Çok uzak değiller aslında kayınvalidem bayramda buradaydı işte 10 dk mesafede hafta sonu yine Antalya ya gidecekler gorumcemle onun Dr orda oda hamile hep onun yanında . Annemler de yakın aslında ama yorma kendini den başka bişey demiyorlar öyle yapcam zaten yormadan azar azar yapabildigimi yaparım zaten misafir falan kabul edemem doğum sonrası kendi icim rahat etsin diyeKeşke yardımcı olsalar uzaklar mı benim alt kattlar.baya da varmış canm boşver kendini yorma ya senden önemli mi cam çok çamurlu falan değilse silme ya.
Haftan baya ileri nst girmedin mi hiç . Daha gerçi bende hiç girmedim ama bı aydır gitmedim bakalım bu cuma gorecez nst ister miAkıntı geçen de söylemiştim normal dedi ama bu sefer bu çıkan şey için bakar diye düşünüyorum bide nst koyar büyük ihtimal
Bünye meselesi ben iki gebeligimde de çok aldım bu az bile geldi bana 25 26 kilo almisdim. Keşke bunu 20 yle bitirsemBen 65 tim diyorum hamile kalmadan önce şuan 73 10 kilo bile almamışım bu normal mi acaba
Acilman olmuşsa bekletmez direk sezeryana alır canım. Onun için sezeryan olacaklara da yapıyorlar son haftalarda ya da nst de sancı falan çıkanlaraKızlar ben mesela sezeryan olacağım alttan açıklık muayenesi çok saçma değil mi sizce de? Sezeryan olacak kişilerde de yapılıyor mu? Muayeneden değil de o çatala oturmaktan nefret ediyorum gerçekten hiç istemiyorum
Hadiya ,seninki gumus kapak mı ,benı ki phılıps avent ,o da mı oyle ki
Ben gittigimde girsem mi dusuncesindeydim ama bebek bu kadar hareketli gerek yok gibi konustu ya da ben oyle anladim... ultrAson jeli soguk fln o suruldu mu ztn gezinen ultrason aletine bile tekmeler atiyo
Acilman olmuşsa bekletmez direk sezeryana alır canım. Onun için sezeryan olacaklara da yapıyorlar son haftalarda ya da nst de sancı falan çıkanlara
O saçma işte dediğin gibiSancı çıkarsa yada ağrın olursa anlarım da rutin olarak istemesi saçma bence. Mesela burada kadın doğum acile gittiğinde giden herkese rutin açıklık muayenesi yapıyorlar. Bir keresinde bebeklerden birini hissetmedim akşama kadar gittim açıklık bakalım diyorlar ne alaka ya dedim baktırmadım
Sağlıkla gelsinBenimde 38+3 dogum kismetse
Ben patladım sayılır . Karın cildim haritaya döndüBen de zaten 15 kılo almıstım ılk 6 ay şimdi daha yavas gıdıyo gitsın de yanı :)))bebek alsa yeter yoksa ben patlıcam,
Başka bir yerde, hastanede filan yaptırıp sonuçları iletsen de olur canım .. karaciğer, idrar, kansızlık değerlerine filan bakmak için istemişlerdirBeni geçen sağlık ocağından aradılar kan ölçümü için ama gitmedim ben ya bi kere tiroidim yanlış çıkmıştı dahada güvenmiyorum oraya gitmesem bişe olurmu ki ?
Benimkiler de hiç farklı değil .. boşta bi kız kardeşim var mesela, ne evli ne çalışiyo ama asla yardımcı olmaz hatta gelse lohusa halimle ben ona hizmet etmek zorunda kalırım o dereceÇok uzak değiller aslında kayınvalidem bayramda buradaydı işte 10 dk mesafede hafta sonu yine Antalya ya gidecekler gorumcemle onun Dr orda oda hamile hep onun yanında . Annemler de yakın aslında ama yorma kendini den başka bişey demiyorlar öyle yapcam zaten yormadan azar azar yapabildigimi yaparım zaten misafir falan kabul edemem doğum sonrası kendi icim rahat etsin diye
Hadi gozunaydın inş herssy yolundadırKızlar şimdi doktordan çıktım 10dk ara ile 3 tansiyon ölçümü yaptırdı 14-7 civarında çıktı doktorum bu normal dedi öğleden sonra tekrar gidip 3 kere daha ölçtürücem bakalım. Ona göre konuşucaz
Haftan cok iyi canim gelisimini tamamlamislar artik. Sıkınti etme bundan sonrasiniKızlar şimdi doktordan çıktım 10dk ara ile 3 tansiyon ölçümü yaptırdı 14-7 civarında çıktı doktorum bu normal dedi öğleden sonra tekrar gidip 3 kere daha ölçtürücem bakalım. Ona göre konuşucaz
Haftaya benimde dönmüş olur inşallah yaaa37+2 den herkese günaydınbiz çıktık doktor kontrolünden. 3180 kg 49 cm.
36+3 e kadar makat gelişi olan bebeğim dönmüş.
Burada bir topikte inşikak süresini okuyun ve secde ayeti var onu yapın yazıyordu. Bende erken doğum riski olduğundan beri namazlarımı hep sandalye de ima yoluyla kıldım. tilavet secdesini de sandalyede ima yoluyla kıldım.bebek makat gelişiyse bunları yapınca doğum pozisyonuna geliyor demişlerdi. Zaten hep uzanıyordum 32 den beri. Sadece lavaboya ve namaz için kalkıyordum. Hep ikimiz için hangi doğum şekli hayırlısıysa o şekilde olsun diye dua ettim. Haftaya çatı muayenesi yapacağım dedi doktorum. Ama bebek yine dönebilir bilgin olsun dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?