Evet hiç gitmek istemiyorum zaten doktorda bişey demiyo anlamadımBosver ya saglık ocaklarında vırus cokmus ,degerlerını zaten dr un olcuyodur
Benimde 38+3 dogum kismetse35+0da gittim 37de tekrar gidicem, 38-39 arası da doğum planladıkbizde kontrol böyle olucak .. tek kontrol kaldı yani
Bende kilolu olmayı sevmiyorum ama napalim bi süre takilcaz artıkHiç sıkıntı yok o zaman ne güzel
Kızlar yaklasık 1 ay var 40 haftama, gogus ucu kremımı ve kalkanı kullanmaya baslasammı ki, gogus ucuna kremı surerken cok yuzeysel surmek lazımmıs sanırım,cubku gogus ucu uyarımı dogumu başlatıyormuş
Dr demedi mi şu zaman da gel diye
Benim toplamda 14 oldu, her hafta 1 kg civarı alıyorum şuanKızlar son haftalarda kilo artışı hızınız nasıl normalde ben çok iyi giderken birden artış oldu suan 8 kilo almışım 35 hafta da çoğu kişi için az bu kilo ama benim için çok zira 86 kilo ile hamile kaldım
Bana doktor günde 10 defa iyi dedi, yemeklerini düzenli yiyorsan yemeklerden sonra 5 kere harekette iyi dediMrb hanımlar hatırlayanlar bilir rabbim nasip ederse bende haziran annesi olucam rabbim hepimize hayırlı kolay doğumlar nasip etsin inşallah yazdıklarınızı hep okuyorum bisey soracam bebeğinizin hareketleri nasıl acaba bende fazla yok arada endişeleniyorum ama kıpırdayınca endişem bitiyo ebeye dedim bir kere normal dedi bu sefer gittiğimde tekrar söylicem belki ultrasondan bakarlar bir zahmet
Benimde korkulu rüyam alttan muayene olmak yapan sabırlı ise sakın sakın yapıyo sabırlı değilsede kızıp yapmiyo napim gerçekten can aciyo ama
Muhtemelen canımen son 73 dum işte bı 5 falan daha almış olabilirim
Valla güya son haftalar da kilo alımı duruyor diye biliyorum 4 hafta da rekor kirmayiz insallahBenim toplamda 14 oldu, her hafta 1 kg civarı alıyorum şuan
Neden birlikte kullanılmıyor? kremi sürüp kapak taksak hem degmez krem sütyene fln. Ben bugun ilkkez sürdum bakalım krem , günde ıkı tane de hurmaya basladım erken mi bılmıyorum ama cok gecıkırse de stres oluruz sanki ,bide kafa çok buyuyomus son haftalarda o da normal dogumu zorlastırıyormus,tabıkı herseyım hayırlısı ,nssıl gelmek isterlersekalkanla krem aynanda surulmuyormus ben krem suruyorum dogum sonrasi gumus kapak...
Ama benim sezeryan olucak 38+3 te o yuzden basladm bgn
Neden birlikte kullanılmıyor? kremi sürüp kapak taksak hem degmez krem sütyene fln. Ben bugun ilkkez sürdum bakalım krem , günde ıkı tane de hurmaya basladım erken mi bılmıyorum ama cok gecıkırse de stres oluruz sanki ,bide kafa çok buyuyomus son haftalarda o da normal dogumu zorlastırıyormus,tabıkı herseyım hayırlısı ,nssıl gelmek isterlerse
Beni ittiriyor sadece tekmesi falan yok yani canımBana doktor günde 10 defa iyi dedi, yemeklerini düzenli yiyorsan yemeklerden sonra 5 kere harekette iyi dedi
Hadiya ,seninki gumus kapak mı ,benı ki phılıps avent ,o da mı oyle kikapagi satan firma krem kapagin etkisini onluyor beraber kullan onermiyoruz dedii
Hiç deme canım ya bide ilk daha önce böyle bisey görmedim 3 aylıkken kanamam oldu doktor baktı ben çığlık atınca o spekulumu aldı çöpe attı bakamadıBen muayene öncesi uyarıyorum yapacak kişiyi spekulum ile asla muayene olamıyorum falan diye parmakla yapmıştı o da ilk etapta kasıyorum sonra yavaş yavaş serbest bırakınca sorun olmamıştı. Ama ben de bizi kasan o çatal koltuk gerçekten çok iğrenç ya
Hadiya ,seninki gumus kapak mı ,benı ki phılıps avent ,o da mı oyle ki
Hiç deme canım ya bide ilk daha önce böyle bisey görmedim 3 aylıkken kanamam oldu doktor baktı ben çığlık atınca o spekulumu aldı çöpe attı bakamadı
Peki kapagı da kaynatıyomusun dezenfekte için emzik biberon vs gibi?Yok canım ben ilk doğumumda da avent kalkan kullandım yara olduğunda başlarda krem ve kapak olarak kullandım sonra zaten süt gelmeye başlıyor ya göğüs ucunu nemlendiriyor kapak yara olmuyor o zaman kreme de gerek kalmıyor. Çok memnun kalmıştım ben hiç öyle ağır yaram olmadıinşallah hiçbirimizin olmaz
Peki kapagı da kaynatıyomusun dezenfekte için emzik biberon vs gibi?
Herhalde enfeksiyon varmı yokmu diye bakıyorlar ki bakamadı zatenBenim de 10 haftalıkken doktor alttan ultrasonla muayene yaptı sabahına kanamam oldu ama nasıl bir kanama adet gibi. Sonra gittik apar topar acile orada da alttan bakıcaz dedilerçile gibi ben hemşireye dedim o aletle asla baktıramıyorum parmağıyla iyi kötü baktı. O günden beri de acile de gitsem bakalım diyorlar hayır diyorum o ilk muayeneyi yapan doktora da bir daha asla gitmedim şimdiki doktorumla devam ettim o da şaşırdı niye alttan baktı ki ne alaka diye. Doktorlarda gerçekten garip ya
Herhalde enfeksiyon varmı yokmu diye bakıyorlar ki bakamadı zatenbenimde üç gün sürdü ultrasonda iyi dedi bisey görünmüyo daha da kesildi zaten sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsin inşallah rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?