2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Bizim de aslında. 39+3 te sezaryen olmuş olacak 40. Hafta içine geliyo dönse döner o zamana kadar
Çok çok az kalmış senin :) ben dün sezeryan ihtimalini filan konusuca heyecandan öldüm resmen bu kadar yakınmı ya diye Hem hemen kavusayım istiyorum hemde bi garip oldum işte

Ben de bi yandan heyecanlıyım bi yandan da o kadar agirlastim ki önümüzdeki 2 hafta çok uzun geliyor
Aynen öyle ya.çok heyecanlanmaya başladım ama.uzaktı ama yakınmış aynı zamanda annelik delilik dedikleri bu sanırım. Az önce durup dururken ağladım şimdi seninle aynı bedende son zamanlarımız mı diye sanki h doğmayacak gibiydi .sağlıkla gelsin başka hiçbir isteğim yok aslında

Çok çok az kalmış senin :) ben dün sezeryan ihtimalini filan konusuca heyecandan öldüm resmen bu kadar yakınmı ya diye Hem hemen kavusayım istiyorum hemde bi garip oldum işte
9 gün var ama sanki 9 ay var gibi ya da yarın doğacak gibi çok garip. İlk olunca mı bu kadar garip hisler oluyor anlamadım. Hastaneler korkutucu şu dönemde, memleketlere de gitmedik, doğum sonrası hastanenin yemeğini yemeyi bile düşünmüyorum. Çorba yapıp termosla taşımayı düşünüyoruz bir de komposto falan. Düşünecek çok şey var maalesef. Keşke bu dönemlere denk gelmeseydi doğumlarımız.

Ben de bi yandan heyecanlıyım bi yandan da o kadar agirlastim ki önümüzdeki 2 hafta çok uzun geliyor

Sezaryeninde ayrı bi heyecanı korkusu oluyormuş, biz seninle aynı günlerde olucaz kısmetse, bazen şimdiden lohusa psikolojisine giriyorum gibi hissediyorum, sonra hemen toparliyorum, bakalım nasıl olcak

Sezeryan daha korkutucu geliyo bana imkanım olursa normali zorliycam

Hastane benim evime 5 dk yürüme mesafesi araba kardesimde evde kardeşim olmazsa annem yürüyerek bile gidersin karşında hemen diyo
Ay ne güzelmiş valla keşke benimde öyle olsa sen hiç canını sıkma o zaman bnde dedigim gibi kapi komsum taylandlı derim ya beni götürün yada ambulansı çağırın nasıl gelişirse detayları anlatırım sana

İlk diye sanırım.bilmiyorum ikinciyi bekleyenler söyler bende korkuyorum ya. Annemler gelcek nasıl gelcekler net değil. Saçma sapan bir zaman dilimi. Bazen diyorum oğlum sağlıklıysan bir sıkıntın yoksa gel.en azından sezeryan olacaksa bile çocuğun isteğine göre olsun.

Taylandlı mi süpermiş ya doğum zamanlarimiz gelsin burda ne hikayeler okuycaz şöyle oldu böyle oldu diye merakla bekliyorum o gunleri

Bence ilk olmasıyla alakalı değil, kaçıncı olursa olsun, heyecan korku vs hepsi var, yeni bir yaşam olduğu için, tüm duygular yeniden yaşanıyor :) sizin hastanede ne kadar yatırıyorlar, görüştünüz mu

Bir gece yatırıyorlarmış cumartesi sabah 10 da gideceğiz 11 de doğuma alacaklar o gün hastanedeyiz yani eşim yanımda kalacak o yüzden yemek stoğuyla gideceğiz mecbur. Bir de hastanede corona vakası olduğunu duyduk zaten küçük bir hastane korkmaya başladım valla

Sezaryeninde ayrı bi heyecanı korkusu oluyormuş, biz seninle aynı günlerde olucaz kısmetse, bazen şimdiden lohusa psikolojisine giriyorum gibi hissediyorum, sonra hemen toparliyorum, bakalım nasıl olcak
Senin günün belli mi canım ?? Ben çok beklemicem 38den sonra en fazla 38+5 olur .. Bu arada eşim bugün döndü eve artık son 2 hafta diye ..

Bende bi 9 ay daha dursa diyorumharektleri icimde kipir kipir olmasi benii resmen benden aliyor ama bu imkansiz tabi dogana kadar tadini çıkarıcam artik

Merhaba herkese ben sürekli takip ediyorum ama yorum yazmadım fazla belki de hiç yazmadım. Ben de 38+3 teyim dün kontrol vardı bebek kanala inmemiş açılma yok. Dr haftaya doğum yapsan iyi olur bebek 3600 gr dedi. Cinsiyet erkek bu arada ikinci oğlum olacak inşallah ilki normal doğmuştu onda da aynı şeyleri söylemişti dr 3600 gr demişti bu haftalarda 39+2 de doğmuştu 3410 gr dı oda sonradan kanala inmişti bakalım hayırlısı ben ilk gibi heyecanlıyım stresliyim son zamanlarda beklemek yoruyor insanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…