Valla çok geç kalmasın 5 kilo nasıl doğurimHeyecan va rmı sende de bide 41 e kadar gelmiyolarmış
Bence normal kiloları ya ben diyorum doğana kadar anca 3500 falan olur belkiValla çok geç kalmasın 5 kilo nasıl doğurim
Benim 2-3 saatir nasıl baskı var sanki tırnaklarıyla kazıyor. Bende yarın gidicem kısmetseHahaha benim baskı var aşağıda kafası zaten ama bugün nst normal çıkınca dedim 41 e kadar gelmezse yandık
Hastane benim evime 5 dk yürüme mesafesi araba kardesimde evde kardeşim olmazsa annem yürüyerek bile gidersin karşında hemen diyoArabamız yok canım biz kendimiz gidemeyiz bilmiyorum nasıl olacak komşuya giderim napim
Kayinvalidelerin normal doğum sevdasıKendi ailem beni bildikleri icin sezaryen ol diyor. Esim de karismiyor ama kayinvalidem ve etrafi surekli telefonda normal yaparsin insaAllah diyorlar. Ben de lafa gelemeyen biriyim hic yorum yapmiyorum. Bi de laf mi anlatcam insanlara. He deyip geciyorum. Kimseyi ilgilendirmez ben yasayacagim sonucta. Sonra ogrenirler sorun yokTabi dedigim gibi yine de bilemeyiz ki bakarsin suyum gelir acilmam cok olur normal yapmis olurum cunku nasip gercekten. Doktorun devlette de olsa konus psikolojinden bahset belki onerisi olur
Canım ben seni çok iyi anlıyorum Çok geçmiş olsun Zamanında sağlıkla doğarlar inşallah Benim ilk gebeligim Bende tansiyon derdiyle uğraşıyorum Seni çok çok iyi anlıyorum Gececek bugünler bide bunlardan korkuyorduk gerek yokmus diyeceğiz inşallahÇok teşekkür ederim benim de ilkinde de aynı şeyler yaşandığı için sıkıldım ve yoruldum. Diken üstündeyim hepbebekler ikiz olduğu için gelişimleri geride malesef o yüzden biraz daha dururlarsa güzel olacak bakalım
Canım sen squat yapıodun demi,tersti bebek? Dün bi hamıle plates videosu izledim, bebek ters ise squat yapmayın iyice iner ayakları ve sonra dönemez dıyodu ,istersen link atayım ,aklıma geldi oyle yazıyım dedimBende 38 den sonra istediğin zamanda alırız dedi.ama sezeryan olacağı netleşirse çok da beklemek istemem sanırım. galiba bende de döneceğine dair bir ışık göremedi çünkü normal doğum yanlısı bir hastanedeyim.normalde arkadaşımda 40 a kadar beklemiş.ama benim oğlan başından beri hiç dönmedi yerinden.sanırım ondan karar verdi .haftaya da dönmediyse sezeryan günü alcaz bakalım
Günaydın canım sende şu bandana lardan sipariş etmusdin demi geldi mi seninkiler . Dün geldi benimkiler çok tatlılarCanım sen squat yapıodun demi,tersti bebek? Dün bi hamıle plates videosu izledim, bebek ters ise squat yapmayın iyice iner ayakları ve sonra dönemez dıyodu ,istersen link atayım ,aklıma geldi oyle yazıyım dedim
Geldiler canım biraz gec te olsa ,cok tatlışlar ,güle güle kullansın kokos minnoslar,,,Günaydın canım sende şu bandana lardan sipariş etmusdin demi geldi mi seninkiler . Dün geldi benimkiler çok tatlılar
Bilemedim valla canım ya görmek lazım onuİçi kan dolu gibi ucu beyaz patladı az önce ağrı yok sızı başladı sadece
Haklısın teşekkür ederim yinedeBilemedim valla canım ya görmek lazım onu
