büyüdü yer daraldı, bende de genelde hafif hareketler oluyor, hatta bazılarını elimi koymayınca anlamıyorum, yine de takip etmek lazım az yada çok bi hareket onemliBeni ittiriyor sadece tekmesi falan yok yani canım
Benide o zaman eve gönderdi iki kutu hap verdi kanamayida bulamadı ama o zaman tahlil yapmışlardı gerçi kanımda enfeksiyon çıkmıştı onunla alakalimidir bilmiyom tabi bende nasıl dogurcam kara kara düşünüyorum arkamda kimse yok senin kızın var belki dusunuyon tek yanımda eşim var onuda günde bir defa bizi görmeye izin verseler yeterli olur bakalım nasıl olcakŞükür canımbenim şansıma acile gittiğim gün şu an ki doktorum varmış o ultrasonda baktı ve hastaneye yatırdı 4 gün kaldım eşim polis kızım 4 yaşında falan çok perişan olduk. O yüzden o ilk bakan kadın doktora sinir oluyorum hala Geçen kendi doktorum yokmuş o kadına verdi numara istemiyorum başka doktora verin dedim sekreter gıcıklığına vermedi ta başhekime gittim adam da kadını biliyor demek ki neden o doktoru istemiyorsunuz demedi. 4 gün hastane kaldım sonra 10+10 rapor verdi doktorum çalışmadım evde yattım geçti şükür
Amin inşallah. Teşekkür ederimHaftaya benimde dönmüş olur inşallah yaaaGözünüz aydın
Aaa gerçekten doğru diyon elimi koymadan bende anlamiyom demekki normalmiş canım bu günleride sağlıkla gecirseydik inşallahDoktor eskisi gibi hareket bekleme demişti, hem bebekler büyüdü yer daraldı, bende de genelde hafif hareketler oluyor, hatta bazılarını elimi koymayınca anlamıyorum, yine de takip etmek lazım az yada çok bi hareket onemli
Geçicek inşallah:)Aaa gerçekten doğru diyon elimi koymadan bende anlamiyom demekki normalmiş canım bu günleride sağlıkla gecirseydik inşallah
Gozun aydin canim cokk sevindim adina37+2 den herkese günaydınbiz çıktık doktor kontrolünden. 3180 kg 49 cm.
36+3 e kadar makat gelişi olan bebeğim dönmüş.
Burada bir topikte inşikak süresini okuyun ve secde ayeti var onu yapın yazıyordu. Bende erken doğum riski olduğundan beri namazlarımı hep sandalye de ima yoluyla kıldım. tilavet secdesini de sandalyede ima yoluyla kıldım.bebek makat gelişiyse bunları yapınca doğum pozisyonuna geliyor demişlerdi. Zaten hep uzanıyordum 32 den beri. Sadece lavaboya ve namaz için kalkıyordum. Hep ikimiz için hangi doğum şekli hayırlısıysa o şekilde olsun diye dua ettim. Haftaya çatı muayenesi yapacağım dedi doktorum. Ama bebek yine dönebilir bilgin olsun dedi
Aynen kardeşim de var nişanlı o da öyle anca bizi çaya çağır yemeğe çağır der durur bu halimleBenimkiler de hiç farklı değil .. boşta bi kız kardeşim var mesela, ne evli ne çalışiyo ama asla yardımcı olmaz hatta gelse lohusa halimle ben ona hizmet etmek zorunda kalırım o derece
Teşekkür ederim canım benimGozun aydin canim cokk sevindim adina
Doktora gittin miBende yarın gideceğim gittiğim Dr hep iri diyo sezaryen olabilirsin diyo şimdi başka Dr gideceğim bakalım bu ne diyecek
Gözün aydın canım ne mutlu dönmez inşallah hakkında en hayırlı si olsun37+2 den herkese günaydınbiz çıktık doktor kontrolünden. 3180 kg 49 cm.
36+3 e kadar makat gelişi olan bebeğim dönmüş.
Burada bir topikte inşikak süresini okuyun ve secde ayeti var onu yapın yazıyordu. Bende erken doğum riski olduğundan beri namazlarımı hep sandalye de ima yoluyla kıldım. tilavet secdesini de sandalyede ima yoluyla kıldım.bebek makat gelişiyse bunları yapınca doğum pozisyonuna geliyor demişlerdi. Zaten hep uzanıyordum 32 den beri. Sadece lavaboya ve namaz için kalkıyordum. Hep ikimiz için hangi doğum şekli hayırlısıysa o şekilde olsun diye dua ettim. Haftaya çatı muayenesi yapacağım dedi doktorum. Ama bebek yine dönebilir bilgin olsun dedi
İnşallah canım sıkma canını nasipse ne varsa o oluyorHaftaya benimde dönmüş olur inşallah yaaaGözünüz aydın
Gözün aydın inşallah bı sıkıntı olmaz biraz daha dursun bebislerKızlar şimdi doktordan çıktım 10dk ara ile 3 tansiyon ölçümü yaptırdı 14-7 civarında çıktı doktorum bu normal dedi öğleden sonra tekrar gidip 3 kere daha ölçtürücem bakalım. Ona göre konuşucaz
Ben hala ateşolcer almadımfıyat performans olarak iyi bi onerınız varmı
Neyse ya. Bazen böyle iyi diyorum. Böylece her konuda kendine yeten kimseden beklentisi de olmayan kimseye eyvallahı da olmayan güçlü kadınlara dönüştükAynen kardeşim de var nişanlı o da öyle anca bizi çaya çağır yemeğe çağır der durur bu halimle
Sendemi tek bakicaksin canım bebeğine kimsen gelemiyormuNeyse ya. Bazen böyle iyi diyorum. Böylece her konuda kendine yeten kimseden beklentisi de olmayan kimseye eyvallahı da olmayan güçlü kadınlara dönüştükgüçlü ve sabırlı ..
Hadi gozunaydın inş herssy yolundadır
Haftan cok iyi canim gelisimini tamamlamislar artik. Sıkınti etme bundan sonrasini
Gözün aydın inşallah bı sıkıntı olmaz biraz daha dursun bebisler
Aynen öyle benim de tek duam " Allahım beni senden başkasına muhtaç etme" demek oluyor her halime çok çok çok şükürNeyse ya. Bazen böyle iyi diyorum. Böylece her konuda kendine yeten kimseden beklentisi de olmayan kimseye eyvallahı da olmayan güçlü kadınlara dönüştükgüçlü ve sabırlı ..
Teşekkür ederimGözün aydın canım ne mutlu dönmez inşallah hakkında en hayırlı si olsun
Evet öyle canım ..Sendemi tek bakicaksin canım bebeğine kimsen gelemiyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?