- 8 Ağustos 2017
- 1.510
- 1.008
- 133
Çok çok az kalmış senin :) ben dün sezeryan ihtimalini filan konusuca heyecandan öldüm resmen bu kadar yakınmı ya diyeBizim de aslında. 39+3 te sezaryen olmuş olacak 40. Hafta içine geliyo dönse döner o zamana kadar
Ben de bi yandan heyecanlıyım bi yandan da o kadar agirlastim ki önümüzdeki 2 hafta çok uzun geliyorÇok çok az kalmış senin :) ben dün sezeryan ihtimalini filan konusuca heyecandan öldüm resmen bu kadar yakınmı ya diyeHem hemen kavusayım istiyorum hemde bi garip oldum işte
Aynen öyle ya.çok heyecanlanmaya başladım ama.uzaktı ama yakınmış aynı zamandaBen de bi yandan heyecanlıyım bi yandan da o kadar agirlastim ki önümüzdeki 2 hafta çok uzun geliyor
9 gün var ama sanki 9 ay var gibi ya da yarın doğacak gibi çok garip. İlk olunca mı bu kadar garip hisler oluyor anlamadım. Hastaneler korkutucu şu dönemde, memleketlere de gitmedik, doğum sonrası hastanenin yemeğini yemeyi bile düşünmüyorum. Çorba yapıp termosla taşımayı düşünüyoruz bir de komposto falan. Düşünecek çok şey var maalesef. Keşke bu dönemlere denk gelmeseydi doğumlarımız.Çok çok az kalmış senin :) ben dün sezeryan ihtimalini filan konusuca heyecandan öldüm resmen bu kadar yakınmı ya diyeHem hemen kavusayım istiyorum hemde bi garip oldum işte
Anladım, sağolunBende 2 kere aldılar ikisindede spekulum ile açıp çubukla süruntu aldılar. Açık sarı olunca çok önemli değil diyorlar ama yinede çoksa bi bakıyorlar. Benim daha önce açık kahve gelmişti o zaman enfeksiyon vardı. Diğerlerinde bişey cikmadi
Ben de bi yandan heyecanlıyım bi yandan da o kadar agirlastim ki önümüzdeki 2 hafta çok uzun geliyor
Sezeryan daha korkutucu geliyo bana imkanım olursa normali zorliycamBenim karnımdaki 2. Çocuğun inşallah. 1.yi sezaryen doğum yaptım ve çektiğim acı aylarca yürüyememe oturamama kalkamama neler neler... normal doğuran tanıdıklarım dogumhanede yürüyerek çıkarken ben ertesi gün hastaneden tekerlekli sandlayeyle çıktım. Ha sezaryen doğurup hemen ayaklanan da var normal doğumu çok çok kolay geçen de var. O daha kolay bu daha kolay kiyaslamasi yapmak da sacma. 9 ay bi bebegi tasimak onu bir sekilde dunyaya getirmek sonrasinda bakimini saglamak bunlarin hicbiri kolay seyler degil. Sezaryeni basit goren zihniyeti ben gormek istemiyorum
Ay ne güzelmiş valla keşke benimde öyle olsa sen hiç canını sıkma o zamanHastane benim evime 5 dk yürüme mesafesi araba kardesimde evde kardeşim olmazsa annem yürüyerek bile gidersin karşında hemen diyo
İlk diye sanırım.bilmiyorum ikinciyi bekleyenler söyler9 gün var ama sanki 9 ay var gibi ya da yarın doğacak gibi çok garip. İlk olunca mı bu kadar garip hisler oluyor anlamadım. Hastaneler korkutucu şu dönemde, memleketlere de gitmedik, doğum sonrası hastanenin yemeğini yemeyi bile düşünmüyorum. Çorba yapıp termosla taşımayı düşünüyoruz bir de komposto falan. Düşünecek çok şey var maalesef. Keşke bu dönemlere denk gelmeseydi doğumlarımız.
Taylandlı mi süpermiş yaAy ne güzelmiş valla keşke benimde öyle olsa sen hiç canını sıkma o zamanbnde dedigim gibi kapi komsum taylandlı derim ya beni götürün yada ambulansı çağırın nasıl gelişirse detayları anlatırım sana
aynen canım inşallahTaylandlı mi süpermiş ya ☺ doğum zamanlarimiz gelsin burda ne hikayeler okuycaz şöyle oldu böyle oldu diye merakla bekliyorum o gunleri
Ay 40 hafta yazıyor sende senden sonra kim ileri haftası acaba gittin mi canım hastaneyeBenim 2-3 saatir nasıl baskı var sanki tırnaklarıyla kazıyor. Bende yarın gidicem kısmetse
Bence ilk olmasıyla alakalı değil, kaçıncı olursa olsun, heyecan korku vs hepsi var, yeni bir yaşam olduğu için, tüm duygular yeniden yaşanıyor :) sizin hastanede ne kadar yatırıyorlar, görüştünüz mu9 gün var ama sanki 9 ay var gibi ya da yarın doğacak gibi çok garip. İlk olunca mı bu kadar garip hisler oluyor anlamadım. Hastaneler korkutucu şu dönemde, memleketlere de gitmedik, doğum sonrası hastanenin yemeğini yemeyi bile düşünmüyorum. Çorba yapıp termosla taşımayı düşünüyoruz bir de komposto falan. Düşünecek çok şey var maalesef. Keşke bu dönemlere denk gelmeseydi doğumlarımız.
Bir gece yatırıyorlarmış cumartesi sabah 10 da gideceğiz 11 de doğuma alacaklar o gün hastanedeyiz yani eşim yanımda kalacak o yüzden yemek stoğuyla gideceğiz mecbur. Bir de hastanede corona vakası olduğunu duyduk zaten küçük bir hastane korkmaya başladım vallaBence ilk olmasıyla alakalı değil, kaçıncı olursa olsun, heyecan korku vs hepsi var, yeni bir yaşam olduğu için, tüm duygular yeniden yaşanıyor :) sizin hastanede ne kadar yatırıyorlar, görüştünüz mu
Senin günün belli mi canım ?? Ben çok beklemicem 38den sonra en fazla 38+5 olur .. Bu arada eşim bugün döndü eve artık son 2 hafta diye ..Sezaryeninde ayrı bi heyecanı korkusu oluyormuş, biz seninle aynı günlerde olucaz kısmetse, bazen şimdiden lohusa psikolojisine giriyorum gibi hissediyorum, sonra hemen toparliyorum, bakalım nasıl olcak
Bende bi 9 ay daha dursa diyorumBen de bi yandan heyecanlıyım bi yandan da o kadar agirlastim ki önümüzdeki 2 hafta çok uzun geliyor
Gözün aydınSenin günün belli mi canım ?? Ben çok beklemicem 38den sonra en fazla 38+5 olur .. Bu arada eşim bugün döndü eve artık son 2 hafta diye ..
Teşekkür ederim. İnşallah tutup da bu iki haftada covid bulaşmazGözün aydın
Evet o hisler güzel de ben kendime yetememe hissinden çığlık atmak üzereyim artıkBende bi 9 ay daha dursa diyorumharektleri icimde kipir kipir olmasi benii resmen benden aliyor ama bu imkansiz tabi dogana kadar tadini çıkarıcam artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?