2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kızlar yaklasık 1 ay var 40 haftama, gogus ucu kremımı ve kalkanı kullanmaya baslasammı ki, gogus ucuna kremı surerken cok yuzeysel surmek lazımmıs sanırım,cubku gogus ucu uyarımı dogumu başlatıyormuş

kalkanla krem aynanda surulmuyormus ben krem suruyorum dogum sonrasi gumus kapak...
Ama benim sezeryan olucak 38+3 te o yuzden basladm bgn

Benim toplamda 14 oldu, her hafta 1 kg civarı alıyorum şuan

Bana doktor günde 10 defa iyi dedi, yemeklerini düzenli yiyorsan yemeklerden sonra 5 kere harekette iyi dedi

Benimde korkulu rüyam alttan muayene olmak yapan sabırlı ise sakın sakın yapıyo sabırlı değilsede kızıp yapmiyo napim gerçekten can aciyo ama

Ben muayene öncesi uyarıyorum yapacak kişiyi spekulum ile asla muayene olamıyorum falan diye parmakla yapmıştı o da ilk etapta kasıyorum sonra yavaş yavaş serbest bırakınca sorun olmamıştı. Ama ben de bizi kasan o çatal koltuk gerçekten çok iğrenç ya

kalkanla krem aynanda surulmuyormus ben krem suruyorum dogum sonrasi gumus kapak...
Ama benim sezeryan olucak 38+3 te o yuzden basladm bgn
Neden birlikte kullanılmıyor? kremi sürüp kapak taksak hem degmez krem sütyene fln. Ben bugun ilkkez sürdum bakalım krem , günde ıkı tane de hurmaya basladım erken mi bılmıyorum ama cok gecıkırse de stres oluruz sanki ,bide kafa çok buyuyomus son haftalarda o da normal dogumu zorlastırıyormus,tabıkı herseyım hayırlısı ,nssıl gelmek isterlerse

kapagi satan firma krem kapagin etkisini onluyor beraber kullan onermiyoruz dedii

Hiç deme canım ya bide ilk daha önce böyle bisey görmedim 3 aylıkken kanamam oldu doktor baktı ben çığlık atınca o spekulumu aldı çöpe attı bakamadı

Hadiya ,seninki gumus kapak mı ,benı ki phılıps avent ,o da mı oyle ki

Yok canım ben ilk doğumumda da avent kalkan kullandım yara olduğunda başlarda krem ve kapak olarak kullandım sonra zaten süt gelmeye başlıyor ya göğüs ucunu nemlendiriyor kapak yara olmuyor o zaman kreme de gerek kalmıyor. Çok memnun kalmıştım ben hiç öyle ağır yaram olmadı inşallah hiçbirimizin olmaz

Hiç deme canım ya bide ilk daha önce böyle bisey görmedim 3 aylıkken kanamam oldu doktor baktı ben çığlık atınca o spekulumu aldı çöpe attı bakamadı

Benim de 10 haftalıkken doktor alttan ultrasonla muayene yaptı sabahına kanamam oldu ama nasıl bir kanama adet gibi. Sonra gittik apar topar acile orada da alttan bakıcaz dediler çile gibi ben hemşireye dedim o aletle asla baktıramıyorum parmağıyla iyi kötü baktı. O günden beri de acile de gitsem bakalım diyorlar hayır diyorum o ilk muayeneyi yapan doktora da bir daha asla gitmedim şimdiki doktorumla devam ettim o da şaşırdı niye alttan baktı ki ne alaka diye. Doktorlarda gerçekten garip ya

Peki kapagı da kaynatıyomusun dezenfekte için emzik biberon vs gibi?

Herhalde enfeksiyon varmı yokmu diye bakıyorlar ki bakamadı zaten benimde üç gün sürdü ultrasonda iyi dedi bisey görünmüyo daha da kesildi zaten sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsin inşallah rabbim

Herhalde enfeksiyon varmı yokmu diye bakıyorlar ki bakamadı zaten benimde üç gün sürdü ultrasonda iyi dedi bisey görünmüyo daha da kesildi zaten sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsin inşallah rabbim

Şükür canım benim şansıma acile gittiğim gün şu an ki doktorum varmış o ultrasonda baktı ve hastaneye yatırdı 4 gün kaldım eşim polis kızım 4 yaşında falan çok perişan olduk. O yüzden o ilk bakan kadın doktora sinir oluyorum hala Geçen kendi doktorum yokmuş o kadına verdi numara istemiyorum başka doktora verin dedim sekreter gıcıklığına vermedi ta başhekime gittim adam da kadını biliyor demek ki neden o doktoru istemiyorsunuz demedi. 4 gün hastane kaldım sonra 10+10 rapor verdi doktorum çalışmadım evde yattım geçti şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…