Evet valla annem de kayinvalide ama kendisi bizim geline diyordu kizim bosver sezaryen dogur. Gerci bebek erken geldigi icin istemeden de olsa sezaryenle oldu. Hayirlisi ve saglikli olan olsun hepimizi icin insaAllah amin. Normal dogum yapilabilirse cok guzel tabi ki ama herkesin duygu durumu farkli oldugundan orada ayrisiyorsuz mecburenKayinvalidelerin normal doğum sevdasıeltim sezeryan oldu diye sanki dogurmamis çocuk hala içinde gibi davranıyorlar aa o mu o doğum değil sezeryan oldu dayanamadı beceremedi gibi konusuyolar tersten gelen çocuğu normal dogurmasini istiyolarlardi herhalde benim de annem senin canın tatlı sezeryan ol uğraşma diyo
Çok güzeller nereden aldinizGünaydın canım sende şu bandana lardan sipariş etmusdin demi geldi mi seninkiler . Dün geldi benimkiler çok tatlılar
Benim karnımdaki 2. Çocuğun inşallah. 1.yi sezaryen doğum yaptım ve çektiğim acı aylarca yürüyememe oturamama kalkamama neler neler... normal doğuran tanıdıklarım dogumhanede yürüyerek çıkarken ben ertesi gün hastaneden tekerlekli sandlayeyle çıktım. Ha sezaryen doğurup hemen ayaklanan da var normal doğumu çok çok kolay geçen de var. O daha kolay bu daha kolay kiyaslamasi yapmak da sacma. 9 ay bi bebegi tasimak onu bir sekilde dunyaya getirmek sonrasinda bakimini saglamak bunlarin hicbiri kolay seyler degil. Sezaryeni basit goren zihniyeti ben gormek istemiyorumKayinvalidelerin normal doğum sevdasıeltim sezeryan oldu diye sanki dogurmamis çocuk hala içinde gibi davranıyorlar aa o mu o doğum değil sezeryan oldu dayanamadı beceremedi gibi konusuyolar tersten gelen çocuğu normal dogurmasini istiyolarlardi herhalde benim de annem senin canın tatlı sezeryan ol uğraşma diyo
Benim karnımdaki 2. Çocuğun inşallah. 1.yi sezaryen doğum yaptım ve çektiğim acı aylarca yürüyememe oturamama kalkamama neler neler... normal doğuran tanıdıklarım dogumhanede yürüyerek çıkarken ben ertesi gün hastaneden tekerlekli sandlayeyle çıktım. Ha sezaryen doğurup hemen ayaklanan da var normal doğumu çok çok kolay geçen de var. O daha kolay bu daha kolay kiyaslamasi yapmak da sacma. 9 ay bi bebegi tasimak onu bir sekilde dunyaya getirmek sonrasinda bakimini saglamak bunlarin hicbiri kolay seyler degil. Sezaryeni basit goren zihniyeti ben gormek istemiyorum
Teşekkür ederim canımÇok güzeller nereden aldiniz
Evet canım sağol söylediğin için.nende okumuştum ondan bayadır sadece evin içinde yürüyorum belki döner diye.squat yapmıyorum suan dönmediğinden bir anlamı da yok. Kendimi yavaş yavaş sezeryan fikrine alıştırmaya çalışıyorumCanım sen squat yapıodun demi,tersti bebek? Dün bi hamıle plates videosu izledim, bebek ters ise squat yapmayın iyice iner ayakları ve sonra dönemez dıyodu ,istersen link atayım ,aklıma geldi oyle yazıyım dedim
Bizim de aslında. 39+3 te sezaryen olmuş olacak 40. Hafta içine geliyo dönse döner o zamana kadarBende 38 den sonra istediğin zamanda alırız dedi.ama sezeryan olacağı netleşirse çok da beklemek istemem sanırım. galiba bende de döneceğine dair bir ışık göremedi çünkü normal doğum yanlısı bir hastanedeyim.normalde arkadaşımda 40 a kadar beklemiş.ama benim oğlan başından beri hiç dönmedi yerinden.sanırım ondan karar verdi .haftaya da dönmediyse sezeryan günü alcaz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?